Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 09:57 2 674 48

"Ню Йорк пост": Джо Байдън се спъна два пъти при качване по стъпалата във Филаделфия

  • джо байдън-
  • сащ-
  • демократическа партия

След като възстанови равновесието си, пише вестникът, Байдън театрално се хвана с двете си ръце за парапета и се втренчи в публиката, преди да се изкачи на трибуната

"Ню Йорк пост": Джо Байдън се спъна два пъти при качване по стъпалата във Филаделфия  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна два пъти вчера, докато се изкачваше по стъпалата към сцената във Филаделфия, преди да каже на публиката си, че терористите от "Ал Кайда" изглеждат "неопетнени" в сравнение с тези от "злото" движение "Хамас", съобщи "Ню Йорк пост", цитиран от БТА.

Първоначално 80-годишният президент се спъна, когато започна да изкачва малкото на брой стъпала към сцената, а след това залитна напред, при което имаше опасност напълно да загуби равновесие, което напомни за инцидента с него по-рано тази година по време на церемонията по откриването на Академията на военновъздушните сили.

След като възстанови равновесието си, пише вестникът, Байдън театрално се хвана с двете си ръце за парапета и се втренчи в публиката, преди да се изкачи на трибуната и да даде неочаквана оценка на глобалната терористична мрежа, извършила атентатите от 11 септември 2001 г., при които загинаха 2977 души в САЩ.

"Тези момчета карат "Ал Кайда" да изглежда неопетнена. Те са чисто зло", каза Байдън, имайки предвид палестинската джихадистка организация, която управлява ивицата Газа. "Както казах от самото начало, не се заблуждавайте, Съединените щати стоят на страната на Израел".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кажете видео де

    49 4 Отговор
    Джо Байдън е американският Георги Парцалев..

    Коментиран от #22

  • 2 Да, бе

    76 3 Отговор
    Президента олицетворява нацията... Вижда им се краят на бандитската държава.
  • 3 Пич

    51 1 Отговор
    Голяма работа !!! Сикрет сървиз да вземат една въдица , и да я закачат за яката на сакото му ! Така ще контролират многобройните падания на Джо !!!

    Коментиран от #33

  • 4 Доналд

    57 0 Отговор
    Щом е само два пъти, може да изкара още три мандата.
  • 5 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    53 1 Отговор
    Човека е взел дал вече, който и да го изкарат на преден план там, той не е истинския управляващ и човека който взима решенията. Там дълбоката държава управлява и единственото решение е разяждане отвътре на империята на злото и неизбежния й разпад!
  • 6 Петкан

    37 7 Отговор
    САЩ станаха като СССР преди разпадането ..те също имаха дъртаци като Брежнев , Андропов ..

    Коментиран от #9

  • 7 Факт

    5 51 Отговор
    Все тая дали се спъва, важното е че САЩ пречертава физически граници и никой гък не смее да каже - първо се реши въпроса с Нагорни Карабах. Сега Израел ще заличи ивицата Газа и ще се разшири териториално. Третото вероятно ще е окончателно решение на въпроса с Косово. В същото време Тупин се е заврял в бункера и се чуди това тридневно СВО защо продължава втора година.

    Коментиран от #13, #24

  • 8 БайдънЮ

    37 3 Отговор
    Няма връзка с кораба- майка:))
  • 9 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    37 5 Отговор

    До коментар #6 от "Петкан":

    миша Предателя и шайката му разрушиха СССР и соц. блока - другите може и да бяха стари, но бяха железни и не дадоха кокала на западните чакали.

    Коментиран от #37

  • 10 А н а т о л и л е к е т о

    27 0 Отговор
    Т о в а не. е н о в и н а.Това е е ж е д не в и е.С ъ щ о т о к а т о да. п у с н еш. н о в и на та .че в Ч и к а г о. т а з и нощ са у би ти д е с е т ч о в е ка
  • 11 всолкмь

    35 1 Отговор
    Тоя дъртия американски пръдльо, обикновенно и от самолетите слиза по нос, така че къде е новината? Цялата им краварска работа е такава. Но дето се вика с такъв Джо не е далеч момента когато ще дълдисат краварите. Дано още един мадат да има та след това няма да има краварник.
  • 12 Да сяда

    27 0 Отговор
    в количка и стига е щъкал вече насам натам !
  • 13 ЕкакТака

    28 0 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Е как така, нали западът каза, че в 21 век не трбявало да има физическо преначертаване на граници и медиите това ни повтаряха послените години ... че никой никога не трябва да преначертава граници .... Това ме радва в евроатлантиците, като кажат 2 изречения максимум и логиката им се губи и сами си противоречат :)

    Коментиран от #18

  • 14 гост

    25 1 Отговор
    Пикльо пада, а те му ръкопляскат.
  • 15 Гад Заяви

    32 2 Отговор
    11 септември си го направиха самите американци. Трябваше им повод за война и си го получиха, като жертваха слугинския персонал в СТЦ, а жидоянките бяха уведомени за омератата, да ги няма в тоя ден на работа. На Израел им трябваше повод за война за ликвидиране на Хамас, Натаняху се направи на улав, че нямало опасност от Хамас при сегашната им подготовка, пожертваха 1000 новозаселени поюдейчини рускоговорящи в селищата около Газа и дроиграните участници във музикално-кълчещия се фестивал. Всичко това излиза наяве след време или години. Подлата методика на жидоянките е навсякъде и се повтаря през няколко десетилетия, така че във всички войни по света има тяхна намеса и интереси!

    Коментиран от #31

  • 16 Левия

    19 0 Отговор
    А кой му наглася старческия памперс като се олаби?
  • 17 Българин

    27 1 Отговор
    Огромният външен дълг и огромният корупционен скандал на байдънови се погасяват само с огромна война, световна война!!!
  • 18 Факт

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "ЕкакТака":

    Будалите вярват на това, което им се казва. Силните правят това, което искат!
  • 19 Дедко

    12 0 Отговор
    е точно за там. Нищо му няма. Да почват да му строят пирамидата докато още не е ритнал камбаната, да не се ослушват.
  • 20 Финално спъване III

    18 0 Отговор
    На тоя спънат старец, кога ли ще му е последното спъване, сигурно няма и да го усети?! Дано не повлече и останалия свят със себе си!
  • 21 блага пита с мед

    18 0 Отговор
    ХА да му направим ПРЪЩАПУЛНИК НА СТАРЕЦА, белким миряса!
  • 22 ще излезе и видео навярно

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кажете видео де":

    Не обиждай с името на Парцалев!
    Сравнението ти те точно.
    Шоуто продължава.
  • 23 Коз Як

    13 0 Отговор
    По-лошото е, че е спънат в главата по рождение
  • 24 Тапа Нар

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Да не би да имаме признание, че САЩ са международен терорист?!
  • 25 абе

    6 0 Отговор
    реч на убиец и толкоз...
  • 26 Алфа херинга

    6 0 Отговор
    Колкото и да е изкуфял, пак е с повече акъл от Киро Умното, Асанчо, Иво Тъпирчев, секретарката на Пеевски и другите лауреати.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Смях !

    12 0 Отговор
    Излагация ! Изкуфелия дъртак не е за президент.Всяка сутрин вика охраната си,че в банята му имало човек ,който го гледал от огледалото.
  • 30 Гого

    7 0 Отговор
    Байдъна като ходи си мисли че играе футбол
  • 31 Немо

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гад Заяви":

    Самата истина!
    Службите на Израел скалъпиха това за да имат повод да започнат първо война срещу Хамаз,а после да ударят в Ливан Хизбула и накрая ще опитат и в Иран.Момента не беше избран случайно.
    По време на случващото се в исралСе и Газа в Русия се проведе световен енергиен форум на който Русия,Иран,Ирак,Венецуела и ОАЕ подписаха комюнике ,че прекратяват търговията на нефт в долари и ще използват от 2024 г.китайски йоан и местни валути.
    Това веднага се отрази на борсите на Уолстрийт и котировките на барел нефт тръгнаха рязко нагоре,затова жидо-рептилското влечуго Ридшилд и еврейските му банкери от ФЕД за да спрат обезцебяването на долара спешно се събраха и отново вдигнаха лихвения процент.
    ,а после последва и това в Газа и исралСе.
    САЩ изпратиха набързо и самолетоносачи в Персийския залив и с жидостан-исралСе ще опитат удар и по Иран с цел да бъда спрян Иран в развитието си и сплашени страните които имат петрол и искат да се откажат от използването на долара.
    Спомнете си за измамата от 11 септември и кулите близнаци което беше дело на краварските служби ,за какво беше използвано срещу Садам в Ирак и писле срещу Либия с Кадафи беше точно заради това ,че и Кадафи и Садам имаха намерение да продават петрола си в друга от долара валута.
    Спре ли употребата на долара в търговията с въглеводороди,цялата картонена кула на сатанисткия юдейски (елит)воден от13 те жидо -рептилски фамилии начело с Барух , Родшилд и Голдман сакс ще се сгромоляса за дни.
    З

    Коментиран от #32

  • 32 Историк

    6 0 Отговор

    До коментар #31 от "Немо":

    Добър анализ но...Иран е ядрен фактор и като прибавим факта фанатизъм не мисля,че някой би си правил експерименти по темата! Но в общи линии си прав ! Също така,Европа е пълна с араби и само един призив към тях ще отприщи вратите на ада...Многопластова и патова ситуация !
  • 33 Калпазанин

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    То и без това е кукла ли мумия на конци, тя няма да му личи много
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Като

    2 0 Отговор
    се спъне байдън се очаква да паднат бако,кирчо и шиши.
  • 36 Абе то

    2 0 Отговор
    и Ф.Рузвелт е бил накрая в инвалидна количка,ама заради краката ,а не заради главата.Мдамм.
  • 37 Тъй,тъй

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    нашия кокал си е само за източните...
  • 38 Само два пъти

    4 1 Отговор
    Значи е във върховна форма.
    Чакаме кълбо напред.
  • 39 Комунистически президентски стандарт

    0 2 Отговор
    Вожда требе да мое да троши тухли с глава,крака и ръце(ПА МОЖЕ И С ДРУГИ ОРГАНИ),да пие водка,да има държанки (на държавна издръжка демек),да говори пламенно за "светлото бъдеще" докато стадото му пасе тръни зад оградата,но лееко да си подсигурява едни други "изгнили западни" благини,да язди кон,да се бори с мечки,да ходи на лов,да обявява и извънземни за "братски" народ щом това му върши работа и да вижда във всички останали врагове.Да можа да пренаписва учебниците по история като жълти вестници.

    Коментиран от #41

  • 40 припкай Джо

    3 1 Отговор
    В България има една приказка, че "като излълъжеш се спъваш" 😅 Тоя пергамент, колко ли пъти излъга, че постоянно се спъва!
  • 41 Байдън е с операция на мозъка

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Комунистически президентски стандарт":

    Нашата фурия Корнелия, е готова и в космоса да излети само да стигне висок пост.
  • 42 Джо Дайбън

    2 0 Отговор
    Къде е Джаки?Бог да пази кралицата!
  • 43 666

    3 0 Отговор
    Байдън себе си не може да представлява като човек....камо ли америка като президент. Затова па е много удобен за манипулация от тъмните сили които държат съдбата на света . Жалка катрина .
  • 44 112

    6 0 Отговор
    Ако се е спънал с десния крак е за хубаво, ще се пенсионира и ще изчезне от сцената без да го вкарат в затвора.
    Ако обаче се е спънал левия, тогава е лошо. Ще вкарат Хантър в затвора, НАТО ще загуби войната в Украйна, доларът ще загуби статут на световна резервна валута, икономически срив в САЩ.....
  • 45 дядото

    3 0 Отговор
    у нас телк инвалидизира хора с подобно заболяване и придружител дава,но там явно е друго
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 РУСКА 👊🐻👊®

    2 0 Отговор
    ПУТИН Е ВИНОВЕН!!!!!!

    Коментиран от #48

  • 48 РУСКА 👊🐻👊®

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "РУСКА 👊🐻👊®":

    ЗАГЛАВИЕТО ЗА ГОРНИЯ КЛИП Е ЗА ТОЗИ