Last news in Fakti

2 Септември, 2021 16:15 1 667 5

Най-малко седем души са загинали при наводненията в Ню Йорк

  • ню йорк-
  • сащ-
  • наводнение-
  • жертви

Обявиха извънредно положение

Най-малко седем души са загинали при наводненията в Ню Йорк - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Най-малко седем души са загинали в наводнения тази нощ в Ню Йорк, съобщиха полицейски източници, цитирани от Франс прес.

Кети Хоукъл, губернатор на щата Ню Йорк, и Бил де Блазио, кметът на американската икономическа и културна столица, обявиха извънредно положение заради проливните дъждове и големите наводнения, от които се смята, че може да пострадат около 20 милиона местни жители.

Според американски медии жертвите дори са вече 9, предаде БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    6 0 Отговор
    Той тоя така или иначе , Блазио ги удави с ,,ваксите,,..
  • 2 Брей

    2 0 Отговор
    Тази Ида взе че наистина отиде
  • 3 Механик

    11 0 Отговор
    В САЩ дали пишат по вестниците за градушката колкото праскова, дето унищожи реколтата на един от най-плодородните райони в БГ? А дали там знаят, че градушката можеше да се избегне, ако нашите бяха стреляли с противоградни ракети? Предполагам, че на САЩ им е през за това, че ще гладуваме. Инак щяха дазнаят, че заради техният самолет, нашите не разрешиха стрелбата.
    Знам, че не е възпитано, но никак не ми е жал за ураганите и потопите в САЩ. Даже, от сърце им пожелавам все така да бъде от тук нататък там.
  • 4 Ха така

    0 1 Отговор
    Добре е но да се надяваме на повече умрели терористи от империята на злото!!
  • 5 ЖЕРТВИ сред българите НЯМА !

    0 0 Отговор
    Оказва се че българите притежават свойства сходни с ДЪРВЕСИНАТА като на : Талпите , Трупите , Кютуците , Талашите и БИЧМЕТАТА най-вече ! Оказва се , че и в живота както и в МАТЕМАТИКАТА - че притежавайки повече от един МИНУС , автоматически те прави УДАЧНИК ! Погледни ЕЛИТА и Парламента - потъване няма , работа също а само пари делят ! Това изглежда Минус но е ПЛЮС за държавата !