Last news in Fakti

9 Септември, 2021 21:59 2 674 12

Президентът Байдън обявява до часове новата стратегия срещу COVID-19

  • лос анджелис-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • пандемия

Според Белия дом държавният глава ще говори за справяне с Делта варианта на вируса и за начини за покачване броя на ваксиниралите се

Президентът Байдън обявява до часове новата стратегия срещу COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Очаква се съвещателното тяло на училищната система на Лос Анджелис да гласува изискване за ваксиниране срещу Covid-19 сред учениците на 12 или повече години с цел да се запази присъственото провеждане на учебната година. Гласуването е на фона на покачване случаите на Covid-19 сред децата в Съединените щати.

Нагласите са вотът, планиран за днес следобед местно време, да бъде в полза на мярката, в която са предвидени и изключения. Ако това стане, общината на Лос Анджелис ще е първата в страната с такова изискване.

Междувременно американският президент Джо Байдън ще изложи нов план за справяне с Covid-19 в ситуация на тревожна тенденция на увеличаване на случаите в САЩ. Според Белия дом Байдън ще говори за справяне с делта варианта на вируса и за начини за покачване броя на ваксиниралите се.

Официално подробности липсват, но според източници на Си Би Ес във фокуса на речта на президента ще са десетките милиони, които все още са без ваксина срещу Covid-19. Не се изключва обявяване на нови изисквания за ваксиниране.

Според програмата, разпространена от Белия дом, Байдън ще представи плана си в полунощ българско време.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    10 13 Отговор
    Президентът не се ли казваше Радев...?!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 CONOP 8888

    8 1 Отговор
    CONOP 8888 - публично достояние благодарение на доклад от Външна политика през 2014 г. - служи като очертание на това, което би трябвало да се направи в случай, че видът зомби апокалипсис, изобразен в показва като Живите мъртви се случва в реалния живот. По-специално, Документът предоставя подробни обяснения на различните правни, политически и практически въпроси, свързани с война с немъртвите.

    Коментиран от #9

  • 5 Либер ас

    20 0 Отговор
    Дедо сака да завлече възможно най-много народ като си тръгне, като фараоните.
  • 6 Спъващият се дъртак да млъкне

    26 0 Отговор
    и да отговори на един въпрос - докога ще ни натрапвате извращенията си? Докога ще превръщате децата ни в извратени и ненормални човешки същества? Ако нямате отговор,Путин и Си Дзин Пин ще ви го дадат.Всъщност те вече го правят..
  • 7 СВЪРШИ СЕ

    2 9 Отговор
    ВСЕ ПАК БАЙДЪН МИСЛИ КАК ДА СПАСИ САЩ - НО Е КЪСНО ...... ЛОШ ПРИМЕР ДАДЕ НА МЛАДИТЕ И КРАЯ НА САЩ СЕ ВИЖДА !
  • 8 Ужас

    14 1 Отговор
    Ужас...

    Да позная... "трета, четвърта, и пета игла за всички". Не работи досега, ама - стратегия е!

    Джон Ф. Кенеди... Къде си, когато най-много им трябваш?!
  • 9 Верно ли

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "CONOP 8888":

    Хаха, първо ми стана смешно, ама после му хвърлих едно око. Въпросът, който имам е кои ще са зомбитата - вакснатите, или тези дето са устискали на натиска? Абе, какво стана с добрите стари психиатрии? Има едни "глобалисти", на които първо бих им надянал усмирителните ризи.
  • 10 Казанжия

    5 0 Отговор
    За бай Байдън вече е готов и затоплен до 100 градуса
  • 11 Уса

    0 0 Отговор
    Янките си ги сложиха мерките на оная си работа и никой не може да ги барне
  • 12 Чичо Сам

    0 0 Отговор
    И това го казва заспалият чичо Сам!