Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 22:45 1 477 14

Рано е за предвидимост между САЩ и Русия

  • сащ-
  • диалог-
  • русия

Това обяви Нед Прайс

Рано е за предвидимост между САЩ и Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американската администрация смята, че е рано да се готови за предвидимост в диалога с Русия. Това обяви говорителят на Държавния департамент Нед Прайс, цитиран от РИА Новости.

През последната половин година двете страни проведоха срещи на различни представители. В диалога участваха и представители на Държавния департамент.

Има много аспекти на разговорите. За някои от тях е рано да се говори за напредък.

Важното е да има реална стабилност. САЩ опитват да изградят стабилен диалог с Русия.

Това може да донесе позитиви и за двете страни. Това ще стане с действия от всяка от тях.

Очакванията са разговорите да продължат.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    1 9 Отговор
    нека този , който ми докаже , че не Адолф Хитлер е направил тези държави велики , освен да ми слага минуси и да се обоснове,,:)

    Коментиран от #13

  • 2 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    18 3 Отговор
    Русия със западни ку... не се договаря !
  • 3 USA f 15

    1 17 Отговор
    В Русия правото си на глас за изборите в България са упражнили 503 души. Да се разбира че заедно с хората под осемнайсет години и с въздържалите се , в Русия живеят не повече от 3 до 4 хиляди българи. А в Щатите живеят над 1 милион включително за съжаление и много мои роднини. Сещам се за поне 10 мои роднини които живеят в Щатите. Това е естественият път към по - доброто място и то с такава разлика.

    Коментиран от #4, #5, #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Абе

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "USA f 15":

    Може в краварника да живеят много повече българи, отколкото в Русия но ние възприемаме руснаците като братя, а американците(безобразният сбирщайн, от който е съставена тази държава) изобщо не ги имаме за близки. Хората от цял свят се насочват към обора с идеята да сбъднат "американската мечта", но 99.9% от тях не успяват.......повечето остават разочаровани от реалността, която няма нищо общо с "лъскавата реклама", продукт на западната пропаганда! Тази държава е обречена да загине, като всички други империи преди нея, вече е в сериозен упадък и скоро очакваме да видим големия финал.......много хора вече се ориентират към завръщане по родните си места или просто към друга държава щото усещат че живота там става все по-труден за обикновения човек! Така че тези българи, които живеят в Русия ще имат по-голям шанс за добър живот от тези които са в краварника!

    Коментиран от #8

  • 6 Робите на Халифата се стремят към

    3 0 Отговор
    Свобода Свободните към Съвършенство Руснаци
  • 7 В.В.П.

    7 0 Отговор
    Ще има ,източен поток ,,,през Чукотско море...Две в едно ,Петрол и газ..Те и немците,викат ,,,убиец ,на Путин ,обаче пуснахаСП2.
  • 8 USA f 15

    0 11 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    По принцип никога не отговарям на коментари на русофили , поради причината че вие дори не знаете значението на повечето думи. Ако знаехте какво означава думата империя , щяхте да сте наясно , че последната жива империя е Русия ужким като федерация. Войната в Украйна е класически конфликт в постимперския съветски период , като империята може да се свива докато не пусне последния народ , който се явява като периферия на метрополията.

    Коментиран от #9, #10, #11, #12

  • 9 Седесарят.

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "USA f 15":

    По данни от ,1991,Империята пусна Украйна да си ходи след Референдум,,Висша форма на демокрация,,,обаче Тя настоява да остане..!!..
  • 10 Ватникът.

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "USA f 15":

    Един ,достоен фоб.!!. Поздравления!.Даже и не разговаря..Хехе.
  • 11 Kcaniba

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "USA f 15":

    По принцип не коментирам коментариите на инфантилни, недолюбени шовинисти. Особенно когато плюят необразовано братския, руски народ. А относно Краина изобщо неуместно да се споменавт, предвид бандерастан диаспора в Хамерика, която има влияние и в Канада!!! Украина е типичен пример на една изкуствена държава, така че, какво да говорим за любимият ти хегемон....
  • 12 Су 27

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "USA f 15":

    Аз също не кореспондирам с кухи метални градински съдове!Може да не ми отговаряш!
  • 13 Бодак

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    С какво да точно да се обосновем срещу една тъпня, при това е неясно какво точно искаш да кажеш ?
  • 14 Бодак

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "USA f 15":

    " Това е естественият път към по - доброто място..."

    Естественият път е да живееш в землището си и да работиш за обществото и държавата, направена и завещана от предците ти. Тогава и животът е изпълнен със смисъл

    Пълния с ГМО и полуфабрикати хладилник, нейде на Запад, не е нито "естетсвен път" нито "по-добро място". Това е живуркане, живот безцелен и безсмислен - живот за чуждо общество и чужда страна.
    Живот на поамериканчили се ... виждали сме го - в други времена се гърчееха и турчееха ....
    И с внуците им нзнаеха български, говореха си на гръцки, турски ...
    Сега, поамериканчилите се, ще говорите с внуците си на американски. Машаллах, аферим, евала на тоз "естествен път"
    Прецакали сте се ... напускайки една от най-прекрасните земи на Земята пълна със свестни хора