Last news in Fakti

11 Септември, 2021 18:18 2 088 8

Закъсняла за полет жена излъга, че в самолета има бомба

  • полет-
  • багаж-
  • пътничка-
  • самолет-
  • закъснение-
  • бомба-
  • jetblue

Тя била арестувана, а полетът временно е бил забавен

Закъсняла за полет жена излъга, че в самолета има бомба - 1
Снимка: Shutterstock

Закъсняла за полет американка излъга, че в чекирания ѝ багаж, който вече бил на борда на заминаващия самолет, има бомба, съобщава в. „Вашингтон пост“, предаде NOVA.

Първоначално Вербицка започнала да обяснява на служител на авиокомпанията, че трябва да се качи на самолета, защото синът ѝ трябва да отиде на училище, съобщи в. „Чикаго Сън Таймс“. След отговора, че е дошла твърде късно, пътничката започнала да атакува служителите на JetBlue с нецензурни думи. И когато разбрала, че багажът ѝ вече е на борда, тя побесняла и казала, че в багажа има бомба.

Вербицка била арестувана, а полетът временно забавен за претърсване дали наистина на борда има взривно устройство, но се оказало, че жената е излъгала. Вербицка е пусната под гаранция от 10 000 долара. Съдия е наредил да ѝ бъде направен психиатричен преглед. Тя ще се изправи пред съда по обвинения за фалшиво информиране за поставяне на бомба, взрив или оръжие за масово унищожение.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъп@ П@тк@

    16 0 Отговор
    Какво ли не прави човек, за да си развали рахатлъка.
  • 2 Фалшво излетял

    7 0 Отговор
    Тая му е хванала цаката, а фалиралите авиолинии са се на.а.кали от яд, че някаква ги е прецакала. Искат да сплашат другите да не повтарят нейната постъпка, но много тъпо казват какво да правят като изпускат самолета.
  • 3 Човека Коза

    10 1 Отговор
    Пример за американска изобретателност. Краварите почнаха да бият собствените си рекорди по простотия..😂🤣😂
  • 4 Хаха

    7 0 Отговор
    Еее, работа по американски. Вълкът сит, агнето цяло ама малко наопаки. Нито самолетъте излетял навреме, нито тя се е качила. Все пак евала на каката, уцелила е точна дата да плаши авиокомпаниите -11 септември.Койзнаеколконапълненивнезапно памперсисасе размирисали едновременно на това летище. След летището в кабул това им е дошло като су!позиторий
  • 5 Луд

    2 3 Отговор
    Доста хитро.
  • 6 Енчев

    4 0 Отговор
    Кoй oт извecтнитe, мecтни, BАNKSTЕRs-Jеwish, взриви и билдинг Nо-7?
    Зa cпрaвeдливocт и Чecт нa Чoвeшкия мoрaл в cвeтa, трябвa вeчe cтрoгo, дa ocъдим ОTАN-цитe зa тeрoриcтичнитe aтaки, пoдгoтвeни и извършeни oт тях в Ню Йoрк, нa 11.09.2001 г.
    A нe дa им търпим "Иcлямcкия Лъже-Т€рoр", c цeл бeзнaкaзaнитe им крaжби, нa €нeргийни рecурcи, пo плaнeтaтa!
    Прoгрecивнaтa чacт нa Плaнeтaтa, пoмeнaвa нaй-гoлямият, и жecтoк aтeнтaт, в иcтoриятa cи,
    9/11/2001 OТAН-caмoвзривитe в Ню Йoрк. Oтнeли живoтa нa oкoлo 3,000 нeвинни жeртви, oбвинявaйки aрaбcкият cвят, зa дa зaпoчнe CAЩ крaжбaтa нa eнeргo-рecурcи, пo плaнeтaтa.
    Първa жeртвa нa тoзи "Иcлямcкия Лъже-Т€рoр", cтaнa нeпoбeдимият Aфгaниcтa!
    Кoйтo им, oтмъcти мнoгo жecтoкo.
    20г. OТAН-цитe ce шмaткaхa, прoфуквaйки дeм(eк)oкрaтcки нa вятърa, нaд $72трилиoнa, и бидeхa изхвърлeни пoзoрнo oт Aфгaниcтaн.
    C нaд 10,000, убити и oкoлo 13,800 рaнeни, бeз OТAN-кoaлицирaнитe мaриoнeтки, oт други държaви. Члeнcтвoтo нa кoитo ce e прeвърнaлo в тoтaлнo-цeнтрaлизирaно, вacaл-фeoдaлeно, OТAN-рoбcтвo! Кoлкo oбщo, ca Бългaрcкитe OТAN-мaриoнeтни жeртви, в Aфгaниcтaн?
    Нямa никaквa рaзликa мeжду;
    Кaбул-2021 и Caйгoн-1975, в бягcтвoтo нa CAЩ oт Aфгaниcтaн, кaктo нa врeмeтo, oт Виeтнaм!
    "Глacът нa, Н€Cувeрeннa БЪЛГAРИЯ"
  • 7 Ники

    0 1 Отговор
    Американката Вербицка !!! Браво бе как го измисли тва :-)))
  • 8 Гошо

    0 1 Отговор
    Не може багажа ѝ да е качен на борда а нея да не я пуснат в самолета
    Просто си пишете ей та лаф да става Багаж без придружаващ го пасажер на борда не се допуска ,основно правило