Last news in Fakti

10 Март, 2022 16:47 1 205 11

Аналена Бербок: Да укрепим единството на Босна и Херцеговина

  • германия-
  • аналена бербок-
  • босна и херцеговина

Германският външен министър е на посещение в страната

Аналена Бербок: Да укрепим единството на Босна и Херцеговина - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Важно е единството на Босна и Херцеговина да бъде укрепено. Това обяви германският външен министър Аналена Бербок, цитирана от Ди Велт.

Днес германският представител е на посещение в страната. Босна и Херцеговина е част от нейната обиколка в Западните Балкани.

„Демократичните и честни избори са важни за всяка страна. Искаме единството на Босна и Херцеговина да бъде укрепено. Важно е изборите да се проведат през октомври, както е планирано. Демократичните и честн избори са важни за всяка държава“, обяви Бербок.

Тя проведе среща с босненския външен министър Бисера Туркович. Обяви, че свободата и мирът са единственият път. Европа е домът, който трябва да ги гарантира.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    18 3 Отговор
    Вие по-добре укрепете Германия, че руснаците ви превзеха.

    Коментиран от #6

  • 2 Някой

    13 1 Отговор
    Те, участниците в тази федерация, не искат да са в една държава, а европейците ги натискат. Въпреки желанието на народите във федерацията.
    Да си говорим после за суверенитет и независимост.
  • 3 Бaро Вкаров

    11 1 Отговор
    Укрепете го със зелена енергия!🐵🤡🥳👍
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тая лъжкиня пелтечи

    17 1 Отговор
    за демокрация, а не види че в Германия демокрацията е само,ако не избереш алтернативната опозиция.
    А всички мерки в Германия кога ще паднат? Никога? Е ти демокрация по фашистки.
  • 6 дедо

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиГост":

    Всъщност турците,кюрдите,арабите ,пущуните.......................
  • 7 Ветеринарен психолог

    13 1 Отговор
    А единството на Кайкос и Търки. И на Антигуа и Барбадос и на Папуа Нова Гвинея,кога ще укрепите? И в Горно Вършило хората са разединени. Цял ден мислят щуротии.
  • 8 Да бе , да. ! 😜

    13 0 Отговор
    Ще подкрепим измислена мюсюлманска държава , създадена от натото върху открадната православна сръбска земя
  • 9 big

    14 0 Отговор
    Тази наистина е куха лейка! Как ще реализираш единство между коренно различни неща, между: орел, щука и рак! Не е важно, коя етнос в тази измислена държава може да бъде определена с това сравнение, но е истина. Там може да има някакво обединение само в един случай, не им се бъркайте в държавата и не им промивайте мозъците! Войната, която им спретнахте, те още не са я забравили! В тогавашна Югославия имаше много повече демокрация и религиозно разбирателство и от САЩ и от ЕС!
  • 10 2loop

    3 0 Отговор
    Как може да са си кръстили детето така....
  • 11 Наждак

    0 0 Отговор
    Каква демокрация бе , какви федерации / както Байдън предложил на Шута / ! Тези теми само ги разтягат с години - ,, Сън в лятна нощ " ряпа да яде , от край време се шири без да признава сезони . Балканските страни защо не създадохме Балканска федерация или съюз ? То си е явно , хората може да искат , но управляващите над него дали са съгласни или обратното - народът да не иска . И най - вулгарно е да се дават съвети , да се агитира , да се оказва натиск / понякога / без да се отчитат особеностите на един народ с мнението на хората му .