Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 23:25 3 035 36

Белият дом потвърди срещата между Блинкен и Лавров

  • сергей лавров-
  • среща-
  • антъни блинкен

Уточнява се мястото на преговорите

Белият дом потвърди срещата между Блинкен и Лавров - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен е приел поканата за среща с руския външен министър Сергей Лавров, съобщи ТАСС.

Това обявиха от Белия дом. Потвърдено беше от говорителят на администрацията Джен Псаки.

Намерението за среща беше обявено днес. Планирано е тя да се проведе в сряда.

Предстои да се уточни мястото за разговорите. Очаква се това да е Швейцария или Финландия.

Решението скоро ще бъде обявено. Обсъдени ще бъдат международни въпроси.

Подобна среща се състоя преди няколко седмици. Тогава беше обявено, че скоро ще има нови разговори.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мда

    20 3 Отговор
    Ще се цунат ли? Едва ли. Този на снимката май е под дъгата...

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ☠️НКВД

    37 4 Отговор
    Западните СМИ в момента излъчват 24 часа “breaking news” от Украйна и започващата всеки момент Руска инванзия в малкалката,невинна и беззащитна Укротеритория.Такова облъчване скоро не съм виждал.Пропагандата е задействана на 100%.

    Коментиран от #8

  • 5 Майна

    20 3 Отговор
    ,,НАРОДНИЯТ КОНВОЙ ,, от САЩ ,в подкрепа на ,,Конвоя на Свободата ,, ТРЪГВА ПРЕДСРОЧНО!Големият конвой носи името „Народния конвой“ и ще бъде безпартиен и междукултурен характер.

    В началото на конвоя приблизително 500 до 1000 камиона ще се съберат и ще заминат на изток за Кингман, Аризона. На следващата сутрин те ще заминат от това място и ще се насочат на изток по Interstate 40 към Lupton, Аризона. На 25 февруари те планират да пристигнат в Гленрио, Тексас.

    Точните места все още не са уточнени поради необходимостта от поддържане на оперативна охрана и оставяне на време за съгласуване с местните общини. ,, НА 23 февруари тръгват КАМИОНИТЕ ВЪВ САЩ..ВЪЗРАЖДАНЕ ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТ НА ТАЗИ ДАТА! ИЗЛИЗАЙТЕ И СЕ БОРЕТЕ ЗА ПРАВАТА СИ ,ХОРА!

    Коментиран от #36

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 даже

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "☠️НКВД":

    и един американски дрон forte10 кръжи от часове над украйна и шпионира към Русия, може да се види на flightradar24..
  • 9 кирчо

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Човек за реализации":

    ти ли си ?
  • 10 ТаУмВзе

    18 2 Отговор
    Срещата кога ще се проведе? Преди, след или по време на Нападението над окрайна? Нещо не разбирам, но поне Лавров ще се посмее пак!
  • 11 Мда

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Под дъгата над дъгата":

    Ако е от твоите няма как да се прави на нормален. То си му личи.
  • 12 Майна

    12 2 Отговор
    Третият райх никога не е свършвал. Въпреки че самият Хитлер беше унищожен, нацисткият режим от 1920-те / 30-те / 40-те години просто премина в нелегалност и се превърна в глобално движение на инфилтрация и влияние, което сега се очертава като „глобализъм“.

    Световният икономически форум е тренировъчната площадка за съвременните нацисти, които включват националните лидери
  • 13 Майна

    12 1 Отговор
    специално, вицепремиерът на Канада, на име Кристия Фриланд, е внучка на действителен нацистки колаборационист и пропагандист на име Майкъл Чомиак.

    Както съобщи The Gateway Pundit , Чомиак е бил обект на следвоенно полско разузнаване издирване на нацистки сътрудници. „Подозреният от полското разузнаване Чомяк пристигна в Краков скоро след като Ханс Франк (който беше екзекутиран за престъпления срещу човечеството) стана губернатор, предлагайки себе си като агент на влияние, за да информира германците за това какви колеги украинци и антируски националисти тогава действаха в и около Лвов мислеха и планираха. Работата му като журналист вероятно е била прикритие за шпионаж от името на германците.

    Дъщерята на Чомяк беше Халина Чомяк, която е майка на Кристия Фриланд, сега заместник министър-председател на Канада (точно при Трюдо
  • 14 Майна

    9 2 Отговор
    Това, което много хора не осъзнават, е, че Адолф Хитлер е вдъхновен от движението за евгеника в Америка , което започна в Калифорния , където държавните законодатели оглавиха закони за одобряване на принудителна стерилизация на психично увредените от правителството, наред с други инициативи.

    Статия на Едуин Блек, автор на „IBM и Холокостът“, е автор на статия през 2003 г., озаглавена „Ужасяващите американски корени на нацистката евгеника“.
  • 15 Майна

    8 2 Отговор
    Фондация Рокфелер помогна за създаването на немската програма за евгеника и дори финансира програмата, по която Йозеф Менгеле е работил, преди да отиде в Аушвиц.

    Важно е, че евгениката беше оправдана под етикета „наука“ по същия начин, по който ваксините се оправдават днес
  • 16 Майна

    8 2 Отговор
    Това, на което всички сме свидетели днес с Fauci, Big Pharma, „ваксини“, болнични убийства и аборти, е просто Третият райх, прероден като ЧЕТВЪРТИ Райх с нов етикет „науката“
    Разберете, че Фаучи е просто съвременната интерпретация на нацистките евгенисти от Третия райх. Той не е нищо ново, просто зло , рециклирано под знамето на „науката“.

    „Науката“ отдавна е свързана с изтребление, масова смърт, геноцид/демоцид и обезлюдяване. Инжекциите с иРНК просто дадоха на същите тези античовешки „учени“ ново оръжие за нападение на човешката раса чрез игли, вместо да ги стрелят с куршуми и да изхвърлят телата им в масови гробове.

    Сега те могат да убиват милиарди, като твърдят, че участват в „общественото здраве“. Болниците са превърнати във фабрики за убийства, а масовите лекари вече са съучастници в престъпленията срещу човечеството с геноцид. Но те продължават да се стремят напред, защото подобно на нацистките лекари от Втората световна война вярват, че са „превъзходни“ човешки същества, които решават кой да живее и кой да умре.
  • 17 ☠️НКВД

    6 2 Отговор
    В момента 17часа или 24 в полунощ в БГ тече нюз конференцията на Жо Байдън от Бялата къща.Каза ,че Русия ще нападне тази седмица, ако не и до дни.Беше много кратък и май ще има война ,но все още може да се решат нещата по дипломатичен път ако може да му се вярва.

    Коментиран от #22

  • 18 Ррррррр

    9 2 Отговор
    Клоуна Блинки , поредният американски " гений"
  • 19 Майна

    3 1 Отговор
    През нощта местно време се съобщава за масивна експлозия на газопровод , с бушуващ пожар на мястото. Ранни непотвърдени съобщения сочат, че мощната експлозия е разтърсила част от газопровода в проруския сепаратистки регион, в или близо до град Луганск.

    Интерфакс също потвърждава „пожар на газопровода в Източна Украйна след мощна експлозия“... Бързо се появиха драматични видеоклипове, показващи ярка огнена топка на хоризонта.
  • 20 Щирлиц

    4 0 Отговор
    Циркът продължава...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 джо

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "☠️НКВД":

    Прав си.Войната започва на 30 февруари след обяд
  • 23 Ерец

    0 0 Отговор
    Не , няма да се цунат . Ще играят “ RUSSIAN ROULETTE “ . Срещата е от Лавров , а револвера от Блинкен .
  • 24 Андрешко

    2 6 Отговор
    Байдън победи. Освободи Украйна от руската агресия. Всички украинци вече почетоха тази дата .Сега остава да му направят паметник в центъра на Киев.
  • 25 Андрешко

    1 0 Отговор
    Приживе
  • 26 Друид

    1 1 Отговор
    Много се радвам че Путин не направи Лавров военен министър. Третата световна отдавна щеше да е в миналото. Симбиозата между двата индивида е обнадеждаваща за поколения напред.
  • 27 Фгхнмю

    1 0 Отговор
    Фарса на историята!

    Световната война ще започне след Финско-Руската.
    А тя има точен ден и час: неделя.06.10ч. (българско) и ще се предава директно по Евроспорт.

    Да живее хокеят!
  • 28 Друид

    7 0 Отговор
    Радвайте се че ядрена държава има търпимост. Но докога.
  • 29 Ender

    6 1 Отговор
    Само един малък детайл изпускат-Китай!
  • 30 ами сега?

    3 0 Отговор
    Указ Президента Российской Федерации от 18.02.2022 № 67
  • 31 asd

    2 7 Отговор
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    Колхозниците пак оцапали гащите...

    "Метаданните показват, че проруските сепаратисти са заснели видео за евакуация дни по-рано "

    "Главният прокурор на ЛНР (окупирана от Русия територия) Сергей Горенко публикува видео как стреля от 122 мм гаубица Д-30 (калибър, забранен от Минските споразумения). Според геотага на видеото в Instagram от окупираната от Русия Станица Луганска "
  • 32 asd

    1 1 Отговор
    "Лидерите на проруските бунтовници направиха изявления за спешна евакуация след „безпрецедентен пожар от украинци“, който се случи на 17 февруари. Информацията обаче показва, че и двата видеоклипа са качени на 16 февруари. Ден преди предполагаемия украински пожар. "

    Ганьовците трябва да са намесени някъде в цялата ситуация. По некадърност и слабоумие са ненадминати просто.

    Коментиран от #33

  • 33 от ан

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "asd":

    учат се от учителите си отвъд океана
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.