10 Юли, 2024 10:34 1 882 15

Доналд Тръмп с нов бисер: Джо Байдън е президент на непълно работно време

  • републиканска партия-
  • демократическа партия-
  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Тръмп предизвика президента на САЩ на реванш в дебатите тази седмица и на мач по голф на 18 дупки по време на митинга си в Дорал, Флорида

Доналд Тръмп с нов бисер: Джо Байдън е президент на непълно работно време - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият президент Доналд Тръмп нарече президента Джо Байдън "президент на непълно работно време", като се позова на твърдения, че персоналът на Байдън признал, че той работи само от 10:00 до 16:00 ч., обобщи АП.

Той също така изрази загриженост относно инфлацията, като заяви: "Мисля, че реалната ви инфлация е над 50%", като същевременно рязко противопостави времето за отпуск на Байдън, отбелязвайки, че Байдън е прекарал "50% от президентството си в отпуск".

"През ноември ще ги изметем всички от постовете им", каза Тръмп, като обеща да победи демократите " със съкрушителни резултати".

Тръмп предизвика президента на САЩ Джо Байдън на реванш в дебатите тази седмица и на мач по голф на 18 дупки по време на митинга си в Дорал, Флорида.

"Тази вечер официално предлагам на Джо шанс да изкупи вината си пред целия свят", заяви Тръмп, отправяйки предизвикателство към Байдън за реванш в дебатите.

"Нека направим още един дебат тази седмица, за да може заспалият Джо Байдън да докаже на всички по света, че има всичко необходимо, за да бъде президент", каза той и добави, че "този път ще бъде мъж срещу мъж", без модератори.

Тръмп продължи да имитира голф замаха на Байдън и го предизвика на голф мач на 18 дупки, като обеща да дари 1 млн. долара на благотворителна организация по избор на Байдън, ако спечели играта.

На неотдавнашен митинг във Флорида Тръмп коментира когнитивните способности на бившия председател на Камарата на представителите Нанси Пелоси.

Тръмп зададе въпроси на поддръжниците си, като ги попита дали са наблюдавали Пелоси напоследък, намеквайки, че тя не се чувства добре и намеквайки, че състоянието ѝ може да е по-лошо от това на президента Джо Байдън.

"Тя се справя по-зле от Джо", заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевс

    30 0 Отговор
    Доста оптимистично изказване, дядо Джо 24/7 не знае къде е и какво прави.
  • 2 Ти си

    27 0 Отговор
    Защо да е бисер? То е потвърден факт .....
  • 3 Петър

    17 0 Отговор
    "Доналд Тръмп с нов бисер: Джо Байдън е президент на непълно работно време"
    Ами прав е бай Доналд, от много години в САЩ е модерно не пълното работно време.
  • 4 да де

    17 0 Отговор
    Американската мечта на черната жена на 4 часов работен ден
  • 5 Диагноза

    18 0 Отговор
    Към мумията ,ще се приложи 25-та та поправка на конституцията.Ще го обявят за невменяем.
  • 6 Дедо ви...

    18 0 Отговор
    Какви бисери бе...? На деменцията главата ту я има ту я няма и то за дълго
  • 7 Сборище

    18 0 Отговор
    Доста го е надценил. Направо си му е направил комплимент. САЩ превърнаха управата си в Джурасик парк - сборище от рептилии.
  • 8 Сборище

    11 0 Отговор
    Доста го е надценил. Направо си му е направил комплимент. САЩ превърнаха управата си в Джурасик парк - сборище от рептилии.
  • 9 Механик

    17 0 Отговор
    Звучи като "бисер" ама не е. Защото от самата документация на Белия Дом, Байдън е прекарал половината от времето си в отпуск. А го е прекарал в отпуск, щото изобщо не е бил в кондиция да пази разновесие.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Симо

    12 0 Отговор
    Умиращи мумии, с неумиращо его да управляват света, дори и след преминаване в несъзнателно състояние.
  • 12 Престъпните Гафове на БайДанчо

    18 0 Отговор
    =Объркване на световните лидери с техните предшественици
    =Обърка Еманюел Макрон, настоящия френски президент, с Франсоа Митеран, той =Обсъдил бунта на Капитолия с германския канцлер Хелмут Кол, който почина през 2017 г., =Объркване на войните в Украйна и Ирак. Путин очевидно губи войната в Ирак", каза Байдън за Путин, очевидно имайки предвид Украйна.
    =Байдън предизвика объркване, когато завърши реч за контрола върху оръжията в Кънектикът с думите "Бог да пази кралицата, човече".
    =Господин президент -Байдън се обърна към Риши Сунак със собствения си псевдоним: "Г-н президент".След това каза:"Току-що ви понижих, г-н министър-председател".
    = Къде е Джаки? - Байдън попита по време на реч: "Къде е Джаки?" докато търсеше Джаки Валорски, конгресменка от Индиана, която беше загинала в автомобилна катастрофа преди месец.
    И, още Много деменционйни Гафове
  • 13 навремето шефа ни се караше

    6 0 Отговор
    безработни на заплата, че и тоя така хахах
  • 14 Талибан

    4 0 Отговор
    Бай дън да не работи на 2 места както по- вечето народ там.
  • 15 Ние%%@$$$$$

    3 0 Отговор
    Сладур😝