Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 19:11 901 5

Хакери от Бахрейн имат достъп до поверителни документи на ВМС на САЩ

  • бахрейн-
  • хакери-
  • сащ

Бахрейн е единствената арабска страна, която подкрепя водените от САЩ въздушни атаки срещу хусите в Йемен

Бахрейнски хакери са проникнали в системите на Пети флот на ВМС на САЩ и са получили достъп до поверителни документи, предаде nournews.ir.

В неделя хакерската група al-Toufan (Flood) Team извърши операция срещу Пети американски флот в Бахрейн, която застрашава морското корабоплаване в Западна Азия.

Групата заяви, че е получила документи, съдържащи снимки и подробни карти от вътрешността на американската военна база в Бахрейн.

Тя публикува малка част от документите, казвайки: „Това, което имаме, е много повече и ще достигне до онези, които са загрижени и ще подкрепят операциите на Оста на съпротивата срещу американската Ос на злото“.

Напрежението в Западна Азия се засили заради инвазията на Израел в ивицата Газа, при която до момента са убити най-малко 28 176 палестинци, предимно жени и деца, и ранени 67 784 други от 7 октомври насам.

Групите на съпротивата за отмъщение започнаха атаки срещу бази, в които се намират американските окупационни сили в Ирак и Сирия.

Йеменските въоръжени сили също започнаха пропалестинска морска кампания, насочена към плаващи към Израел или свързани с еврейската държава кораби в южната част на Червено море.

В отговор САЩ нанесоха удари срещу Ирак, Сирия и Йемен. Бахрейн е единствената арабска страна, която подкрепя водените от САЩ въздушни атаки срещу обекти на хусите в Йемен.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разглезено богаташче от БСП

    10 1 Отговор
    Удри Путине!!
  • 2 Смех в блатото

    15 1 Отговор
    Никой не обича краварчетата, що ли?

    Коментиран от #4

  • 3 Боруна Лом

    5 0 Отговор
    И ТУК ДА ГИ ПОДКАРАМЕ С ПАВЕТА ( ЖЪЛТИ ПАВЕТА)
  • 4 соломон паси

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Смех в блатото":

    Вече нито в Ю. Америка , нито Арабите или в Африка само в Европа и България особено нашите лицемерни предатели се редят чакат на опашка за да лизнат задника на Американският посол. Защото знаят ,че ще бъдат наградени все някой пост в правителството ще се намери за тях. Ако не го направят знаят ,че никога и по никакъв начин няма да има място за тях в нито едно Правителство.( от личен опит го знам )
  • 5 Водняк

    2 0 Отговор
    Хайде да бълбукаме двамина