Last news in Fakti

8 Май, 2024 21:33 1 507 58

Шефът на Пентагона потвърди: Спряхме доставката на оръжия за израелската армия, не одобряваме офанзивата в Рафах

  • пентагон-
  • сащ-
  • израел-
  • хамас-
  • газа-
  • рафах-
  • джо байдън-
  • бенямин нетаняху-
  • лойд остин

От самото начало заявихме много ясно, че Израел не трябва да предприема голяма атака в Рафах, без да отчита и защитава цивилните, които се намират в това бойно пространство, заяви Лойд Остин

Шефът на Пентагона потвърди: Спряхме доставката на оръжия за израелската армия, не одобряваме офанзивата в Рафах - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Джо Байдън е взел решение да задържи доставката на високоексплозивни боеприпаси за Израел в контекста на плановете на Израел да извърши офанзива в Рафах, на която Вашингтон се противопоставя, ако не бъдат предоставени нови гаранции за сигурността на мирните граждани, заяви министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин, цитиран от Ройтерс, пише БТА.

"От самото начало заявихме много ясно, че Израел не трябва да предприема голяма атака в Рафах, без да отчита и защитава цивилните, които се намират в това бойно пространство. И отново, тъй като преценихме ситуацията, спряхме една доставка на боеприпаси с голям полезен товар", каза той по време на изслушване в Сената.

"Не сме взели окончателно решение как да процедираме с тази пратка", добави той.

Израелските военни съобщиха днес, че са отворили отново пропускателния пункт "Керем Шалом" в Газа, който беше затворен в продължение на няколко дни, но ООН заяви, че все още не е влязла никаква хуманитарна помощ. Освен това от палестинска страна няма кой да я получи, след като работниците са избягали по време на израелското военно нахлуване в района, отбелязва Асошиейтед прес.

По-рано днес Фондът на ООН за населението съобщи, че основната гинекологична болница в пренаселения южен град Рафах е спряла да приема пациенти. Лечебното заведение е извършвало около 85 от общо 180 раждания дневно в Газа преди ескалацията на боевете между "Хамас" и израелските войски в покрайнините на Рафах, отбелязва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    26 6 Отговор
    Целия Свят е срещу Хазарите!Спукана им е работата!

    Коментиран от #6

  • 2 ТаУмВзе

    17 2 Отговор
    Са на краварчето ще му стане веселко, щом не крепи геноцида на моше! Де, да де беше вярно де. ХАХАХХА
  • 3 Делю Хайдутин

    26 0 Отговор
    Тогава почвайте да носите оръжие на Хамас.Какво чакате?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Зеленото Джуджи

    17 0 Отговор
    Лойд Простатата да си гледа простатата, стига се напрягал завалията с това крехко здраве ))
  • 6 Мдааа

    4 24 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    По правило с терористи не се преговаря! Въпреки това последните седмици света е очевидец на това, че преговорите с ХАМАС стигнаха в задъненана улица. Хамас просто не желаят да освободят израелските заложници. Тесе опитват да рекетират не само Израел, а целият свят, който според тях е длъжен да издържа палестинците. Крайно време е Турция да спре да обвинява ИЗРАЕЛ, а по скоро да си прибере палестинците, които на времето от Турция са отишле в Близкият изток, ивицата ГАЗА. До кога палестинците вместо да работят и се издържат, ще подкрепят терористи, ще купуват оръжия, а светът е длъжен да ги издържа. А главатарите на терористите трябва да бъдат изгонени от Катар и предадени на международен съд за тероризъм.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Командир на бригада

    2 18 Отговор
    Напълно безполезни преговори се водят и не е това е пътят по разрешване на проблема. ХАМАС не иска да се вслуша в гласът на разума. Със плененине на 7-ми октомври 2023г., 253 израелски заложници, терористите от ХАМАС правят опити да изнудват международната общественост. Затова няма друго решение, лътят е само един. 1. Генералният щаб на израелската армия да разработи ПЛАН по формирането на бойни парашутно - разузнавателни ликвидационни групи. При достатъчна и надежна информация на разузнаването, се провежда операция по неутрализирането на джихадистите от ООП Джихад Ал Акса, Джихад ИДИЛ, Хизбола, Хамас и други. Успоредно с провежданата операция се пленяват семействата на ръководителите на тези терористични групировки. Същите незабвно следва да бъдат включени в преговорният процес с ХАМАС по размяна на съответното число заложници. Другото е приказки.
  • 9 АБДУЛА

    14 0 Отговор
    СКОРО ЩЕ ИМА ГЪРМЕЖИ И ПО ДРУГИ ЧАСТИ В СВЕТА КЪДЕТО ИМА ВИСОКИ КУЛИ

    Коментиран от #26

  • 10 ха ха ха

    1 18 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха хахаха":

    Ако някой си мисли, че Израел няма да разчисти Рафах от терористите на ХАМАС, по-добре да се прегледа. Израел не може да си позволи заплаха в гръб. Фронтът му се очертава срещу Сирия, Ливан и Иран. Иран успя да провали споразумението между Саудитска Арабия и Израел. Не е изключено и крайно-левите ислямо-комунисти водени от Окейжънъл Кортекс и арабските кукумицини да са в някакъв контакт с иранските проксита в Газа. Не случайно ходиха там. Сега в Газа берат плодовете на принадлежността си към Оста на Злото - Русия, Иран и Северна Корея.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Истината

    2 22 Отговор

    До коментар #11 от "Гост 2":

    Израел не е окупатор и няма геноцид. За какъв геноцид говорите, след като няма държава Палестина, има държава Израел от 1948 година с признаването от ООН. Първата държава признала Израел е СССР. После призната от САЩ, Англия, Франция и т.н. В областта Палестина живеят няколко арабски племена. За по удобно им викат палестинци носещи името на областта. Така както има египтяни, ливанци, сирийци, иракчани и т.н. Отново обръщам внимание, няма държава Палестина. Браво на България,която гласува срещу резолюция на ООН, осъждаща геноцида над палестински народ в Газа. Така България стана солидарна с Израел нападнат на 7-ми октомври 2023г от терористите на ХАМАС.

    Коментиран от #16, #25

  • 14 Хммм

    2 14 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Нещо си в грешка! Палестинците са терористи за които избиването на деца,жени,стари хора,невинни,го нямат за нищо. Отговорете си на въпроса,защо 13-14 г . арабски деца стрелят с автомати и убиват?Защо зверствата които извършиха арабите на 7 октомври 2023г., спрямо евреите,нямат никакво нормално обяснение. Да изпечеш бебе във фурна пред изпадналите в ужас вързани родители, това какво е? Сега,когато арабите са на колене,"олеле мале".Само,че аз въобще не ги съжалявам.Арабите да си понесат заслужените последици.Който ги харесва,да си ги прибере у дома.За мен те не са хора
  • 15 боикот и санкции на Израел

    13 1 Отговор
    Нищо не сте спрели , трябва боикот и санкции на Израел !

    Коментиран от #19

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 До комисарите от ЕС

    3 9 Отговор
    Нека се знае, че арабските държавни ръководители умишлено не пускат палестинците да мигрират в други арабски държави. Целта е, да тормозят евреите и това евреите го знаят - арабите са съгласни да хранят палестинците, но да стоят в Газа. Възниква въпроса толкова ли е късогледа американската дипломация и късогледа европейска дипломация,че не виждат хитрата игра на чалмите? Оказа се, че арабските ръководители са по находчиви от нашите политици и прочие държавни ръководители. Омерзително е всичко това. Идете сега в кв. „Овча Купел“ и с очите с вижте какво става! След 19 часът хората от квартала се заключват в жилищата, въобще навън не излизат. По улиците ще видите само светещи светофари, патрулните коли на полицията и тичащи кучета. Също такова е положението в Харманли, където местните хора искат миграционният център да бъде изнесен от градът, но от пусто в празно. И там хората вечер след 19 часът не излизат от жилищата. Страхът е повсеместен! Е, до там го докарахме.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Червената шапчица

    2 7 Отговор

    До коментар #15 от "боикот и санкции на Израел":

    Защо докато не свърши всичко, съседните страни не приютят тези мили и дружелюбни хора? Една вяра са. Къде остана толерантността и милосърдието?.
  • 20 Антитрол

    2 9 Отговор

    До коментар #18 от "АЙДЕ ГЪЧ":

    "Какви кючеци и гюбеци мятаха палестн.инците, когато ХАМАС нападнаха беззащитни хора помните ли. Сега ще плащат и плачат още много".
  • 21 Демократ

    1 10 Отговор

    До коментар #16 от "Гост 2":

    Палестинците да мигрират в Турция, откъдето са дошли на времето в Палестина и в останалите арабски държави, Египет, Катар, Бахрейн, ОАЕ, Саудитска Арабия и т.н. Нямат работа по вече в ГАЗА и останалите градове на Палестина. До тук бяха. Те са терористи.
  • 22 Египтянин

    1 8 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Палестинците са скакалци от северо-западна Африка, които се установяват там по времето когато сме под Турско робство и тия земи са част от турската империя. Турция трябва да си ги прибере.Египет и другите арабски държави не ги искат в държавите си. Палестинците няма кой повече да ги търпи. Египет също се страхува от тях и затова затворил границата. Палестинките раждат като като зайците по 7-8 деца, мързеливи са и постоянно просят помощи от ЕС и САЩ. Ужас. За мъжете да не говорим. Те въобще не полагат никакви грижи към децата, а по цял ден копаят и правят тунели за да нападнат Израел и крият в тях като стане напечено. В момента това правят.
  • 23 Мюслюманин

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "Гост 2":

    Египет е 110 милионна държава, толкова ли не могат да ги приберат тия палестинци, не виждат ли, че Израел си иска земите обратно. Египет и палестинците нали са братя по вяра, мюслюмани и т.н. братски народи - колко му е да си ги приберат за да спрат да умират палестинци, деца - всичките бежанци. Очевидно няма друго решение.. те са на египетската граница. Освен да се измятат в морето или какво? Тоя свят тотално пощуря. Египет незабавно трябва да си отвори границите и да приюти бежанците! Европа приютява векове наред и в момента милиони и милиарди мигранти, а Египет огромна и мощна държава не може да прибере малък брой бежанци, братя и сестри по вяра? Срамота. Айде по сериозно!

    Коментиран от #27, #29

  • 24 Сириец

    3 6 Отговор
    Обръщам внимание за падението на Египет и мълчанието на останалите богати арабски държави. Не ви ли е срам бе? 1.4 милиона палестинци, ваши братя и сестри по вяра, чакат евакуация, а вие държите контролно-пропускателния пункт "Рафах" затворен. Как е възможно това? Европа как прие милиони ислямски мигранти в своите държави? А, Вие приемате само такива хора, като Роналдо и Меси. Богаташи, но не и обикновени хора. Засрамете се, не само да приказвате по световните станции, ами покажете съпричастност към бежанците от Близкият Изток и тези от Палестина. Край с ГАЗА. Там кьорав палестинец повече няма да има. Окончателно този анклав остава на Израел. Нещата стоят така: или Израел или палестинците. Съвместно съжителство не е възможно. Време е всички да го разберат това. От Байдън, Путин и всички останали държавни ръководители. Край с ХАМАС, ще бъде унищожен
  • 25 Факти

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    Е по тази логика, че след като няма държава няма и геноцид значи и холокоста е измислица. Противоречиш си

    Коментиран от #32

  • 26 Внимавай

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "АБДУЛА":

    само да не поемеш кулата в Устанкино...

    Коментиран от #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ха ха

    9 0 Отговор
    А какво одобрявате?? Нали се гушкате до скоро с Нетаняха? Сега като видяхте, че властта му си отива и дадохте назаден.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Доки

    7 2 Отговор

    До коментар #26 от "Внимавай":

    Кулата в Останкино- 120 етажа и 540 метра.Връх на Руската инж. мисъл
  • 31 АЙДЕ БЕ...?!

    5 0 Отговор
    Не на нас тия...!
    Това го казвате само за пред публиката...!

    Коментиран от #34

  • 32 Факт

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "Факти":

    Резолюцията на ООН от ноември 1947 препоръчва създаване на еврейска и арабска (не палестинска) държави. Арабелите в Израел започнаха да се наричат палестинци чак след 6-дневната война. Те никога не са искали държава. Имаха възможност да я направят няколко пъти, но не поискаха. Трансйордания окупира западния бряг на Йордан цели 18 години - от 1949 до 1967, защо не си основаха държава? Конфликтът с Израел не е нито за държава, нито за земя, нито за религия, а се базира единствено на сляпата омраза и завист на арабелите към евреите.

    Коментиран от #39

  • 33 Марш в първи клас...!

    4 0 Отговор
    Казва се ,,Останкино",а не...,,Устанкино"...!
  • 34 ......

    1 5 Отговор

    До коментар #31 от "АЙДЕ БЕ...?!":

    Лесно им е на Безбожните Нации като ислямските арабски терористи незаконни окупатори, нагли лъжци, корумпирани от ООН про-терористи масови убийци, изнасилвачи и др. злодеи лъжливо наричани Палестинци да бъдат награждавани за дяволските си дела срещу Израел, вместо осъдени, елиминирани екпулсирани от не-мюсулманските народи като Израел за да спрат престъпните им дела. Държавата Израел е в правото си , да унищожи всички ислямски терористични групи съюзени в престъпната организация Палестинска автономия - джихадистите от ООП Джихад АлАкса, Джихад ИДИЛ, Хизбола и др. не само Хамас. Тия джихадисти трябва да бъдат изхвърлени от всички еврейски земи, като Газа, Западен бряг, Витлеем, целия Ерусалим все още незаконно окупирани анексирани тероризирани, ислямизирани осквернявани от Ислямските терористи дори след 1967г.Те лъжливо клеветят Израел, който е на своите земи и които ислямските араби незаконно окупират, ограбват, унищожават под лъжливо име Палестински бежанци, макар че не са нито Палестинци нито бежанци, а победени врагове на Израел от 1948 и незаконни окупатори. Така че спрете да ги наричате с фалшивите им имена щом претендирате да разпространявате факти и да наричате ислямските терористи като тези в Газа цивилни защото са терористи или техни семейства и др съучастници, които живеят на окупирана Еврейска земя
  • 35 Уса

    2 0 Отговор
    Щом сиганин го казва значи е вярно
  • 36 Апел до комисарите от ЕС

    1 2 Отговор
    Господа комисари от ЕС, крайно време е, ислямът да се забрани в Европа. Не случайно го наричат и иcлямoфашизъм, поради "случайните" му прилики с нацизма. Пристигащите мигранти в ЕС, да подписват декларация за отказ от исляма и чак тогава да им се дава убежище. На установилите се мигранти , също в 5 дневен срок следва да подпишат декларация, а при отказ връщане в страната от която е дошъл. Пълна забрана за жените на носене на бурки и хиджаб. Ако иска християнска Европа да спре постепеннната исляминизация на континента, като начало трябва да направи това.
  • 37 Генерал Колев

    1 4 Отговор
    Докато в Газа и останалите селища има и едно място, където терористите от Хамас да могат да се скрият, бойните действия на израелската армия трябва да продължат. Докато и последният джихадист от Хамас не бъде изпратен при 72-те девственици в техният рай, офанзивата на армията не трябва да спира. Докато има и един единствен будала, който да си мисли, че с фанатични мюсюлмани може да се живее в мир, офанзивата на израелската армия трябва да продължи до пълна победа. Египет да не се прави ни лук яла, ни лук мирисала, ами да отвори границите си и приеме палестинците да мигрират на нейна територия. Една вяра са.
  • 38 Генерал Де Гол

    2 3 Отговор
    За да има мир в региона, палестинците е наложително да мигрират в Египет, Турция и другите богати арабски държави. Европа как прие да мигрират милиони арабски мигранти?. Сега е ред на Катар, Кувейт, Саудитска Арабия, ОАЕ и т.н. да приемат палестинците в своите държави. Няма друго положение.
  • 39 Факти

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Факт":

    Това какво общо има с коментара ти в който твърдиш,че щом няма държава няма геноцид? Не ми обяснявай какво казва резолюцията на ООН от 47 а ми обясни след като израел е създадена 48г твърдиш ли,че холокоста не съществува. Точен и ясен въпрос?

    Коментиран от #40, #41, #42, #43

  • 40 Факт

    1 4 Отговор

    До коментар #39 от "Факти":

    Какво правят палестинците на израелска земя. Да ходат в Турция, която е тяхната Родна.
  • 41 Факт

    1 4 Отговор

    До коментар #39 от "Факти":

    Светът видя кои са убийците и какво направиха. Терористите от ХАМАС на 7-ми октомври 2023г нападнаха Израел. Избиха много невинни хора, изнасилваха жени и момичета, и накрая изпекоха бебе във фурна пред очите на вързаните им родители. За капак отвлякоха 253 заложници в тунелите на ГАЗА, които и до ден днешен стоят вързани в дупките на ГАЗА. В деня на "победата" се вееха хиляди палестински знамена, играха се кючеци, всичи се смеха и радваха на извършените издевателства в кибуците на Израел. Сега, оле-ле, какво стана. Ами ще стане, може ли да се радваш и поощряваш злодеите терористи от ХАМАС, извършили без причина стотици престъпления срещу човечеството. Съдът в ХАГА още не е осъдил терористичната групировка ХАМАС, що за справедливост е това?

    Коментиран от #44, #45

  • 42 Египтянин

    1 4 Отговор

    До коментар #39 от "Факти":

    Вижте мързелът на палестинците, които просят разчитат на помощите от ЕС, САЩ и целият цивилизован свят. Иначе, нищо полезно от тях. Да видим фактите какви са? Какъв е поминъкът на палестинците? - Университети техни нямат, Заводи нямат, Земеделие нямат, Хотели нямат
    От как имат полу-призната държава - запада ги храни и им прави училища и болници и т.н.
    Дори тази болница е Британска направена 1920та година и е разширена после от Израел
    По цял ден нищо не правят и само гледат как да правят зулуми на евреите от Израл. Не забравяйте, че 60% от палестинците работиха в Израел. Отделно къде Израел им изгради цялата инфраструктура и заделя 120 милиона долара всяка година за социални нужди за палестинците. Е, що за Народ е този на който Израел му помага, а той тръгнал с ножове и автомати да избива благодетелите си. Ужас
  • 43 Пич,

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "Факти":

    Спориш с бот.

    Коментиран от #46, #48

  • 44 Факти

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "Факт":

    :))) зададох ти точен и ясен въпрос, да го задам ли за трети път или си неграмотен и не го разбираш. Както твърдиш,че няма геноцид щом няма държава, значи ли,че отричаш холокоста?
  • 45 Факти

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "Факт":

    Съгласен съм с теб, няма геноцид в Газа-няма държава, нямало е холокоста- нямало е държава.:))
  • 46 Факти

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Пич,":

    Така ли им викат сега на идиотите:)) възможно е
  • 47 Генералният щаб

    1 3 Отговор
    Какво още чакат ГЩ на Израел и полевите командири? Срамота! Време е един път завинаги да се приключи с ХАМАС. Отдавна трябваше да направят това и също така оперативно прочистване на гр.Рафах от терористите на ХАМАС. 4 батальона на ХАМАС до зъби въоръжени се крият в градът. Няма време. Трябва решително да се действа. Обръщам специално внимание на факта, че палестинците поддържат ХАМАС, следователно те също участват в агресията срещу Израел.
  • 48 ......

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Пич,":

    Палестинците никой не ги иска. Те са щастливи да имат множество хлапета и да чакат помощи. И съответно да се молят по пет пъти на ден. Те са построили социализма. Какъв купон. Но нещата се объркаха и никой не се интересува от тях, добре че умряха няколко британски хуманитарни работника. Та англичаните се сетиха, че там се умира.
  • 49 Апел до Президента на САЩ

    1 4 Отговор
    Господин Байдън, Вие сте Президент на най мощната държава в света. Време е, да осъзнаете, че няма друго решение в анклава Палестина, освен палестинците да бъдат евакуирани /мигрират/ в Египет, Турция и останалите арабски мюсюлмански държави. Не е възможно съжителстване на Израел и евентуално новосъздадена палестинска държава в областта ГАЗА. Това е пълен абсурд. Видяхте какво стана на 7 октомври 2023г. Бандитската, терористична групировка ХАМАС без никаква причина ей така нападна държавата Израел и изби много невинни хора. Издевателства, отвличания, изнасилвания и т.н. Това е така, защото концепцията, философията на ХАМАС е унищожение на държавата Израел. При това положение, друго решение няма. Отваряне границите на Турция, Египет и останалите арабски държави и мигриране на палестинците. Не забравяйте, че Турция е родината на палестинците, които се преселили в Газа и сега може да ги настани в Анадола. Палестинците няма кой повече да ги търпи. Египет, се страхува от тях и затова е затворил границата. Палестинките раждат като зайците по 7-8 деца, мързеливи са и постоянно просят помощи от ЕС, САЩ и Червеният кръст. Палестинските мъже не полагат никакви грижи към децата, по цял ден копаят и правят тунели за да нападнат Израел и крият в тях като стане напечено. Време е Турция, Катар и другите арабски държави, да не се услушват, а да подадат ръка на братята и сестрите по вяра палестинци и същите да мигрират в техните държави. Това е.

    Коментиран от #52, #56

  • 50 Бесен язовец

    1 2 Отговор
    Пуснете помпит с водата в тунелите на ГАЗА и приключвайте с ХАМАС.

    Коментиран от #51

  • 51 Бесен язовец

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бесен язовец":

    Поправка: Пуснете помпите с водата в тунелите на ГАЗА и приключвайте с ХАМАС.
  • 52 Страхотно

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Апел до Президента на САЩ":

    Обръщение. Ако може да драснеш едно подобно и от мое име но адресирано до най-великия канцлер на Германия? Даже може са му се подмажеш и да се обърнеш с хер фюрер:))
  • 53 Кулеба

    0 0 Отговор
    С надежда в сърцето очаквам да ни зарадвате, че ще ги изпратите на нас :)

    Коментиран от #54

  • 54 Розовата пантера

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Кулеба":

    Добре бе хора, що оръжия и пари за много милиарди ви дадоха САЩ и ЕС. Къде отиде всичко това, че още искате. Хайде засрамете се малко.Подадоха ви пръстче вие налапахте цялата ръка.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Пилотът Гошу

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Апел до Президента на САЩ":

    Палестинците били от Турция... 🤣🤣🤣🤣🤣 А израелците я кажи откъде ги стовариха там, а?
  • 57 Ох тия Света вода ненапита

    0 1 Отговор
    Как се правят и лъжат
  • 58 Даааа...... Но

    0 0 Отговор
    Спирането на доставката на оръжия за израелската армия, не е достатъчна. Пълна икономическа изолация на престъпната държава е нужна. Турция спря всякакви доставки и логистика към и от Израел. 9 Латиноамерикански държави прекратиха дипломатическите си отношения с Израел миналата седмица ........