26 Юли, 2021 14:50 3 424 17

Заплаха! Наводнения имаше и в Лондон, какво ни очаква занапред

  • наводнение-
  • глобално затопляне-
  • дъжд-
  • буря

Наводненията в Ню Йорк, Китай и Лондон са част от същите климатични аномалии, както и топлинната вълна в Северна Америка

Заплаха! Наводнения имаше и в Лондон, какво ни очаква занапред - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Силни дъждове и бури в Югоизточна Англия доведоха вчера до наводнения и в британската столица, пише френският в. "Монд", цитиран от БТА.

Кметът Садик Хан заяви в Туитър, че е засегната работата на автобусите, влаковете и метрото, но предупреди лондончани да не се опитват да минават през наводнените райони пеша или с автомобил. Бури и проливни дъждове се очакват и днес в британската столица.

Наводненията са реална заплаха и със сигурност ще се случат отново. Те изправят страната пред реална заплаха и ще имат огромни последици за икономиката и здравето, пише британският в. "Ивнинг стандард", като цитира експерта по наводненията Саймън Кроутър.

"Наводненията са най-голямата заплаха за Великобритания в резултат на климатичните промени", подчерта той, след като части от британската столица се оказаха под вода за втори път за две седмици. "Собствениците на жилища трябва да проверят доколко те са заплашени от наводнения и да вземат мерки за намаляването на този риск", призовава той.

Тази година климатът просто не ни оставя да се върнем към нормалното, пише британският в. "Гардиън". От Ню Йорк до Германия и Китай, климатичната криза засяга живота на все повече хора. През зимата, по време на пандемията, планирахме да прекараме това лято на открито, след като бяхме затворени толкова дълго, отбелязва вестникът.

Наводненията в Ню Йорк, Китай и Лондон са част от същите климатични аномалии, както и топлинната вълна в Северна Америка. А плановете да прекараме лятото навън се промениха: през повечето дни е прекалено горещо, за да изведем децата. В резултат те прекарват лятото в сграда с климатик, като от време на време излизат на баскетболната площадка на покрива.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕС Натовец

    14 1 Отговор
    Кото е рекъл ХАРПА
  • 2 АЗ ЗНАМ

    11 0 Отговор
    БЕЛЕГА НА ЗВЯРА.
  • 3 1234

    8 0 Отговор
    WOW,...за първи път Лондон се наводнява?!
  • 4 Така

    14 1 Отговор
    Природата наказва и никои не може да я спре.
  • 5 ПрироденЦикъл

    16 1 Отговор
    Пристикат ги да дават пари за "климатични промени" ... все едно да плащаш пари на някой за да няма градушка. Ами то е природен цикъл все пак.
  • 6 Темзата да не скочи

    16 0 Отговор
    Лондоня става Венеция,кееф..

    Коментиран от #15

  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 1 Отговор
    Почнаха да потъват ли вече????Толкова скоро???Според техните сметки тлябва дае ,около 35г.какво ще каже математика витанов.Много държа да чуя прогнозата му....

    Коментиран от #14

  • 8 Шваб

    10 1 Отговор
    Да това са "Климатични промени" изкуствено създавани от подразделения на Пентагона и НАСА
  • 9 Съдбата

    13 0 Отговор
    Каквото и да пищят ингелизите Лондон го очаква съдбата на Нидърлендия - солена вода ще нахлува по Темза на десетки километри каквито и модерни шлюзове да правят. Божие наказание за най-отвратителното банкерско сборище в света.
  • 10 ПУТИН

    3 0 Отговор
    Е виновен
  • 11 HAARP

    9 1 Отговор
    какво да ни очаква, освен още от същите атаки на климатичното оръжие на САЩ, разположено в Аляска, Гренландия, Норвегия и на кораб, за по нататъшно моделиране на земния климат, с цел внушение за климатични промени по вина на хората.

    Само че изродите, които чрез HAARP моделират климата на планетата за целите на Сатан, не са хора, не са човеци, а сатанински боклук.

    Войната е неизбежна и HAARP ще бъде унищожен.
  • 12 фен на Копейкин

    2 0 Отговор
    Занапред ви очаква големия к....
  • 13 Лелее

    4 1 Отговор
    Природата удря сектантите - помислили се за всемогъщи на земята един по един ...
    Първо Меркел , сега Перчема !
    Отвориха “кутията на Пандора “, сега ще си го сърбат !
  • 14 ВИТАНОВ ДА НЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    ВОДОЛАЗ,БЕ!?ТОЙ Е МА ТЕ МА ТИК И КАРТОГРАФ!ТОЙ Е САЛВАДОР ДА ЛИ НА КОРОНА БАЦИЛА!КОМПОЗИЦИОНЕН МАЙСТОР НА ЗЕЛЕНИЯ ЖЪЛТИЯ ОРАНЖАВИЯ И ЧЕРВЕН ЦВЯТ🎨
  • 15 Заека скача

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Темзата да не скочи":

    А пролетта ние на кво ставаме, язовири и реки преливат, лятото горски пожари, зимата затрупани пътища от сняг, навсякъде стават даже и в Русия,Китай, Турция и С Корея,така че си трай. Ейй тва от комунист по зъл няма.
  • 16 отговор

    2 0 Отговор
    Какво предстои е писано.
  • 17 4627

    4 0 Отговор
    Няма да са загуба за света. Въпросът е ние българите да оцелеем както винаги сме оцелявали. Англичанина го боли чепа за нас. Защо нас да ни е еня за него?