Last news in Fakti

18 Септември, 2021 11:34 2 037 9

4,3 по Рихтер стресна Лос Анжелис

  • лос анджелис-
  • рихтер-
  • земетресение

Пожарната служба съобщи, че следва протокол и е в авариен режим за земетресение като противопожарни автомобили и хеликоптери обхождат засегнатите места в търсене на щети или спешни нужди

4,3 по Рихтер стресна Лос Анжелис - 1
Снимка: shutterstock

Земетресение с магнитуд 4,3 по скалата на Рихтер разтърси Южна Калифорния в петък вечерта, съобщи Геологическата служба на САЩ, цитирана от BG-Voice.

Трусът е бил широко усетен в района на Лос Анджелис и околните градове, включително Карсън, Ломита и Торънс.

Няма информация за ранени или значителни щети, се казва в изявление на пожарната служба на окръг Лос Анджелис.

Дълбочината на земетресението е 14 километра.

Пожарната служба съобщи, че следва протокол и е в авариен режим за земетресение като противопожарни автомобили и хеликоптери обхождат засегнатите места в търсене на щети или спешни нужди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    8 2 Отговор
    Не само краварите имат сеизмично оръжие!
  • 2 Руския харп

    6 2 Отговор
    Путине, спри се
  • 3 Лелеее,

    3 2 Отговор
    Ако вискито вдигне градусите с още седем,ще падне къркане,а с осем ще е направо супер.Онзи-" спящия пророк" да не се окаже прав.Да се делнат на три- четири Острова на Свободата.
  • 4 Saigon

    1 2 Отговор
    Оправете си заглавието неграмотници!
  • 5 Ерец

    2 1 Отговор
    Еми преди два дни на 16 септември земетресение имаше и в югозападен Китай , провинция Сичуан. Земетресението е било с магнитуд 6 и дълбочина 10км според китайските сеизмолози . Непосредствено след него и в японската префектура Ишикава регистрираха трус с М 5,1 .Та за какво става въпрос - природа .
  • 6 БОЛШЕВИК 🌟

    5 3 Отговор
    Точно по калифорнийското крайбрежие се очаква много силно библейско земетресение, с последващо цунами и вълна от на 200 метра височина. Това ще е, и краят на САЩ такъв какъвто го познаваме досега!
  • 7 От страни

    4 1 Отговор
    Значи Путин все пак е гласувал със своя смартфон и е сбъркар копчетата. Бухаха.
  • 8 От страни

    3 2 Отговор
    Той е казвал че срещу САЩ ще се исправи самата природа.

    Повечето райони от Източното крайбрежие, както и Западното, и централните части на Соединените Щати ще исчезнат. В най близките години в Атлантическия и Тихия океан ще се появят нови земи. И сегашната брегова линия ще минава през дъното на океана. Крайбрежните райони на изток от Нью-Йорк и самият Нью-Йорк ще исчезнат от картата . Казвал е че Япония ще отива под вода и Европа ще се преобрази. Но най много ще пострада Америка.

    САЩ ще хвърлят всички сили за премахване на последствията и свободното место на световен лидер ще заемат други.

    Кейси е казвал че след всичките техи катаклизми светът ще се промени доста но Русия ще пострада по малко от другите и именно тя ще стане ръководител на новата цивилизация, центърът на която ще стане Западна Сибир.

    Аз се чудя що предложи Щойгу да се строят два нови града в Западна Сибир -явно е в течение на нещата.

    За себе си Кейси е казал че ще се роди отново в Америка и ще живее на брега на океана и каза град дето е посредата на континента ама не помня кой беше.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.