Last news in Fakti

28 Май, 2022 18:24 1 733 7

Десетки загинаха при блъсканица в църква

  • блъсканица-
  • загинали-
  • църква-
  • нигерия-
  • храна

Някои от тях са изгубили търпение и са тръгнали да нахлуват вътре

Десетки загинаха при блъсканица в църква - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Десетки души загинаха днес при блъсканица в църква в нигерийския щат Ривърс, предаде Ройтерс, като се позова на полицията. Съобщава се за най-малко 31 загинали.

Стотици хора, дошли, за да получат храна, раздавана от църквата, нахлули вътре, предизвиквайки блъсканицата, каза полицейска говорителка.

„Хората са дошли там по-рано от обявения час. Някои от тях са изгубили търпение и са тръгнали да нахлуват вътре, което е довело до блъсканицата. Полицията е на място и следи ситуацията, докато тече разследването“, заяви полицейската говорителка.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последно но със сигурност

    5 2 Отговор
    Това ако е вярно, значи е божие наказание !
  • 2 Зззз

    12 3 Отговор
    Абе тези петрол газят гладни ходят ,или краварите яростно цицат и техния петрол? Президента нали се дотоваряше с един оттам скоро с петрол да ни снабдяват.! Ще има да почакаме.
  • 3 Гаглей

    6 4 Отговор
    "хората дошли по рано от обявения час" не бих ги нарекъл хора, ама карай, леко приличат на хора
  • 4 Един вид

    9 1 Отговор
    не са умрели за вярата като тълпите в Мека.Може да се турят в графата "умрели от глад"!

    Коментиран от #7

  • 5 В.В.П.

    2 0 Отговор
    Ако бяха раздавали мотики да ходят да копаят ,вместо храна,нямаше да стане така .Да почиват в мир .!.Храната се раздава по пощата на адреса .Без нерви и напрежение .
  • 6 БъззЗззз 🐝

    2 0 Отговор
    Какво нещо е дивото в човека и да няма култура да са им сложили робот както в болницата и на много места при нас 😁Натискаш копчето и ти пуска бележка с час сядаш и чакаш по ред на номерата не седиш прав и да дишаш във врата на другия или да го ръчкаш по бързо няма да стане .В България имам подобни спомени на опашка в магазина или да платиш тока колко любезности си споделят хората че и по някой ритник може да отнесеш ,недоволни старци като че ли имат спешна работа та така и тези
  • 7 Зулу

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Един вид":

    Това наверно са от онези африканци дето казваха: Когато дидоха Белите те имаха в ръцете си Библия а ние имахме Земя. Научиха ни да се молим на Бога със затворени очи. Когато погледнахме Библията бе в ръцете ни а земята ни в техните Ръце.