Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 21:22 6 373 140

Израелският министър на отбраната: Влизаме в Газа

  • ивицата газа-
  • израел-
  • инвазия-
  • палестина-
  • йоав галант-
  • хамас

Израелската армия се готви за сухопътна инвазия

Израелският министър на отбраната: Влизаме в Газа - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Министърът на отбраната на Израел Йоав Галант заяви пред израелски пехотинци, събрали се днес на границата с ивицата Газа, че те скоро ще видят палестинския анклав "отвътре", съобщи канцеларията на министъра, цитирана от Ройтерс, намеквайки, че израелската армия може скоро да предприеме сухопътна инвазия в Газа, предаде БТА.

"Сега гледате ивицата Газа от разстояние, но скоро ще я видите отвътре. Заповедта ще дойде", е казал Галант според комюникето на ведомството му.

В същото време министърът на отбраната пое отговорността за пробиви в сигурността, дали възможност на бойците на "Хамас" да проникнат през израелската граница с ивицата Газа сутринта на 7 октомври и довели до последвалото кръвопролитие с близо 1400 жертви, предаде ДПА, като се позова на израелски медии.

"Аз съм отговорен за отбраната. Аз бях отговорен за нея и в последните две седмици, включително във времето на тежките събития", заяви Галант пред войниците в армейски лагер близо до границата с Газа. Той допълни, че сега е и негова отговорността да поведе армията към "победа в битката".

Началникът на израелското военно разузнаване Арон Халива и директорът на израелската служба за вътрешна сигурност "Шин Бет" Ронен Бар също поеха лична отговорност за допускането на нахлуването на бойците на радикалното палестинско движение "Хамас" на израелска територия.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калпазанин

    124 29 Отговор
    Света пламна и пак заради евреи

    Коментиран от #29, #84

  • 2 ерор404

    98 30 Отговор
    Израел прави грешка .... не е начинът така да станат нещата тъпото, е че късно ще го разберат !!!

    Коментиран от #18

  • 3 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    85 27 Отговор
    Повечето да не излезнете оттам!

    Коментиран от #33, #135

  • 4 Мхм

    85 23 Отговор
    И там ще си останете

    Коментиран от #97, #128

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сталин

    89 31 Отговор
    Тези ционистки изчадия и техните пудели от Вашингтон трябва да бъдат заличени от лицето на земята и целия свят да си почине, Русия, Северна Корея,Китай трябва да запукат с ядрено оръжие и веднъж завинаги да ги премахнат от човечеството ,такива изроди нямат място на планетата и нямат право да съществуват ,след като убиха стотици милиони хора по света.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мдааа...

    35 10 Отговор
    Ша има блек хоук даун.....няколко пъти
  • 11 сащисан кравар

    71 19 Отговор
    Само да знаят, че американските военни филми и екшъни не са истински, както и великите американски оръжия и тактики!
  • 12 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    22 50 Отговор
    Няма по пропаднало, продажно и подло от пияния ватни и гладната копейка!
  • 13 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    53 15 Отговор
    Много мургави евреи на снимката или това са наемници от Пакистан или Индия?

    Коментиран от #43, #118

  • 14 Механик

    19 44 Отговор
    Какво става с тия вертолити на ватниците, горят всяка вечер, Залужни ги загрузва с 200, имат ли инфо подлогите, скажите!

    Коментиран от #21

  • 15 Терористите

    23 45 Отговор
    Трябва да бъдат заличени от лицето на земята!
    Давайте синове на Давид!
    С Вас сме целия съвкупен свят!

    Коментиран от #20

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Колт

    19 45 Отговор

    До коментар #2 от "ерор404":

    Хаха, ако беше поне малко в час щеше да знаеш, че САЩ пази Израел както би пазил и своята територия. Така че всичко е и ще бъде в полза на Израел, харесва ни или не, винаги печели правото на по-силния, капиш?!
  • 19 Започва се.....

    22 53 Отговор
    Унищожете Хамас и Хизбула....
    После следва и Москва
    Там е Zлото
    Адвокат Стоименов

    Коментиран от #140

  • 20 Гориил

    13 28 Отговор

    До коментар #15 от "Терористите":

    Всичко трябва да е в чувалите, онова с ботокса да се стяга за Гааге!

    Коментиран от #26

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Тарапанова

    15 8 Отговор

    До коментар #9 от "Гарантирано от МОСАД":

    ...и това ще стане, докато Мосад си спи. А събуди ли се - бедна ми е фантазията ...
  • 23 Гост

    32 11 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    А какво спечелиха укрите...да изброявям ли? На чужд гроб не плачи,знаеш защо!

    Коментиран от #136

  • 24 В.В.П.

    29 11 Отговор
    Израил е готов ,изпечен ,за три дена ,ако сащ изчезне...какви са тез циганя на снимките ..??Това Чафути ли са ??
  • 25 🇧🇬🇪🇺💯

    32 12 Отговор
    Голяма грешка АйДиЕф / ЦАХАЛ да влязат в Газа, разбомбиха я до неузневаемост, улиците са пълни с отломки, Газа е опасана с подземни тунели пред които Ви Ет Нам / Ви Ет Конг тунелите са като детска игра, да не говорим че местните Цивилни превъзхождат ЦАХАЛ,
    Едно (100 000) Форс към Петнадесет, тоест (1 500 000) цивилни жители от които всеки може да носи оръжие, зона с огромна гъстота на цивилното население и потенциален терористичен Форс на хамаз, Ливан и хизбула са в очакване да се включат?

    Коментиран от #48

  • 26 Тарапанова

    16 8 Отговор

    До коментар #20 от "Гориил":

    Има да чакате Православния Император сам да напусне Империята си...
  • 27 FOX по нумерологията е 666

    7 18 Отговор
    Ислям значи християнство, ислямист значи християнин. ИСА Е ИСУС. Не може да бъде открита ни най-малка разлика между нашите две религии. Твърди се, че Махди е бъдещият краен водач в ислямската есхатология, за когото се смята, че ще се появи в края на времената, за да отърве света от злото и несправедливостта. Твърди се, че той е потомък на Мохамед, който ще се появи малко преди Пророка ʿĪsā и ще поведе мюсюлманите да управляват целия свят. Иса е Исус, Махди е архангел Михаил; Откровение на св. Йоана Богослова

    2:9 зная твоите дела, скръб и сиромашия (но ти си богат), и хулите на ония, които казват за себе си, че са иудеи, а не са, но са сатанинско сборище. (партизаните от БКП-ДС, днес управляват България, заедно с Новият Рим - САЩ-НАТО-ЕС, тези партизански родове са като фарисеите, но Рим унищожи тяхното царство 40 години след като предадоха Исус, евреите от ДС-БКП партизаните предадоха Маркс, комунизмът. И в Христос няма нищо дясно - сатанинско. Желанието за успех и богатство и власт е АНТИХРИСТиянството. Исус се отказва от успехът. И иска равенство за всички. Блудният син постъпва като десен. Самарянинът постъпва като ляв. Евреите когато искат дясно - тоест цар, Господ им казва какъв гнет и слугуване ще претърпят от такава политика. Дяволът принцът на този свят се опитва да изкуши Исус, без да знае - че не е просто свят човек, като му предлага царство което си избере като го повдига в орбитата на планетата. Дясното-елитаризмът принцовете - монархията
  • 28 Марко

    32 11 Отговор
    Влизането е лесно, интересно е колко ще излезете след това....
  • 29 Да, заради руските евреи

    11 12 Отговор

    До коментар #1 от "Калпазанин":

    70 процента от обкръжението на Путин и управляващата партия. Всички олигарси, губернатори, 60 процента от всички визши постове в руските федерации и в администрациите.
  • 30 Али Турчинът

    13 10 Отговор
    Влизайте, щом искате..
    В реално време обаче..
    :))
  • 31 В.В.П.

    25 12 Отговор
    Между блоковете ще се окажат Ивреите ..Пращайте оръжие на палестинските защитници .Войните за правда .и свобода ..Най гадно е да си роб на иврей...По добре смърт
  • 32 FOX по нумерологията е 666

    3 13 Отговор
    Ислям значи християнство, ислямист значи християнин. ИСА Е ИСУС. Не може да бъде открита ни най-малка разлика между нашите две религии. Твърди се, че Махди е бъдещият краен водач в ислямската есхатология, за когото се смята, че ще се появи в края на времената, за да отърве света от злото и несправедливостта. Твърди се, че той е потомък на Мохамед, който ще се появи малко преди Пророка ʿĪsā и ще поведе мюсюлманите да управляват целия свят. Иса е Исус, Махди е архангел Михаил; Откровение на св. Йоана Богослова2:9 зная твоите дела, скръб и сиромашия (но ти си богат), и хулите на ония, които казват за себе си, че са иудеи, а не са, но са сатанинско сборище. (партизаните от БКП-ДС, днес управляват България, заедно с Новият Рим - САЩ-НАТО-ЕС, тези партизански родове са като фарисеите, но Рим унищожи тяхното царство 40 години след като предадоха Исус, евреите от ДС-БКП партизаните предадоха Маркс, комунизмът. И в Христос няма нищо дясно - сатанинско. Желанието за успех и богатство и власт е АНТИХРИСТиянството. Исус се отказва от успехът. И иска равенство за всички. Блудният син постъпва като десен. Самарянинът постъпва като ляв. Евреите когато искат дясно - тоест цар, Господ им казва какъв гнет и слугуване ще претърпят от такава политика. Дяволът принцът на този свят се опитва да изкуши Исус, без да знае - че не е просто свят човек, като му предлага царство което си избере като го повдига в орбитата на планетата. Дясното-елитаризмът принцовете - монархията е от
  • 33 гражданин

    12 19 Отговор

    До коментар #3 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Това не е руската армия в Украйна колхозник!
  • 34 В.В.П.

    18 6 Отговор
    Наиврей ,роб не ставам...Арабите ,също .
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Израел да напада!

    14 27 Отговор
    На Хамас така му се пада!
    Сега ще види отблизо ада!
    За убитите награда!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 🇧🇬🇪🇺💯

    27 0 Отговор
    Господ да пази Българите и Заложниците защото в Газа става зле.
  • 39 Грешиш!

    9 9 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Това е официалният курс. Обаче в бамкоте не можеш да обменяш. На черно курса е 300-320рубли за долар и 3360-400 за евро.
  • 40 ако влязат именно те самите

    18 14 Отговор
    ще бъдат изтрити от лицето на земята
  • 41 Само да питам

    33 11 Отговор
    Тези ли ма.нгусти са богоизбрания народ ?
  • 42 Мхм

    22 11 Отговор
    Надмеността се заплаща Наполеон Хитлер дали сега не е вашият ред
  • 43 Лост

    20 2 Отговор

    До коментар #13 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Защото не си видял етиопските евреи.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 КОНТРАТА

    29 10 Отговор
    Лесно ще влязат в Газа, а дали ще излязат живи?
  • 46 Бесен-_ Язовец

    33 11 Отговор
    Петата колона на Сорос в България се кланят е на тези мургавите.
  • 47 Реалист

    20 4 Отговор

    До коментар #44 от "Израел":

    Тези вярно са ти братя цвета на кожата са ви еднакви Асане
  • 48 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    26 11 Отговор

    До коментар #25 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    Във Виетнам имаше много одрани живи нашественици, тука арабите са им набрали от векове на юдеите и ще има невиждани изненади!

    Коментиран от #51, #66

  • 49 Кар на Вилица за

    9 3 Отговор

    До коментар #44 от "Израел":

    тебе и за евреите
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Професора

    18 9 Отговор
    Сложили са един бял за цвят отпред! 😂😂😂😂
  • 53 Чай бе?

    22 10 Отговор
    Тея на снимката по-черни от негра бе? Чфутките да не се съйшават с индийски роми и сомалийски мъангълети? Кви тез кюмури, по-очадени от палистинците бе?
  • 54 Йоан откровение

    21 8 Отговор

    До коментар #51 от "Израел":

    Господ ли ги е избрал такива черни?
  • 55 Бах

    21 7 Отговор
    По този начин ще влезнат в АДА , да не забравят миналото си !
  • 56 Лаком г@з глава затрива!

    22 4 Отговор
    Само да ни ви влезе! Израелците накъдето и да се обърнат зад кърмата им все араби)
  • 57 Роза

    10 22 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Напълно си прав!Путин много закопа Русия,което никак не ме радва!Както във всяка страна,там има и добри,и лоши хора,не можем да ги сложим под един знаменател!Имала съм приятели руснаци,с които и досега поддържам връзка.Казват ,че ги е срам да кажат в чужбина какви са,защото ги гледали подозрително.Навремето така са гледали на германците заради политиката на Хитлер,макар че не всички германци са го подкрепяли!

    Коментиран от #60, #119

  • 58 Бесен-_ Язовец

    17 10 Отговор
    Ако Яхве ги е правил по свое подобие значи излиза, че Яхве е сига.н4е. Определено този бог не е бог на бялата раса и не ги е правил той.
  • 59 Хуманитарни

    5 1 Отговор
    В петък. Фейк
  • 60 Не знам на каква възраст си

    25 3 Отговор

    До коментар #57 от "Роза":

    Но едно време в България имаше жени. Сега има 85% неграмотни арогантни к.рвулаци без грам мозък, най-често с крака опрени на тавана и напомпани джуки.

    Коментиран от #89

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Спецназ

    15 9 Отговор
    Джихадистите към хазарите:

    ОТКОГАВИЧЕКАМЕ!!
  • 63 Без име

    10 8 Отговор
    Господ да ги пази тези млади момчета!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ...

    7 14 Отговор

    До коментар #48 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    ...всичко ще свърши за седмици,даже няма да си измислил нов пасквил за вожда от Пхенян,когато няма да има и следа от хамас...
    Ще видите скоро рашистите какво е сво.
  • 67 Вовка Пут

    11 15 Отговор
    Развръзката наближава. Израелската армия ще прочисти анклава и никой не може да я спре. А по повод учудването на част от русоподлогите в сайта, за "цвета" на израелските войници- да, евреите въобще не са бели. От семитската група са, заедно с арабите, освен това в армията служат и фалаши, друзи, черкези, бедуини, араби християни и дори мюсюлмани.

    Коментиран от #72

  • 68 Всички до един терористи....

    9 8 Отговор
    Трябва да бъдат заличени....
    До един....Без милост...Без жал...

    Коментиран от #81

  • 69 Черна горила Остин

    12 6 Отговор
    Защо на снимката белият е отпред? Това е дискриминация!
  • 70 Али Турчинът

    15 4 Отговор
    Не че Израел подценявам.
    Израел, трябва и ще признае Палестина.
    Иначе без държава израел..
  • 71 Така така.

    11 6 Отговор
    И като влязат няма да излязат. Така ще е и спродажнатаКозякПачавраМара. Влиза в гроба и не излзиа.
  • 72 Да, добре познаваш

    8 6 Отговор

    До коментар #67 от "Вовка Пут":

    събратята си кюмур черен скъсан!

    Коментиран от #76, #86

  • 73 браво на Йоав Галант

    9 9 Отговор
    трябва да приключи с тези джихади! Де факто кой им дава пари за тези убийства??????????Всички видяхме произхода на оръжията!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Татко ти мъангал

    6 3 Отговор

    До коментар #76 от "Вовка Пут":

    не го е дръпнал навреме и резултатът е налице!
  • 79 Зареди съм се с пуканки

    11 8 Отговор
    Влизайте, че ми се гледат горящи меркави🤣🤣🤣
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Недей така, защо всички

    10 2 Отговор

    До коментар #68 от "Всички до един терористи....":

    Има и добри евреи
  • 82 Гръч

    5 4 Отговор
    Пазете се в газа
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ДОБРОДУШКО

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "Калпазанин":

    ДА БЕ ПУТИН ВЕЧЕ ГО НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!! ОТИДЕ В НЕБИТИЕТО.
  • 85 ТаУмВзе

    7 3 Отговор
    Моше бичи Геноцид на писта, докато светчето си трае!
  • 86 Вовка Пут

    7 3 Отговор

    До коментар #72 от "Да, добре познаваш":

    От продукт на дефектен кондом, не се обиждам.

    Коментиран от #90

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Гръч

    6 4 Отговор
    И тия ще видят Бандера,но ще е малко по различно
  • 89 Вземи си едновремешните

    2 5 Отговор

    До коментар #60 от "Не знам на каква възраст си":

    Аз предпочитам сегашните🤭
    Гледам 5-6пенсии са ти турнали плюс че.... Скоро ще има и кръстче

    Коментиран от #96

  • 90 Татко ти мъангал

    3 8 Отговор

    До коментар #86 от "Вовка Пут":

    не го е дръпнал навреме и резултатът е налице!

    Коментиран от #95

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Каубой 🤠

    6 11 Отговор
    Израел ще им хвърли як бой.
    Специалните части са от сой.
    Сега гледай та стой.
  • 93 ШКЕМБЕ ЧОРБА В ТОРБА

    2 3 Отговор

    До коментар #80 от "Механик":

    ТИ СИ ГОТОВ ЗА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА.
  • 94 4-ти километър

    5 2 Отговор

    До коментар #80 от "Механик":

    Пий си хаповете, се увий с бял чаршаф и немаш грижи!
  • 95 Вовка Пут

    5 4 Отговор

    До коментар #90 от "Татко ти мъангал":

    Майка ти се опитала да те "изходи" в селският нужник, но не се е получило,а се е получил биоотпадък.

    Коментиран от #100

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 хххр

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мхм":

    Точно за това отиваме.Благодарим ви за пожеланието.
  • 98 Сатана Z

    10 5 Отговор
    Влизането на евреите в Газа не гарантира тяхното излизане.
    От друга страна ме смущава следната информация:
    Според палестинското здравеопазване в ивицата Газа има 3 напълно разрушени болници, а 25 болници са частично повредени.
    А в София болниците се броят на пръсти ,но колкото и да ги броя са под 10 ,а в Газа 28+

    Коментиран от #108

  • 99 стоян георгиев

    9 12 Отговор
    Сега ще видят другарите нагледно разликата между западната и проруската армия.за две седмици в газа няма да е останал ни един член на хамас .

    Коментиран от #107, #112

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Вовка Пут

    4 6 Отговор

    До коментар #100 от "Докато изтрезнее":

    Майка ти "магистралката", която е забременяла от турски тираджия, се опитала да те "изходи" в селският нужник, но не се е получило, а се е получил биоотпадък.
  • 102 Сега от тунелите в Газа...

    7 7 Отговор
    Ще остане само фраза...
    А Пусин вече е на перваза....
  • 103 Ушанка от Крива паланка

    5 7 Отговор
    Като удавник за сламка
    Хваща се за Хамас
    Защото губят в Донбас
    Даже в този час
  • 104 МИЛОСЪРДНА СЕСТРА🚑

    3 3 Отговор
    БОРСАТА ЗА ЦВЕТЯ В СОФИЯ
    ДА СЕ ПРЕМЕСТИ НАБЛИЗО ДО
    Т.НАР.ПАЛЕ СТИНСКО ПОСОЛСТВО
    С ЛАМАРИНАТА ОГРАДА....🍃🍃
  • 105 Хампарцу Хакимян Кеворк от Карабах

    14 6 Отговор
    Сред мобилизираните израелци не виждам баща и син Паси, Лорер, Ники Младенов, Вили Лилков, Оскар, ..... ?! А и напоследък нетипично са се омълчали гузно и са се скрили "патриотично"?!
  • 106 Поздрави

    3 4 Отговор
    На Степан Бандеров
  • 107 Копейка

    4 7 Отговор

    До коментар #99 от "стоян георгиев":

    На нас ни казаха да викаме за хамасите!
  • 108 Кличко

    5 1 Отговор

    До коментар #98 от "Сатана Z":

    А бе явно имат предвид включително и поликлиники. Ти имаш предвид само "болници " в тесния, буквалния смисъл на думата.
    Палестинците искат да кажат, че за засегнати близо 30 " здравни заведения".
    Все пак, много жалко.
  • 109 Габе

    6 8 Отговор
    Скъсайте им чаршафите на тия палестински терористи.
  • 110 Дани Гадняра

    7 5 Отговор
    Да влизат, хайдутите от Хамас ги чакат в подземния град под Газа.
  • 111 Нашия

    3 4 Отговор
    Влизам в Плаза, излизам - лаза
  • 112 Али Турчинът

    4 3 Отговор

    До коментар #99 от "стоян георгиев":

    Може би..
    Когато ООН, разбере, це е формална организация?
    Това ще се тълкува...като..
    Нямам думи..:))
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Механик

    10 6 Отговор
    Влезте в Газа и ще ви влезе в гАза.

    Коментиран от #116

  • 115 Уточнение

    4 6 Отговор
    влизате в г.Ъза, а от там няма излизане. Бегом във ФАЩ, че скоро държавата ви няма да я има на картата.
  • 116 Бен Гурион

    5 3 Отговор

    До коментар #114 от "Механик":

    Израел ще влезе в Газа, и ще изнесе Хамас в дървео пардесю оттам.
  • 117 Али Турчинът

    4 3 Отговор
    Сега, Путин ли е виновен, или цялата Русия.?
    ::))
  • 118 А50

    4 4 Отговор

    До коментар #13 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Не са наемници, евреите са си такива. Приемаха хиляди руснаци като се разпадна съюза за да си оправят малко нюансите

    Коментиран от #121

  • 119 А50

    3 2 Отговор

    До коментар #57 от "Роза":

    Ако някой го е срам да каже от къде е значи не е никакъв руснак, българин, немец...И мен ме срам от кирчовци и мишоци, но не те ме правят българин
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Бах

    3 5 Отговор

    До коментар #118 от "А50":

    И пак са по черни от арабите .
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 каква

    3 3 Отговор
    победа сънува тоя! Това ще е пирова победа, съпроводена с много жертви от двете страни!
    Най-добре е да се спре това безумие, не нужно да умират нито палестинци, нито израелци!
    Израел с притискането и анексирането на все повече земя от палестинците, го докараха до там да генерират народ, който няма какво толкова да губи. Хайри Хамдан беше казал нещо умно - докато не се появи независима държава на палестинците, хората в Газа ще се раждат с единствения избор да умрат бавно или да умрат бързо. Сега Израел им казва да го направят бързо.
    Израел няма полезен ход, дори да спечели - ще загуби международната солидарност и уважение. Ще останат народа, който беше подложен на геноцид и понеже е наясно какво е това страдание, подложи друг народ на геноцид.
  • 124 българина

    0 3 Отговор
    ами хайде чакат ви... само че влезете ли бомбите спират и започва бейрут, ще ви мачкат и от юг и от север
  • 125 Али Турчинът

    0 2 Отговор
    Могъщата американска система.
    Да видим сега..
    Кой, защо е основал Израел?
    :))
  • 126 А50

    1 2 Отговор
    Да не стане като контранаступа
  • 127 Али Турчинът

    0 2 Отговор
    Много просто.
    Не искате руснаците?
    Ще се удивите..
    На вас, няма и дадат даже за цент.
    :))
    Глупави хора..
  • 128 Да да да

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мхм":

    Там и ще останат, щото палестинец няма да остане там.
  • 129 коки

    2 1 Отговор
    Влизате в г∆зЪ и там ще се издавите.
  • 130 жоро

    5 2 Отговор
    Напоследък все повече започвам да разбирам Хитлер за неговите иновации в газовата сфера.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 6666

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    млък,бе вредно червено човече.
  • 136 6666

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Ти защитаваш руските пияници ли?
  • 137 Така е ..

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Много верен коментар. Русия не спечели нищо , а загуби всичко.Къде бяха руските генерали да склатят Путин че Русия не трябва да прибягва към безсмислена война ? Защо руските бащи и майки не излязоха на площадите да защитят синовете си и да не допуснат война ? Сега няма да реват.

    Коментиран от #138

  • 138 Плявя от плявар

    0 1 Отговор

    До коментар #137 от "Така е ..":

    Господи, колко плява
  • 139 Опасен ли е опасен край?

    1 0 Отговор
    По лощо е, ужас без край. Във филма 300 има реплика от двама, мъж, а после жена: "Нито ще е бързо, нито ще е лесно". Мислете му преди.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.