Last news in Fakti

16 Юли, 2021 13:19 2 048 5

Кубинците доволни от правителството

  • куба-
  • протест-
  • правителство

Приветстват последните решения

Кубинците доволни от правителството - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Гражданите на Куба посрещнаха позитивно последните решения на правителството, съобщи ТАСС.

Кубинското правителство разреши вноса на основни продукти от чужбина. Това стана след широки социални протести през последните дни.

Много от протестиращите приемат решението като добро. Те смятат, че така може да се реши част от липсата на основни продукти.

Протестите настояват за справедливи социални политики. Кубинското правителство смята, че те са реализирани, заради кампания на САЩ.

Временно интернетът в страната беше изключен, но сега отново работи. Много кубинци настояват за още действия от правителството.

Гражданите очакват да се обявят решение, които да повишат социалното равнище.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Старата песен

    7 1 Отговор
    Дайте! Ама откъде?! Дайте,иначе ще извикаме или стария Джо,или Вова,или другарят Дзън Дзън! Вечната стара песен..
  • 2 Анонимен

    1 5 Отговор
    Той иска да увеличи заплатите на университетите. Би следвало да бъдат намакени. От 10 на 9.от тук ще вземе на др ще даде тошко не ставате, отувайте в опозиция и бойко ЕНП ще си го върне на Бял кон и ако стане искаме лустрация и не само на бащи и деди. Идва голвмата оара и са наточили зъби да крадат. Бб е над всички ви в случая. Ченге, бб, дали ъой или следващите, не е ли пи ок да е бб. Лъжат сучат чалгаджиите, а дпс е хитър, доган хасан и там сиган партия сила очайваща да бъде рвгистрирана. Чаоооо. Ори една конкуренция довиждабееее
  • 3 111

    0 3 Отговор
    Връщай батето
  • 4 стария моряк

    5 0 Отговор
    И аз съм доволен от кубинките!
  • 5 5иция

    0 0 Отговор
    Както казах по преди САЩ няма да си унищожат концлагера за комунисти наречен Куба под носа им е с "малка" намеса. Ако искат америйанците да са спокоини нейа не им помагат. Ембарго ужким имало.