Last news in Fakti

10 Юли, 2021 10:51 2 384 14

Ключова политическа среща

  • джо байдън-
  • ангела меркел-
  • среща-
  • сащ

Байдън и Меркел се срещат на 15 юли

Ключова политическа среща - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън ще бъде домакин на среща с германския канцлер Ангела Меркел. Сред основните теми на разговорите, който са насрочени за 15 юли, ще бъдат затвърждаването на "дълбоките и трайни" отношения между двете държави съюзнички в НАТО и уреждането на някои пораждащи разногласия въпроси.

Двамата лидери ще обсъдят кибератаките за откуп срещу компании в САЩ и по целия свят, както и газопровода от Русия към Германия "Северен поток 2", на който Вашингтон се противопоставя.

Това ще е "официално работно посещение", чиято цел е укрепване на партньорството между двете държави. Това ще е първото посещение на Меркел в САЩ, откакто Байдън е президент. За Меркел това е четвърти мандат, след което се оттегля. Това ще стане след изборите насрочени във ФРГ през септември.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    17 2 Отговор
    ...дълбоките и ТАЙНИ" отношения между двете държави съюзнички в НАТО...
  • 2 Последния Софиянец

    16 1 Отговор
    Меркел след два месеца си заминава.

    Коментиран от #3

  • 3 tate

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Заедно с Тиквоций двамата цузамен шпацирен към затвора !!
  • 4 ВТкн

    14 0 Отговор
    немското Племе- Покорен и верен безрезервен слугинаж на сащ.исаните изчадия
    Добре, че е 🇫🇷 Франк-райха да създаде след някоя друга година Европейски въоръжени сили и нещата да тръгнат, както си трябва, -В момента в който се скарат и раздърпат Франк-райха и дойчов.ците, ще започне началото на Края, а това така или иначе все някога в следващите 30-40 години ще стане! Така или иначе те само раздава държавни кредити на бедният (само.смятат се, като наследници на Свещената Римска империя,Не на Римската -тя е друга) юг, и ходатайстват, за експанзия на собствените си холдинги и грандове,- Само Един Интерес ги Ръководи = ПЕЧАЛБАТА!
    Така, че ако чакате на неми-те племена, нищо добро не Ви очаква!

    Коментиран от #8

  • 5 цербер

    3 0 Отговор
    германската канцлерка Ангела Меркел
  • 6 Варненец

    8 1 Отговор
    Бях в Немско и видях с очите си как ФАЩ го заробили. И продължават. Изчезва свободна Германия, превръща се в джендърска арабо-африканска държава, особено на север.

    Коментиран от #9

  • 7 101010

    8 0 Отговор
    Ще обсъдят и газопровода Русия Германия. Анонимни източници твърдят че ще бъде обсъдени газопровода Аляска Калифорния
  • 8 Hess

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "ВТкн":

    По безсмислен коментар не бях чел въобще...Преди да съдиш поради невежество когото и да било,ще ти напомня,че немския народ винаги е бил"каймака"на света-поети,философи,инженери,лекари,физици...дори и като войници нямаха равни..Просто от 76 години на сам,Германия е една окупирана страна,която държат под особен надзор,защото са наясно със възможностите на неюеца!Аз като полугерманец намирам коментара ти като некоректен и крайно неуместен!!!

    Коментиран от #11

  • 9 Истина!

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Варненец":

    Точно там, на север, прекарах/живях 17 години. И да, правилно, Германия стана Афро-Талибания. (след 2015) редовно бях лично "ескортирана" по улиците, от тези с тонове импортирани, расови, култивирани изнасилвачи. Не излизах по тъмно (било до супермаркета или просто разходка в парка) без стоманената верига, с която си връзвам колелото, в ръка..... - и съвсем не живеех в гето или подобен район, напротив, те просто са навсякъде! Една сутрин, излизам от вкъщи и що да видя пред вратата?! Афро.... - Бог знае що, колабираше (all inklusive - гърчещ се на земята, с пяна на устата, забелил очите...) точно пред моята врата. Не, не беше епилептичен пристъп... Албанските Кланове се стрелят по улиците, посред бял ден - не, по ТВ и други официални медии това не се показва, както на всяка изнасилена (станаха стотици вече) им лепват щампа "единичен случай". Пътувах с влака от Мюнхен до Хамбург, и пристигнах на Централна Гара в 23:30 часа. Шок! Нямаше бял човек... И не цветът на кожата беше проблемът, а опасността която лъхаше от тези екземпляри (не посмях да взема U-Bahn до вкъщи, взех такси, че някои веднага тръгнаха след мен - настръхнах!). За пръв път, от толкова години прекарани в !Германия!, ме беше страх, не за материално, а за живота ми. И за капак, като си презентираха немците фашизма с К мерките...., реших че ми е време да се прибера в България.

    Коментиран от #10

  • 10 Hess

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Истина!":

    Да,за съжаление думите ви отговарят изцяло на истината една прекрасна страна бе съсипана със активното съдействие на предателката Меркел,под диктовката на нейните кукловоди...
  • 11 ВТкн

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Hess":

    По безсмислен и некадърно написан коментар Не бях чел не въобще, А въобще през живота си, като цяло!
    Преди да съдиш поради некадърността и тъпотията си, когото и да било, ще ти напомня, че ням.ите племена - а Не народ, винаги са е бил"утайката"на света-заедно с анг.летата или общо казано алчни и подли англо-саксонци.Точно както си ги наброил -расисти,фашисти,лихвари,сарафи, военни престъпници и прочие...дори и като войници нямаха равни по бягство и продажност, стотици хиляди, дори милиони военни пленници предава фалшивия ням.ски (ужким бил) там ням.ският фелдмаршал Паус на Руският Генерал Жуков през ВСВ, защото не.мия войник бил разбираш ли "много голяма работа".
    Просто от 76 години на сам, германската сбирщина от племена е една окупирана страна-територия, която държат под особен надзор,като вързано беззъбо, но за сметка на това крайно алчно и зло псе,защото са наясно със възможностите на това, отвъд Атлантика,че по този начин, (на тия продажни ням.ски племена), че могат да държат цяла Европа на синджир.
    Аз като цял Българин, а не като някакъв си там мелез полу-ням.ец (а.ш-Льох),намирам коментара ти, като Не само некоректен, но и крайно неуместно измислен- пълен бълвоч!
    С думи две (Гро.зе - Ш ай.зе)

    Коментиран от #14

  • 12 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НА МЕРКЕЛ И ОСТАВА МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА !?!?!?!?

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.