Last news in Fakti

9 Март, 2023 11:05 1 533 8

Водещ журналист страшно мрази Доналд Тръмп

  • тъкър карлсън-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • републиканска партия

Бившият президент похвали Карлсън за излъчените кадри и обвини комисията на Конгреса за разследване на нападението срещу Капитолия, че съзнателно е отказала да покаже видеозаписите, които са били от значение

Водещ журналист страшно мрази Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Водещият от телевизия "Фокс нюз" Тъкър Карлсън е заявил в наскоро разкрити текстови съобщения по адрес на бившия американски президент Доналд Тръмп, че "страшно го мрази", показват съдебни документи, цитирани от ДПА, информира БТА.

Съобщенията показват, че Карлсън, макар публично да изразява подкрепа за Тръмп, всъщност презира бившия президент и го смята за пълен провал.

"Ние сме много, много близо до възможността да игнориране Тръмп повечето вечери", казва телевизионният водещ в съобщение от 4 януари 2021 г., два дни преди нападението срещу Капитолия във Вашингтон на 6 януари. "Наистина нямам търпение", пише той.

Карлсън намеква, че Тръмп може да унищожи "Фокс нюз" и консервативното движение, ако му се удаде възможност. "Страшно го мразя. . . Това, в което го бива, е да съсипва нещата. В това е безспорен световен шампион. Може лесно да ни унищожи, ако действаме погрешно", заявява водещият.

Текстовете бяха оповестени в съдебни документи по дело за клевета, заведено срещу "Фокс" от производителя на машини за гласуване "Доминиън", според който телевизията съзнателно е излъчвала неверни твърдения, че компанията е фалшифицирала президентските избори в САЩ през 2020 г. в ущърб на Тръмп.

Въпреки разкриването на съобщенията Карлсън продължи тази седмица да показва в ефир ексклузивни кадри от охранителни камери от нападението на 6 януари, които според него доказват, че случилото се тогава на Капитолия е било мирен протест.

Водещият не коментира нищо за оповестените текстове. Тръмп също не обърна внимание на случая. Бившият президент похвали Карлсън за излъчените кадри и обвини комисията на Конгреса за разследване на нападението срещу Капитолия, че "съзнателно е отказала да покаже видеозаписите, които са били от значение".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тикви продажни

    19 2 Отговор
    И там на мисирките им плащат за да обичат някого!
  • 2 Механик

    17 0 Отговор
    Това го научихте от бесарабски фронт, нали? Те ги знаят тия неща.
  • 3 тръмп

    12 0 Отговор
    Сега последно тоя журналист ли е, или е водещ - или е и двете... че от заглавието не се разбира много?!?

    Коментиран от #8

  • 4 Сънчо

    12 2 Отговор
    Тръмп изглежда много разтревожен от този не е на себе си ,даже снощи си бил легнал с пантофите от притеснение!
  • 5 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺 СЛАВА

    16 4 Отговор
    Те и нашите журналисти всичките мразят Костадинов от възраждане,страх ги е да не се окаже че 99% от тях са чужди агенти за влизане и да им секнат ДОЛАРЧЕТАТА
  • 6 Скайнет

    0 4 Отговор
    И аз така. Не знам защо, но и аз.
  • 7 Димитър

    1 1 Отговор
    Ако в България един ден се гласува закон за чуждите агенти. Първите двама българи които трябва да се регистрират като чуждестранни агенти и то руски са Николай Малинов с повдигнато обвинение за шпионаж в полза на агресивна и корумпирана Русия и Костадин Костадинов Копейкин с черен печат от Украйна изгонен като руски агент.
  • 8 Сега

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "тръмп":

    последно като прочетеш този буламач на Анатолий, какво ти става ясно. Май излиза ,че гладна кокошка - просо сънува...