Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 20:42 5 850 167

Американски генерал предупреди за глобална опасност с център Кремъл

  • русия-
  • иран-
  • владимир путин-
  • ким чен-ун-
  • аятолах али хаменей-
  • северна корея

Въпреки опасенията относно засилването на военните връзки между Северна Корея, Русия, Китай и Иран, генерал Антъни Котън изрази увереност в готовността на своето командване

Американски генерал предупреди за глобална опасност с център Кремъл - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Нарастващото военно сътрудничество между Северна Корея, Русия, Китай и Иран повишава възможността за "едновременни конфликти с множество противници с ядрени оръжия", предупреди днес високопоставен американски генерал, цитиран от Асошиейтед прес, пише БТА.

Генерал Антъни Котън, който е начело на Стратегическото командване на САЩ, каза това по време на заседание на сенатската комисия по въоръжените сили, като подчерта, че командването му "винаги" ще бъде "готово да се сражава".

"Изправени сме не срещу една, а срещу две равностойни ядрени сили - Руската федерация и Китайската народна република. Тази реалност, съчетана с ракетните разработки в Северна Корея, ядрените амбиции на Иран и нарастващите взаимоотношения между тези страни, допълнително усложнява стратегическите ни разчети", посочи той.

"Това също така повишава възможността за едновременни конфликти с множество противници с ядрени оръжия", добави той.

Въпреки опасенията относно засилването на военните връзки между Северна Корея, Русия, Китай и Иран, генерал Котън изрази увереност в готовността на своето командване.

"Мъжете и жените, които представляват Стратегическото командване на САЩ, са готови за отбрана..., ако стратегическото възпиране се провали тази вечер, ние сме готови още днес", заяви той.

На същото заседание на комисията генерал Стивън Уайтинг, командир на Космическото командване на САЩ, заяви, че Северна Корея не разполага "днес със способна да се възползва от космоса армия", но е демонстрирала способност за електромагнитна война, която би могла да окаже въздействие срещу американските космически системи.

"Ние също така наблюдаваме много внимателно космическите им системи", каза Уайтинг, визирайки изстрелването от Северна Корея през миналата година на сателит.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сократ

    132 24 Отговор
    Единствената заплаха е с център Вашингтон и Лондон.

    Коментиран от #35, #71

  • 3 Русофил

    19 75 Отговор
    Американците да изразят и готовност да пратят оръжия на Украйна сега. Иначе после ще
    трябва тях да ги избива Путю.

    Коментиран от #8, #48

  • 4 Прокопи Катъра

    85 20 Отговор
    Трилион и кусур военен бюджет, кравешките генерали могат само да плямпат, мистерия батка.

    Коментиран от #41

  • 5 джек

    81 15 Отговор
    Кравари и войници.Една битка нямат спечелена!

    Коментиран от #29

  • 6 Кнаус 485

    73 17 Отговор
    Голяма краварска демокрация...... Който не сътрудничи с тях или не харесва тяхната демокрация в кавички не може да прави бизнес с други държави.... Опасно е когато краварите се бъркат във вътрешните работи на суверените държави и правят така наречените цветни революции..... Ще стане опасно за краварите когато злините които са направили по света се пренесат на тяхна територия и и си мисля че е много вероятно това да стане.... Арабите бутнаха близнаците, още си спомням как цял ден гледах cnn.....

    Коментиран от #17, #38

  • 7 Атина Палада

    77 18 Отговор
    Глобаалната опасност е с център Лондон.

    Коментиран от #13, #57, #79

  • 8 Ахъм

    60 14 Отговор

    До коментар #3 от "Русофил":

    И защо кравешкият данъкоплатец трябва да заделя от залъка си за зеления евреин и немските ционисти в сащ?

    Коментиран от #24, #83

  • 9 Взе да ви пари

    43 8 Отговор
    Мушенници.
  • 10 Сталин

    66 15 Отговор
    Значи западните мародери финансирани от юдомасоните имат 150 военни бази по света ,от които само в България са 5 ,и видиш ли Русия е опастност за света

    Коментиран от #91

  • 11 Мммммм

    26 59 Отговор
    Истината е, че явно мира в света свърши. Върви се към световна война и милитаризация на държавите. Вече печалбите, ще отиват да се прави въоръжение и да се мисли за войни, а не да върви света напред. Жалко. До това докара путлера с неговата война.

    Коментиран от #22

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сталин

    66 14 Отговор

    До коментар #7 от "Атина Палада":

    Лондон е винаги бил вековен враг на славяните и България
  • 14 Цензура

    58 18 Отговор
    Хахаха, смeшник, само Русия ще ви заличи от картата на света, бе !!! И то само подводният и флот... ако Вовата се ядоса, няма да имате време дори да омaжете гaщите преди да се изпарите !!!

    Коментиран от #31, #42, #82

  • 15 Пръц

    42 2 Отговор
    “ако стратегическото възпиране се провали тази вечер, ние сме готови още днес"
    Трябва да наблягаш на изучаване на Английски език,Бай Анатоли .То само с брада не се става интелектуалец,трябва и IQ точки.

    Коментиран от #59

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хахахаха

    21 43 Отговор

    До коментар #6 от "Кнаус 485":

    Това, че светът се е развил толкова напред и е на това ниво е благодарение на свободния свят русофилня! Ако раша водеше света, все още щяхме да сме в алкохолната ера!

    Коментиран от #33, #53, #60

  • 18 асдасд

    39 12 Отговор
    Краварите накрая ще получат точно това, което търсят.
  • 19 Р.К.И.

    10 29 Отговор
    Нито С.К, нито КНР, нито Иран ще направят военен съюз с Москва. По различни причини, но те си имат собствени интереси, които не се покриват с московските.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кнаус 485

    17 44 Отговор
    За 2 години пълномащабна война русия не успя да завземе нито една цяла област в Украйна, дори тези, които е записала в собствената си щонституция като руски. Редовната руска армия беше разбита и се наложи на пусин да мобилизира цивилното население. Умря легендата за "великата" руска армия. Половината от модерното въоръжаване на русия беше унищожено. Над 400 000 са човешките загуби за русия на фронта. Милиони от най-активното руско население избягаха от страната. руски градове се превърнаха във фронтови с всекидневни обстрели, окопи и укрития. русия се оказа в пълна изолация от цивилизования свят. руската агресия възроди НАТО и удвои общата дължина на границата с Алианса. Заради руската агресия Финландия се присъедини към НАТО, а всеки момент това ще стори и Швеция. Над 300 млрд. долара руски активи бяха замразени и конфискувани. Европа прекъсна зависимостта си от руски енергийни източници. русия загуби целия си пазар на газ и нефт в Европа, който гради дълги години. пуcин превърна страната си във васал на китай, като разпродава на безценица природното си богатство. Този период на русия ще стане част от срамната история на страната.

    Коментиран от #28, #73, #77

  • 22 ррррррррррр

    26 6 Отговор

    До коментар #11 от "Мммммм":

    Украйна в НАТО, това нямаше как да стане
  • 23 Обикновена офца от масите.

    16 0 Отговор
    Нали има паритет.
  • 24 Русофил

    7 36 Отговор

    До коментар #8 от "Ахъм":

    А защо БГ направи:
    50 000 паспорта, 600 000 имота, 1 500 000 руски собственици.
    Сега:
    Данъче за граждани от вражеска държава (русията) по 100 евро/м2 х 70м2 х 600 000 = 4.2 милиарда!
    Ще оправим БГ бюджета.

    Коментиран от #32

  • 25 Последния Софиянец

    7 20 Отговор
    От това миене на чинии са ми постоянно мокри ръцете и не мога да пиша, а и в миалното долу няма нет, та все забравям да ви кажа, че няма в мире по пропаднало, продажно, крадливо и лъжливо от пияния блатник и прегладнелия му проскубан балкански раб, а вие си говорете каквото си щете и аз бях заблуден като вас и чаках на оная опoвpъщаната да ме нахрани и се наслушах на лъжи и пиянски истории! Сега си бачкам и всичко е наред, рядко минавам тук да видя старите дрогаре до къде са потънали, понякога даже ми е жал за тях.
  • 26 ха ха ха

    37 7 Отговор
    от каторжници говедари, пардон каубои ,войници не става.
    Клали са и са обрали богатствата на коренния народ на Америка, воювал с брадви и стрели.
    Анексирали са 55% нва слабото Мексико.
    Ядоха бой от слаби войски на Виетнам и Корея, а от Афганистан бягаха като цигани.
    Русия излезе от Афганистан в пълен боен ред

    Коментиран от #85, #89

  • 27 Бесен-_ Язовец

    26 11 Отговор

    До коментар #16 от "А бре":

    Руснаците няма да обстрелват славяни бе смешкин

    Коментиран от #37

  • 28 Д-р Гълъбова

    16 9 Отговор

    До коментар #21 от "Кнаус 485":

    Прибирай се веднага.
  • 29 Пресно

    6 27 Отговор

    До коментар #5 от "джек":

    2018 ,Сирия,Деиз ез Зор .Американци срещу Вагнер.300 унищожени орки,срещи 0.Не е останал и генетичен материал за разпознаване..
  • 30 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    10 37 Отговор
    Що му трябваше на пуcин да започва тази война в Украйна и да хвърля колосални средства на вятъра когато можеше да подобри с тези средства живота на ватите, Но paбcия винаги се изживявала като империя с крепостници и психопата пycин се помисли ,че може да се нарече император петър велики и че в болния си мозък от шизофренията си , може да води реваншистка война с целия цивилизован свят за да покаже надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга и руските градове замръзват, и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и ватите колкото и да да са лъгани и потискани да живеят в мизерни условия, разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, където огромни суми пари са похарчени за една безсмислена война , когато можеше да бъдат инвестирани в подобряването на качеството на живот, на руския народ, а не да живее в бедност и лишения...❗❗❗
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Тъпак

    22 2 Отговор

    До коментар #24 от "Русофил":

    300%
  • 33 Р.К.И.

    8 32 Отговор

    До коментар #17 от "Хахахаха":

    Огледай се - на какви машини са ушите обувките ти, гащите ти, ризите ти ... Ако беше навсякъде комунизъм, голи и боси щяхме да ходим.

    Коментиран от #40

  • 34 Сатана Z

    30 5 Отговор
    Жълтопаветната измет отделя слюнки с кравешки възторг от несвързаната реч на някакъв пенсиониран фатмак от Обора,

    Коментиран от #65, #76

  • 35 Копейко

    11 35 Отговор

    До коментар #2 от "Сократ":

    Вашингтон и Лондон никога, никого не са заплашвали! Само вие и крепостните се ежите и плашите!!

    Коментиран от #67

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Хахахаха

    11 26 Отговор

    До коментар #27 от "Бесен-_ Язовец":

    Ти нормален ли си? Та те избиха братята си, тебе ще жалят, една гладна копейка! Идете се прегледайте русофили, не сте дубре у главътъ!

    Коментиран от #39

  • 38 Виж ся

    12 13 Отговор

    До коментар #6 от "Кнаус 485":

    В момента пишеш ,без без да те е страх,че ще ти почукат на вратата,благодарение на краварската демокрация.Нали се сещаш?
    Слаб 2.

    Коментиран от #63

  • 39 Русофилите са срам за

    11 22 Отговор

    До коментар #37 от "Хахахаха":

    Целокупният български народ.
  • 40 Хахахаха

    7 14 Отговор

    До коментар #33 от "Р.К.И.":

    Ушити са на машини западна технология! Това виждам.
  • 41 А бе

    8 15 Отговор

    До коментар #4 от "Прокопи Катъра":

    катърчо,"кравешките генерали" не плямпат, действат! Вие сте плямпащите!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Най-много русофили има в интернет

    12 15 Отговор

    До коментар #31 от "Хахахаха":

    Навън са се изпарили.

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 На фотката

    9 14 Отговор
    Новите братушки.Липсва само Мадуро.
    Докъде можеш да си докараш държавата...Най-близкият до теб народ да ти стане кръвен враг.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Механик

    8 24 Отговор
    19 ДНИ,..320 човешки жертви и...2 милионна Армия на Садамчо на ко-ле-не!!!
    11 год.пред Селото, 1 милион ушанки ФИРА и.. САМО 1000 км...останаха до .КИЕВ ?!?!?
    Открийте РАЗЛИКИТЕ!!

    Коментиран от #56, #69

  • 50 Бря, бря...

    31 6 Отговор
    "...ако стратегическото възпиране се провали тази вечер, ние сме готови още днес"...
    Значи "опасност идвала от Русия, Китай, Иран и Северна Корея? А от САЩ и от Натото "не идвала"?
    Практиката показва обаче, че до сега по света САЩ, Британия и другите натовци унищожаваха други страни, правеха преврати и Майдани... Пък това ЗА ДРУГИТЕ по света си е било "нормално", да ги тероризирате, а?
    И какво е това ваше "стратегическо планиране"? Тормозене на цял свят? Санкции, унижения, информационна война и на края даже и директна война, НО там в страните на жертвите ви!
    Е, сега, ако беше Китай поне малко от малко, като Северна Корея и да застане плътно до Русия, веднага щеше да ви изчезне ентусиазма, да правите по света, каквото на вас ви се иска и ви е изгодно! Ама китайците са меки китки, те още си вярват, че светът си е останал същият и ще продават много на западналите, какво ли още не! НЕ, светът днес вече говори за ядрена война! Някои толкова са наранени в своята вяра за изключителност, че искат по-добре да няма свят, ако те не са повече негови шефове!

    Коментиран от #58, #61

  • 51 Ей ,ей ей.......

    5 10 Отговор

    До коментар #36 от "Започваме от теб":

    Само опитай казармена ватенко???!!!!
  • 52 Ядрен гъбарко

    6 3 Отговор
    Тук вече ще се натискат няколко червени копчета в такт
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Иванушка🇺🇲

    10 30 Отговор
    Запада трябва да удари Москва първи. Ако не го направи рискуваме ядрена атака от психопата путин.

    Коментиран от #64

  • 56 Бесен-_ Язовец

    6 5 Отговор

    До коментар #49 от "Механик":

    👍👍👍👍👍
  • 57 Душко

    4 13 Отговор

    До коментар #7 от "Атина Палада":

    Мадам, какво си пийваш, на джак даниелсче ли си. Нещо взе да провлаачваш гласните
  • 58 А бре

    4 8 Отговор

    До коментар #50 от "Бря, бря...":

    Добре че го направиха и в бивша Югославия. Иначе сега нямаше и кой панахида да ти изнесе? брях.......
  • 59 ДБил

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Пръц":

    Ако е друго-да му го поставиш. А то акъл.
  • 60 😆😆😆

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Хахахаха":

    Да бе свободно можеш да се изходиш в тоалетната 😆😆😆
  • 61 Написал си ди Ария

    4 4 Отговор

    До коментар #50 от "Бря, бря...":

    Кой говори за ядрено оръжие?М?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Не аз а Медведев го казал

    14 6 Отговор

    До коментар #34 от "Сатана Z":

    "Ако спре специалната военна операция, без да постигне победа, Русия ще изчезне, ще бъде разкъсана на парчета”, заяви Медведев в публикация в Телеграм.

    Коментиран от #97

  • 66 ТИЯ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ И СЛАВЯНИ ОТ

    5 15 Отговор
    СНИМКАТА ЛИ СА..."РУШЛЯМСКИЯ МИР" ДЕТО НИ ПРЕДЛАГА... ПУСИ ХАНЪМ И КОПЕЙКИТЕ?!?!? 😄

    Коментиран от #72

  • 67 Това е безспорен

    3 5 Отговор

    До коментар #35 от "Копейко":

    Факт.
  • 68 Анатолий за нищо не ставаш

    13 2 Отговор
    Ти и гаражната платена медия факти ама пропагандни
  • 69 Разликата е, че

    19 7 Отговор

    До коментар #49 от "Механик":

    всеки руснак има баби, дядовци, братовчеди в Окайната и всеки т.н. "окраинчев" има също такива в Русия. САЩ не им пука за никого по света! Идват с авионосците до брега и почват масови бомбардировки и убиват наред, без да гледат, цивилни, военни ... все тая. Мисля, че ако някоя натовска страна сега изпрати техни военни в Крайна, то тази страна ще опознае руската война на тяхна територия, не само войските им в Крайната.
  • 70 Даа бе

    7 15 Отговор

    До коментар #53 от "Кнаус 485":

    Ти знаеш ли защо РФ като е толкова богата, съществуват общности, които живеят още с порядките в 18-ти век?

    Коментиран от #75, #86, #93

  • 71 АРГОН

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Сократ":

    Така е.

    Нарастващото военно сътрудничество между САЩ, ЕС, НАТЮ, Канада, Австралия и Нова Зеландия повишава възможността за "едновременни конфликти с множество противници с ядрени оръжия", предупреди днес високопоставен руски генерал...

    Коментиран от #87

  • 72 Брикс рубла

    3 9 Отговор

    До коментар #66 от "ТИЯ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ И СЛАВЯНИ ОТ":

    Ми да.Само Хамасите липсват.И новият многополюсен свят е готов.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 СССР

    10 15 Отговор
    Всички побъркани русофили и путинисти ще бъдете избити от вашия идол нациста Путин. Така Сталин е избил 20 млн. руснаци.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 АРГОН

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "Атина Палада":

    Вярно е.

    Още по-точно тук става дума за Лондонския квадрат - финансовото леговище на сатанинската еврейска династия Родшилд.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Диди

    0 4 Отговор

    До коментар #14 от "Цензура":

    Поредна мечта.
  • 83 АРГОН

    14 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ахъм":

    Отговор:
    "Защото ШАШ се контролира от еврейските глобалисти. 90% от конгреса им е съставен от евреи. Никой не пита обикновените американци, когато хазарите си присвояват данъците им като във феодална губерния. Модерно еврейско робство".
  • 84 СЛАВА РОССИИ !

    20 6 Отговор
    Запада направи огромна грешка - реши да захване с Русия и това е техния ФИНАЛ !

    Запада е в партер !
    Запада е СЪКРУШЕН !
    НАТО е сбирщина от КУКЕРИ !
    САЩ слиза от СЦЕНАТА !

    Коментиран от #95, #116

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Избягали са междуушните ти електрони

    2 8 Отговор

    До коментар #71 от "АРГОН":

    С тези за 4 клас, в селската кръчма "....предупреди днес високопоставен руски генерал..." Една жена каза, ти ли си жената?
  • 88 сосо

    11 0 Отговор
    Лондонското гнездо на стършели скоро ще се разтопи.Бавно но славно върви по план.Черният дракон умира.
  • 89 Бухахахаха ха

    3 4 Отговор

    До коментар #26 от "ха ха ха":

    Ти за какво ставаш?
  • 90 граф Монте Кристо

    12 4 Отговор
    Е,боят се от създаване на пълноценна антинатовска коалиция,все пак един Китай,Иран,С.Корея ,която във военно отношение не е за подценяване,взети заедно са много повече и по-голяма военна сила от нато.Ако не дай си боже се разрази широкомащабна война в Европа,тогава такъв военен съюз ще се заформи автоматически.Другия театър на бойни действия от батален характер се очертава Близкия изток,отдавна прескачат искри между двата полюса Израел и Иран.

    Коментиран от #110, #115, #121

  • 91 АРГОН

    19 3 Отговор

    До коментар #10 от "Сталин":

    Корекция: Всъщност еврейските военни бази на ШАШ по света са над 800.
    Скоро еврейската империя ще се срине. Много хора неправилно си мислят, че империята е американска, но не е - юдейска е.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ушанко

    3 10 Отговор

    До коментар #84 от "СЛАВА РОССИИ !":

    Никой никога с лозунги не успял да победи, да срине, да превземе!!
  • 96 Реплика

    20 1 Отговор
    От статията разбирам,че американският генерал Антъни Котън едва сега разбира на практика действието на Третият закон на Нютон.Не се ли учи физика в САЩ?
  • 97 Не вярвах, че

    6 13 Отговор

    До коментар #65 от "Не аз а Медведев го казал":

    медведя ще изтрезнее някога и ще каже нещо вярно. Само Кинжали и Сармати му бяха в главата когато е махмурлия. РФ няма да изчезне и разкъсана на парчета. От 146млн.население под 90мил са руснаци, другите са 180 малки народи 84 официално признати. Тъпкани са от руснаците и жадуват за свобода.
  • 98 Запада си СЧУПИ врата !

    18 5 Отговор
    Влизайки във ВОЕНЕН КОНФЛИКТ с Русия !
    Този БОЙ ТРЯБВАШЕ да се случи за да излезе ИСТИНАТА на яве !

    ЗАПАТА е та 6 шак !

    Коментиран от #106, #107, #113, #114, #129

  • 99 Кнаус на

    0 2 Отговор

    До коментар #73 от "Кнаус 485":

    МAN, ли беше?
  • 100 Въпрос

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Кнаус 485":

    Ти с какво си силен?

    Коментиран от #109

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Дивите азиатски варвари...

    3 9 Отговор
    Срещу цивилизацията, както е било в средновековието, за това фюрера е искал да унищожи това вековно зло наречено Русия...

    Коментиран от #108

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Даа бе

    2 2 Отговор

    До коментар #93 от "Ти още СЕ R ЕШ в ЯМА":

    Пак ще го напиша! Както аз живея ти не можеш и да мечтаеш!!!

    Коментиран от #111

  • 105 Па ти ако немаш 3 лева за една баничка

    0 5 Отговор

    До коментар #103 от "БАНИЧКАТА зе 1.50 лв":

    Си гола вода и кал до ушите.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Ти си цивилизация ?

    5 3 Отговор

    До коментар #102 от "Дивите азиатски варвари...":

    Патуритети са фъкани с осил а колибата ти на село е от КИРПИЧ !
    ОРИЕНТ и фукария !
    Пази Боже сляпо да прогледа !
  • 109 Силата на окаяното русофилско стадо

    3 9 Отговор

    До коментар #100 от "Въпрос":

    е в плямпането.

    Коментиран от #117

  • 110 Абе мондьо

    2 9 Отговор

    До коментар #90 от "граф Монте Кристо":

    Френски знаеш ли? или само руски и малко български.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Пачката

    2 3 Отговор

    До коментар #103 от "БАНИЧКАТА зе 1.50 лв":

    Беги вечерай у контейнеро , скъсаняк
  • 113 ХА ХА

    3 8 Отговор

    До коментар #98 от "Запада си СЧУПИ врата !":

    Така го сриваха запада по времето на соца, погребваха го по три пъти на ден. И на края се сринаха социализма и сесесерето! хихи хи хи хи хи.........

    Коментиран от #119

  • 114 Запада не е влязъл във...

    5 14 Отговор

    До коментар #98 от "Запада си СЧУПИ врата !":

    Военен конфликт с Русия, и сбърка, ако НАТО беше влязло във война с бутафорната руска армия, щеше за три месеца да ги смачка като хлебарки, но запада и САЩ до пуснаха голяма грешка, че просто не смачкаха това зло наречено Русия, което трябва да бъде унищожено веднъж за винаги.

    Коментиран от #128, #134

  • 115 Такава коалиция

    2 12 Отговор

    До коментар #90 от "граф Монте Кристо":

    е бутафорна. С Китай ще се оправи Индия, имат много погранични спорове, а също и Тайван. С. Корея я оставяме на Ю. Корея, а Япония ще помага и на трите. Най-големият враг на Русия е фактически Китай с неговите апетити към Сибир чак до Урал. За Южно-китайско море китайците ще бъдат изгонени от коалицията САЩ, Австралия, Виетнам, Тайланд, Индонезия, Н. Зенландия. С Русия откъм запад остава ЕС, ОК, Канада. Ядрено оръжие едва ли някой ще употреби.
  • 116 СЛАВА НА

    1 4 Отговор

    До коментар #84 от "СЛАВА РОССИИ !":

    Монголският циганат!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Не питай копейките,

    3 13 Отговор

    До коментар #101 от "Санде Глухия":

    за тях целият свят е руски. Руснаците са 1/3 от населението на СССР, което беше 290млн. Сега РФ е 146млн., а руснаците са не повече от 80-90млн. Другите са чеченци, дагестанци, якути, чукчи, буряти, тувинци... общо 84 автономни области. Докато всички си живеят в областите руснаците живеят навсякъде, във всички републики, области, окръзи и краища са определен процент от населението. Заемат всички управленски постове заедно с местните колаборационисти в държавната администрация, полиция, армия и други силови структури. Държат се и живеят там като господари и колонизатори, каквито са всъщност. Затова в другите републики, видяли какво е без руснаци - Казахстан, Азербейджан, Прибалтийските, Украйна и др. са нежелани и гонени. Ето това те смятат за фашизъм и национализъм и тръгват към реваншизъм. Затова и тъгуват за СССР и искат СССР2.0 да си дерибействат пак на воля. Това е пропито вече в техния национален характер - високомерни, нагли и нахални, всеки им е длъжен и трябва вечно да им е благодарен.
  • 119 😅😂😆.....

    0 8 Отговор

    До коментар #113 от "ХА ХА":

    Да бе, и долара затриха, и ЕС го разпадат на всеки кръгъл час, и накрая цялата руска кочина умира от глад и моли запада и САЩ да ги спасят от глад, и те будалите не ги оставят да изпукат от глад, ги спасяват, ей ти сега резултата.
  • 120 О,чуден

    9 0 Отговор
    Тоя генерал да го гонят- как може да му вярват щом не споменава третия пол?! УУУУУУ!
  • 121 Карай по френската

    0 4 Отговор

    До коментар #90 от "граф Монте Кристо":

    Недей с този развален български език.
  • 122 Голема снимка

    2 8 Отговор
    Жужи много се кефи сред чалми.
  • 123 СЛАВА РОССИИ !

    5 4 Отговор
    И у нас ще задуха ИЗТОЧНИЯ вятър !
    ВРЕМЕТО вече не е ВАШЕ !

    ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ настава и всичко на кантара ще застава !
    Що ? ПРОБЛЕМ ли има нещо ?

    ЛОДКАТА СЕ ЗАКЛАТИ !

    Коментиран от #125, #126, #132

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Тачо Пармака

    1 5 Отговор

    До коментар #123 от "СЛАВА РОССИИ !":

    Малееее... тъй шъ тъ клатя, че лодката шъ потъне.

    Коментиран от #131

  • 126 Некъпания,спри

    0 4 Отговор

    До коментар #123 от "СЛАВА РОССИИ !":

    Ракията.

    Коментиран от #127

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Дори Марк Мили

    2 10 Отговор

    До коментар #114 от "Запада не е влязъл във...":

    беше заблуден за възможностите на руската армия. Той броеше самолети, кораби, подводници, ракети, танкове, личен състав, ядрени бомби и смяташе армията на РФ за силна. Не знаеше нищо за качествата на руските "безаналогови" оръжия и вопиющата тъпота на руските парадни генерали.
  • 129 Киев за три дни

    1 11 Отговор

    До коментар #98 от "Запада си СЧУПИ врата !":

    Защо запада, НАТО е по- слаб от Русия? И как Русия го е доказала? САЩ превзеха Ирак за точно 20 дни от първата изстреляна ракета до пълната капитулация на Ирак, ФАКТ. Ирак се намира на хиляди километри от САЩ. В същото време Харков, втория по големина град в Украйна се намира само на 40 километра от руската граница и въпреки постоянните ракетни, артилерийски и с ирански дронове обстрели, Русия не може да го превземе.

    Коментиран от #133

  • 130 Бесен-_ Язовец

    10 1 Отговор
    Сороски мр@шляци ще разберете Булава какви възможности има внимавайте!!!
  • 131 Чи ки д жия !

    0 3 Отговор

    До коментар #125 от "Тачо Пармака":

    С теб и без теб , разлика ЙОК !
  • 132 Велик е НАТО

    2 8 Отговор

    До коментар #123 от "СЛАВА РОССИИ !":

    Вечно духа западния вятър !
    ВРЕМЕТО винагине е НАШЕ !

    ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ изостава и всичко на кантара ще застава !
    Що ? ПРОБЛЕМ ли има нещо ?

    ЛОДКАТА СЕ ЗАКЛАТИ !
    И ПУТЛЕР в оня свят ще се ИЗПРАТИ!
  • 133 ПРЪДНИСИ МА/НА

    5 1 Отговор

    До коментар #129 от "Киев за три дни":

    И ще ти улекне !
    Напръйсъ чи някой тъ вика и затур вратата след теб !
  • 134 "..щеше за три месеца да

    13 2 Отговор

    До коментар #114 от "Запада не е влязъл във...":

    ги смачка като хлебарки..."??
    Много смешен си! В момента, когато започнат да "мачкат" Русия, то целият континент Северна Америка и един отровен остров, около Европа ще изчезнат бързо. Останалите натювци ще почнат да се извиняват веднага на Русия.
    И как си представяш, за три месеца, тази огромна страна, да я превземат някакви башибозуци от 30 страни? Там на руската територия даже и бабите ще стрелят от плевните си с автомати, тези ще затънат в руската кал и блата на хиляди километри... Никаква инфраструктура, дето само руснаците са свикнали да живеят в такава пустош.
    Хитлер беше 30-пъти с по-силна армия, от това Нато днес и НЕ можа да ги превземе, та тези ли, с женички за министри на отбраната им? Смешна работа!

    Коментиран от #137, #139

  • 135 Кнаус 485

    2 5 Отговор

    До коментар #73 от "Кнаус 485":

    Е нали се разбрахме като ме няма да пишеш с моя ник и росле да делим копейките!
  • 136 Киев за три дни

    3 7 Отговор
    Няма какво повече да кажа на неуспели в живота пияници, неудачници и мързеливци, на които демокрацията им е виновна за мизерния им живот.
  • 137 Смешна е демагогията ти

    2 8 Отговор

    До коментар #134 от ""..щеше за три месеца да":

    „Ако САЩ не ни бяха помогнали, нямаше да спечелим войната. Един срещу друг с нацистка Германия на Хитлер нямаше да можем да издържим на кръвопролитията и щяхме да загубим войната. Никой не говори открито за това нещо, а мисля, че Сталин никога не остави писмена следа за собственото си мнение. Мога все пак да кажа, че той няколко пъти е изразявал подобно мнение пред мен“, пише Хрушчов в мемоарите си.
  • 138 Бог да благослови Америка

    3 14 Отговор
    Бъдещето принадлежи на САЩ!
    брикс е пробито корито!
    Фа ши стка русия паразитира в упадък!
    Иран и С. Корея треперят, знаят че им остава малко време на земята!
    Трябва да се държим за САЩ ЕС НАТО!
    САЩ отстояват свободата и справедливостта по света!
    САЩ ще смачка всички фаш истки отпадъци по света както го е правил винаги и ще ни отърве от тиранията на кремълските нацисти!

    Коментиран от #145

  • 139 Кой ще ходи в тай кал,бе?

    0 5 Отговор

    До коментар #134 от ""..щеше за три месеца да":

    Това да не ти е 1918?!
    Ако не знаеш Хитлер се ни с цял свят.
  • 140 Реалист

    4 11 Отговор
    Щом Путин не е постигнал нито една от целите си заради които фаш ис тка русия нападна Украйна значи руснаците не са победили! За каква руска победа бълнуват кремълските тр олове?!
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Настрадин

    4 10 Отговор
    брикс е най голямата тер орис тична организация! Създадоха фашис тка русия с цел война срещу Европа! Изтока е виновен за войната! Слава на САЩ, Слава на Байдън Голям Президент на Голяма Страна наша освободителка от руско робство и комунизма! България во веки веков със САЩ ЕС НАТО! Слава на НАТО за победата! Това е истината, това са факти неоспорими! В България има неокомунизъм, както и в русия, но това ще се промени скоро!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Бог да благослови САЩ ЕС НАТО

    3 12 Отговор
    Слава на САЩ ЕС НАТО!
    САЩ ЕС НАТО правят това което трябва - помагат на света да се защити и отърве от руската фашистка чума и сатанизъм!
    Зеленски прави това което трябва - защитава Европа и украинския народ от руските терористи които от осем години извършват ежедневно геноцид и военни престъпления срещу цивилни украински граждани - деца, жени, невинни хора!
    Европейските държави никога няма да бъдат руски губернии!
    Европейците никога няма да станат руски роби!
    Украйна (България) предпочете за свое бъдеще ЕС и НАТО пред руския Гладомор!
    Вечна Слава на Зеленски нисък на ръст но Великан по дух, Светъл Лъч който разпръсна Мракът на кремълската империя на злото и нейния кървав фюрер Путин!
    Слава на Украинските Майки които раждат Герои!
    Слава на САЩ ЕС НАТО и Украинските антифашисти които прочистват Планетата от руския нацизъм и колониализъм!
    Благословена си Ти Земя на Украйна с такъв президент като Зеленски!

    Коментиран от #146, #150

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 "Европейците никога няма

    4 5 Отговор

    До коментар #144 от "Бог да благослови САЩ ЕС НАТО":

    да станат руски роби!"
    Но пък ще станат роби на чаршафите.
    Халифат! Това наистина е много, много "по-добре"! :)
  • 147 Православен българин

    2 9 Отговор
    Сатанистите са в Кремъл начело с антихриста кагебеец Путин член на сатанинската комунистическа партия която седемдесет години воюваше и унищожаваше християнството, събаряше църкви, убиваше истинските православни свещеници и ги подменяше с агенти на КГБ. Днес същите комунистически сатани отново управляват в Кремъл. Затова русия е пръв приятел и съюзник на антихристиянски комунистически и ислямистки режими като китайския и иранския - смъртни врагове на православието!
    Или си с Христа или си в коалицията на Сатана и неговия отбор които воюват с Бог!
  • 148 Да питам

    3 8 Отговор
    Какво прави "православния" Путин в компанията на смъртните врагове на християнството?!

    Коментиран от #156

  • 149 хихихи

    2 8 Отговор
    Ислямистки Иран, комунисическо-атеистичен Китай ведно с кремълските сатанисти ще бранят православието!
  • 150 "Благословена си Ти

    13 4 Отговор

    До коментар #144 от "Бог да благослови САЩ ЕС НАТО":

    Земя на Украйна с такъв президент като Зеленски!"?
    Стига ги хвали тези фашаги, бе? Нали показаха в Канада, какви са? Поздравиха истински фашист! И Зелето си е фашага. Този открадна от помощите за Украйна цели 2 милаирда долара до сега и още са му малко...
    И благословенната земя е РУСКА, не е о крайнска. Крайната е територия, не е държава. То се видя, дадоха им 30 години историческо време да се опитат и станат силна държава, но те какво направиха? Изкраднаха и разпродадоха всичко, останало им от СССР, унищожиха всичко, подобно на нас. Е, от такива държави и суверенни страни НЕ става!

    Коментиран от #151

  • 151 Образован

    2 10 Отговор

    До коментар #150 от ""Благословена си Ти":

    Никой грамотен човек не вярва на руски лъжи!

    Коментиран от #155, #163

  • 152 Грешката

    4 11 Отговор
    САЩ направиха голяма грешка тогава когато единствени притежаваха ядрено оръжие
    че не унищожиха най-голямото зло на планетата русия!
    Само без русия ще има мир на земята!
  • 153 Виждащ

    3 9 Отговор
    Цял свят видя че в Кремъл управляват фашисти терористи!
    Естествено че САЩ ЕС НАТО ще помогнат на света и Украйна да се защитят от кремълския нацистки агресор!
  • 154 Така е

    5 8 Отговор
    русия и иран са злото! Това се вижда всеки ден!
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Учуден

    6 3 Отговор

    До коментар #148 от "Да питам":

    И кои са тия "смъртни врагове на християнството" ?

    Да не бъркаш християнството с "новите ценности"?

    Коментиран от #157, #159

  • 157 Отборът на Сатана

    4 6 Отговор

    До коментар #156 от "Учуден":

    Отборът на Сатана - атеистичен китай, ислямистки иран и русия която се управлява от сатанистите комунисти воюват срещу православието!
  • 158 Хихихи

    3 7 Отговор

    До коментар #155 от "Абе, ако си "Образован"":

    Да вярвам на руска пропаганда все едно да вярвам на Дявола чието обиталище е в Кремъл!
  • 159 руски "ценности"

    3 6 Отговор

    До коментар #156 от "Учуден":

    Като отвори дума за ценности нека напишем за старите руски "ценности"
    а те са:
    руската империя
    втора в Европа дек рим инализира зо оф ил ията още през ранната 1903 година!

    Според действащия в момента руски семеен кодекс
    сексуал ните взаимоотношения между кръвни роднини не се преследват от закона! Забранено им е единствено да сключват официален брак!

    ХИХИХИ
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 империята на злото

    3 7 Отговор
    Световния агресор и крадец русия ограбва 1/6 от земната суша и продължава да прави колониални войни, за да колонизира още земи по всички континенти!
    Основите на руската колониална империя са изградени върху кръвта на много европейски и азиатски народи! Милиони са жертвите на руския колониализъм и продължават да се увеличават! русия е най агресивната и единствената колониална империя в действие!
    Проблема на руснаците е че са нация от пар аз ити! Време е руските колонизатори да се научат да си изкарват прехраната сами по почтен начин, а не да продължават да правят колониални войни и да грабят чужди богатства от народите които са колонизирали!
  • 162 А Европа

    5 2 Отговор
    обявява конкурента си сажд за тотална заплаха. Днес с половин уста, утре с цяла.
  • 163 Хммм

    2 2 Отговор

    До коментар #151 от "Образован":

    Факт е че единствения украинец с който се срещна Зеленски извън Украйна беше един стар нацист.

    Коментиран от #165

  • 164 ЗАЩО ПОМЕСТВАТЕ НАЯКАКВИ НЕБИВАЛИЦИ

    1 0 Отговор
    ОБЪРКАЛ СИ ЦЕНТЪРА !!!!!
  • 165 и аз да кажа

    2 0 Отговор

    До коментар #163 от "Хммм":

    А Путин се среща единствено с ислямисти и комунисти все терористи!
  • 166 Знаем

    0 2 Отговор
    ги техните генерали. Всички те са като направени на конвейер. Достатъчно е да си спомним един Къртис Лемей и всичко става ясно. Само дето това не им е Холивуд и опасността да им заврат пурата на много дълбоко е съвсем реална
  • 167 михаил

    1 0 Отговор
    Не разбирам Западът въоръжава Украйна с всякакви видове оръжия не минава и ден когато със Западните ракети и бомби убиват не само гражданите на Луганск и Донецк , но и Руските територии биват обстрелвани и умират техните граждани ? . Когато хиляди инструктори и воени специалисти ( само в Киев над 1500 военни специалисти ) спокойно работят в Украйна и планират всичките операции глу..пакът Путин се хвали колко танка , колко оръдия са унищожили. Те 1 -во не трябва да бъдат в Украйна как - всички тунели, мостове, стратегическите ж.п линии ,инфраструктурата като вода, електричество, трябваше да бъдат унищожени . Не разбрах що за война когато Американските , Европейските лидери се надпреварват да посещават спокойно Киев. Когато дискотеките , баровете Телевизията им всичко работи нормално а те наивните се чудят да да се отбраняват от Западните бомби, дронове , ракети. До сега наркоманът с цялата шайка, трябваше да бъдат унищожен, Върховна Рада сградата трябваше да е в руини , Военното им разузнаване , СБУ трябваше да е унищожено. Град Львов не трябваше да го има на картата защото там е концентрирана цялата Западна инфраструктура.