Тема: Украйна

24 Септември, 2024 18:25, обновена 24 Септември, 2024 19:45 2 620 201

Джо Байдън пред ООН: Владимир Путин се провали тотално във войната срещу Украйна

  • джо байдън-
  • сащ-
  • русия-
  • украйна-
  • нато-
  • владимир путин

Стопанинът на Белия дом призова световната общност да продължи да подкрепя Украйна до победата на Киев

Джо Байдън пред ООН: Владимир Путин се провали тотално във войната срещу Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин се провали в започнатото от самия него нашествие срещу Украйна, заяви президентът на САЩ Джо Байдън в последната си реч пред Общото събрание на ООН, предадоха Франс прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

"Добрата новина е, че войната на Путин не постигна основната си цел. Той имаше намерение да унищожи Украйна, но Украйна е все още свободна. Той имаше намерението да отслаби НАТО, но НАТО е по-голяма, по-силна и по-единна от всякога", заяви американският президент, произнасяйки последната си реч пред Общото събрание на ООН в Ню Йорк.

Още новини от Украйна

Той призова световната общност да продължи да подкрепя Украйна до победата на Киев, отбелязва АФП.

Украинският президент Володимир Зеленски беше в залата по време на изказването на Байдън.

Байдън използва обръщението си, за да говори и за необходимостта от прекратяване на конфликта в Близкия изток и на 17-месечната гражданска война в Судан, предаде Асошиейтед прес.

Изявата му пред ООН е една от последните му възможности като президент да изтъкне необходимостта от запазване на стабилната подкрепа за Украйна.

„Виждал съм забележителен размах на историята“, каза Байдън. „Знам, че мнозина гледат на днешния свят, виждат трудности и реагират с отчаяние, но аз не го правя“, каза Байдън.

„По-силни сме, отколкото си мислим“, когато светът действа заедно, добави той.

„Винаги ще има сили, които ще разделят нашите страни“, каза Байдън.

Отхвърлям „желанието да се оттеглим от света и да останем сами“, каза той.

„Нашата задача, нашето изпитание е да се уверим, че силите, които ни държат заедно, са по-силни от силите, които ни разделят“, добави Байдън.

Пентагонът обяви, че изпраща малък брой допълнителни войски към Близкия изток като подкрепления за близо 40-те хиляди американски войници в региона. Междувременно Белият дом казва, че Израел и „Хизбула“ все още имат време да деескалират напрежението.

„Пълномащабната война не е в интерес на никого“, каза Байдън.

През последните дни Байдън изглежда по-сдържан по отношение на перспективите Израел и „Хамас“ да се споразумеят за временно прекратяване на огъня и сделка за заложниците, посочва АП. Но той настоява, че не се е отказал.

Байдън използва изказването си, за да осъди „ужасите“ на атаката на „Хамас“ срещу Израел на 7 октомври миналата година. Той заяви, че заложниците, взети от групировката, „преминават през ада“.

„Невинните цивилни в Газа също преминават през ада“, каза американският президент. Байдън също така осъди насилието на заселници срещу мирни палестинци на Западния бряг.

Американският президент призова двете враждуващи страни да постигнат прекратяване на огъня и сделка за освобождаване на заложниците. Байдън каза, че е време да се „сложи край на тази война“.

Байдън заяви относно Судан, където бруталната гражданска война доведе до хуманитарна катастрофа, че „светът трябва да спре да въоръжава генералите“ и да им каже „да спрат да разкъсват тази страна“.

Борбата с Китай и Иран, които подкрепят „Хамас“ и „Хизбула“, отнема голяма част от времето на президента, посочва Ройтерс. Той каза, че напредъкът към мир в Близкия изток ще постави света в по-силна позиция да се справи „с продължаващата заплаха, която представлява Иран“.

„Заедно трябва да прекъснем кислорода на неговите терористични пълномощници . . . и да гарантираме, че Иран никога няма да се сдобие с ядрено оръжие“, каза той.

Той заяви, че Съединените щати се стремят отговорно да управляват конкуренцията с Китай, така че тя да не преминава в конфликт.

„Готови сме да си сътрудничим при спешни предизвикателства“, каза той. „Наскоро възобновихме сътрудничеството с Китай за спиране на потока от смъртоносни синтетични наркотици. Оценявам високо това сътрудничество. То е от значение за хората в моята страна и за много други по света“, каза Байдън.

Американският президент добави, че САЩ ще отделят 1 млн. ваксини за маймунска шарка в Африка, предаде АФП.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дон Вито

    158 13 Отговор
    Сън в лятно-есенна нощ.

    Коментиран от #46

  • 3 ТаУмВзе

    173 15 Отговор
    Деменцията да посочи Русия на Картата, после ще си говорим! ХАХХАХХА

    Коментиран от #52

  • 4 Данко Харсъзина

    60 10 Отговор
    Ама не му пука.
  • 5 Сатана Z

    145 12 Отговор
    Полуживият Байдън се е объркАл тотално,ама му е простено когато главата не го слуша.
  • 6 Това е безспорен

    12 112 Отговор
    Факт.
  • 7 Ехааа

    136 5 Отговор
    А Израел как е? Все пак вие сте зад гърба им,ще успеят ли да подпалят една война в близкия изток

    Коментиран от #19, #22, #33

  • 8 дон Вито

    135 9 Отговор
    Вече бяхме свидетели как дедока нарече зеленското г-н президент Путин.
    Сега пак, отново.
  • 9 Още новини от Украйна

    147 7 Отговор
    Бай Дън
    "Украйна била свободна"
    Ами да, Руснаците я освобождават всеки ден.
  • 10 Хохо Бохо

    139 3 Отговор
    Верно ли? Украйна яко побеждава, а складовете на НАТО са пълни с боеприпаси и техника,даже излишък има. Тоя синил на кой свят е???

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 667

    66 9 Отговор
    Че брат с брата се трепят на кой му пука.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 дон Вито

    85 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хохо Бохо":

    Това е кукла, на никой свят не е.
  • 15 Я пак

    108 4 Отговор
    Абе Джо...-дали се е провалил Путин е още рано да се каже.Факт е,че взе земи които са колкото България а и най-важното е,че вече счупи световната ви хегемония и леко полеко отивате на заден план...И още нещо за провалите-май забрави бягането от Афганистан...?
  • 16 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    79 2 Отговор
    ТОЧНО ДНЕС ,ПЪК
    ОТ ФРОНТА ИДВАТ ЧУДЕСНИ НОВИНИ
    ...
    СВИНЕЛИКИТЕ РОБИ НА БЕЛИЯ БАЩА ОТ ФАШИНГТОН БЯГАТ ... УГЛЕДАР ПАДНА, НАВСЯКЪДЕ БРАТЯТА МИ ОРКИ ЯДАТ
    СВИНСКО :))
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Още новини от Украйна

    94 4 Отговор
    "Той имаше намерението да отслаби НАТО"
    Е па то НАТО е с единият крак в гроба ,кво да го отслабва.Складовете празни ,самолетите стари,войниците с розови прашки.

    Коментиран от #141

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Публикувайте самопризнанията на Нюланд

    74 2 Отговор
    „The American Conservative: Виктория Нюланд уличи себе си и САЩ за разпалването на войната в Украйна“
    Ето част от тях:

    „Революцията на Майдана“ получи американска финансова подкрепа. Финансираният от правителството на САЩ Национален фонд за демокрация (NED) финансира зашеметяващите 65 промайдански проекта в Украйна. Нюланд разкри, че в Украйна са се вливали много повече американски пари от парите, предоставени от NED. През декември 2013 г. тя каза пред публика на конференцията на фондацията САЩ-Украйна, че САЩ са „инвестирали над 5 милиарда долара“, за да осигурят „демократична Украйна“. 

    Коментиран от #26

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 БРАВО

    45 1 Отговор
    нЕска А ден за правдива пропаганда. Мого А прав Тутанкамон!
  • 24 А вие, "великите",

    68 2 Отговор
    как се провалихте в Афганистан? Даже не казахте и на съюзниците си, (пардон, васалите ви) че бягате със светлинна скорост от талибаните по джапанки, въоръжени с тояги...

    Коментиран от #89

  • 25 Хайо

    79 3 Отговор
    И от мумията както и от зеления потник едни и същи глупости щом си отворят устата .Я да каже колко пъти е обедняла Европа и самата Сащ ? Русия не била постигнала целта си ,но имала нова територия с размерите на България която никак не е малко и е на път да спечели още ,все още Одеса не си е взела .И Байдън спечели какво ? Погуби над милион украински млади живота,това ли постигнаха с потника ?
  • 26 Хахахаха

    5 67 Отговор

    До коментар #21 от "Публикувайте самопризнанията на Нюланд":

    А ако американците са разпалили Майдана, копейка, то кой воюва вече 3-та година в Украйна? Или не воюват украинците срещу руския ботуш?

    Коментиран от #53, #63

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ДоЦент

    78 2 Отговор
    Русия няма за цел да унищожи Украйна както ни внушава дементния старец Байдън, а да я съхрани заедно с руското население в нея , целта е територията завладяна от фашистката хунта на Зеленски да бъде демилитаризирана и денацифицирана, за да се освободи населението от мъртвата хватка на фашистите, а тази цел се постига успешно заедно с успешното денацифициране и демилитаризиране на цялото НАТО.
    Колкото и време, средства и човешки живота да им коства на руснаците те ще постигнат без съмнение целите си. Няколко пъти в историята са доказвали , че са способни на подобен подвиг и героизъм.

    Коментиран от #35

  • 29 А вие направихте

    56 3 Отговор
    всичко възможно, да разделите Европа и Русия с цел, всичката индустрия на Европа да отиде при вас. А Русия и Украйна, войната и милионите убити сега, кучета ги яли!
    Рано или късно ще умрете, законите на съдбата ще ви настигнат и това е голямата справедливост за вас!
  • 30 Зинаида Гипиус

    7 50 Отговор
    Кратък, но достатъчно изразителен е Алексей Толстой. Той е не само руски, но и съветски писател. Бил е академик и три пъти носител на Сталинска премия. Негови са думите:
    „Московията –руска тайга, монголска, дива, хищническа”.
    И още:
    „Не е мила, не е уютна руската земя – по-зле е от горчиво робство – хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.”

    Какво да кажа за това мнение? Единственото, което мога да кажа е, че то е обективно и вярно отразява руската действителност.

    Стигам и до Фьодор М. Достоевски, световноизвестният класик, който описва достоверно възмущението на руските „славянофили”, когато научават, че българите не посрещат с венци и цветя своите „освободители”, а точно обратното – гледат ги мрачно и под вежди. Мисля, че би трябвало това да е известно и на българския президент. Той би трябвало да е чел Достоевски.
    Авторът на „Престъпление и наказание” е написал за руснаците следното:
    "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” .
    Без коментар. Нима не е така и днес? Големите писатели отлично познават душата на своя народ.

    Михаил Булгаков, автор на шедьовъра „Майсторът и Маргарита” обобщава:
    „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи”.
    Нямам думи. Великолепна характеристика.
  • 31 АХАХАХАХ 11😅😅😅😅

    6 47 Отговор
    Путлер не в бил в залата понеже трепери от страх в бункера. Как побягна от готвача си 😅😅😅🤣
  • 32 🍋🍊🇧🇬

    46 2 Отговор
    Слушаме това от първият ден на войната, за хиляден път, Владимир Путин се провали❗️💰💰💰💰💰💰💰💰💰
  • 33 Истината

    7 20 Отговор

    До коментар #7 от "Ехааа":

    Те Изр@ел з@ едн@ годин@ почти приключих@ специ@лн@т@ опер@ция по изпир@нето н@ изцап@ните ч@рш@фи в Г@з@, сег@ почв@т д@ пер@т н@ съседите ч@рш@фите.

    Коментиран от #108

  • 34 Гост

    43 3 Отговор
    Спящия Джо пак дрънка глупости. Оня кремълския заграби едни 110+ хиляди квадратни километра, а тоя сега го е яд и дудне глупости.

    Коментиран от #39, #48

  • 35 Вижте доценте,

    20 2 Отговор

    До коментар #28 от "ДоЦент":

    интервюто на един американски професор, Dr. Christie,
    The fate of Ukraine nobody cares, юни 2014-та г.
    Много важни неща е казал още тогава!

    Коментиран от #72

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ПАМПЕРСА Е АБСОЛЮТЕН МИЗЕРНИК

    30 3 Отговор
    ЩОМ ИСКА ДРУГИ ДА ПОМАГАТ НА ФАШИСТИТЕ , А ПЕЧАТНИЦАТА Е ПРИ НЕГО !
  • 38 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    31 4 Отговор
    ДЖО , НЕ ЗНАМ КОЛКО СИЛНИ СА НАТО И ФАШИНГТОН
    ..... ЩОМ ПАПАРАЦИ ХВАНАХА ЕВГЕНИ ДАМАДЖАНАТА ДАЙНОВ ТАЙНО ДА СИ ТАТУИРА
    ЙОСИФ СТАЛИН :))
  • 39 дон Вито

    39 4 Отговор

    До коментар #34 от "Гост":

    Как заграбил??
    Ще ти припомня, че жителите направиха референдуми и така решиха да помолят РФ да ги приеме.
  • 40 Уса

    27 3 Отговор
    Този човек загуби доверието на американците и само посолствата работят за него
  • 41 Как ще я караме другари

    7 37 Отговор
    Другари подлите укри ударили Торопец и Краснодар с влаковете вътре..3те бази са унищожени на 100 процента почти а явно са оборотните за складиране на боеприпаси на руските фашисти..и най-смешното е че крепостните не знаят какво ги е прегазило

    Коментиран от #50

  • 42 Де е Илия, на кирия

    6 32 Отговор
    Агресор както Путин се гордее когато непрекъснато напредва и няма загубени битки, продължителни поражения и отстъпления. Тогава, макар и невинаги само с добро света го помни и коментира десетилетия, че даже и столетия Като Хитлер, Наполеон, Александър Велики и други. С какво ще бъде запомнен Путин, който три години марширува на място, загуби над половин милион само от войската си и при всеки гръм се крие в бункера?

    Коментиран от #190

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ехххх

    23 4 Отговор
    Отново обърка зеленски с Путин,но нищо всичко е ясно
  • 45 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 22 Отговор
    Как да не се провали,като това не е путин ,а англосакски лакей двойник на путин!Нормалния путин дето направи керченския мостникога нямаше да води ..."Операция" в украйна!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 АУУУУУ

    5 26 Отговор
    СЛЕД КАТО ИЗЛЯЗОХА ПЛАНОВЕ ЗА НАПАДЕНИЕ НА РУСИЯ В ПРИБАЛТИКА , ПРЕЗИДЕНТ БАЙДЪН ОФИЦИАЛНО ЗАЯВИ ЧЕ "В СЛУЧАЙ НА НАПАДЕНИЕ АМЕРИКА ЩЕ ИЗПРАТИ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ ДА СЕ СРАЖАВАТ СРЕЩУ РУСИЯ " .....КРАТКО И ЯСНО ....... СЕГА В РУСИЯ СА 😱😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #57, #66

  • 48 Умни хората

    4 14 Отговор

    До коментар #34 от "Гост":

    Другари не ви трябва територия на която броди Хаймарса 24/7

    Коментиран от #84

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Ми как,

    14 9 Отговор

    До коментар #41 от "Как ще я караме другари":

    остава тежкият водород и светлинната енергия, голямото бум..
    Така и укри и крави и западно-западналите ще им стане ясно, че руснаците никога не се предават, каквото и ще да стане!

    Коментиран от #56

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Варненец

    4 18 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Как да я посочи Рашка, като нещо намалява напоследък 🤣
  • 53 Атина Палада

    30 7 Отговор

    До коментар #26 от "Хахахаха":

    Е как кой? Колективния Запад с частната си армия ...
    И тъй като зная,че ще ме питаш коя е тази частна армия ...Ще ти цитирам отговора на Меркел.
    "Ние нямахме намерение да спазваме Минските договори,само се нуждаехме от време да подготвим и въоръжим украинската армия за война с Русия"(край на цитата)
    Думите й бяха потвърдени и от Оланд!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Фамилията нали спечели

    20 4 Отговор
    А ти каква работа имаш в крайна или да питаме Хънтър, още малко и ще го питат прокурорите. Дано си още "отгоре" та да те питат и теб!
  • 56 Стои красив

    3 19 Отговор

    До коментар #50 от "Ми как,":

    Ще се предадат 350 милиона комунисти как се предадоха навремето..сега са по малко от половината значи ще приключат два пъти по-бързо
  • 57 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    28 4 Отговор

    До коментар #47 от "АУУУУУ":

    СПЕЦИАЛНО ПЪК ЕСТОНИЯ Е КУПЕНА ОТ РУСКИЯ ЦАР ПЕТЪР ВЕЛИКИ ОТ ШВЕЦИЯ ЗА 30 ТОНА
    СРЕБЪРНИ МОНЕТИ :))
    ....
    КАТО АЛЯСКА ОТ АМЕРИКА:)
  • 58 БАНко

    29 6 Отговор
    И НАПУК НА ЖАЛКИТЕ ПРИЗИВИ НА БАЙДЪНЧОВЦИ СВЕТА ПОДКРЕПЯ РУСИЯ!!!

    Коментиран от #62

  • 59 дъра бъра

    21 2 Отговор
    Вече и медицината е безсилна.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ха ха ха ...

    22 3 Отговор
    А що не дадете някоя снимка да видим колко шушляка слушат бай деменция . Или залата полу празна .
  • 62 Варненец

    4 20 Отговор

    До коментар #58 от "БАНко":

    Кой свят, третия четвъртия или оня свят??? Това рушките тролчета сте не само прозрачни, но и смешни.

    Коментиран от #68

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Абе

    16 2 Отговор

    До коментар #51 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Вчера в китайската преса друго излезе, но ти от къде да знаеш. Кеф голям. СИ е пич. Деменцията затова ги дрънка тия. От безсилие и яд.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Да, бе!

    20 3 Отговор

    До коментар #47 от "АУУУУУ":

    Много са се уплашили? А ти ми кажи, как САЩ ще воюват с Русия на хиляди км от тях? Логистиката на боеприпаси, резервни части, храна, медикаменти?
    Америкосите до сега само с авиация изравняват всичко и после с пехота. НО, Русия е огромна, те нямат толкова самолети и боеприпаси да я изравнят цялата? Отделно, Русия няма да седи и да ги гледа безучастно! Какво им пречи те пък да направят същото в САЩ? И точно от това САЩ най-много ги е страх: Да не падне нито един снаряд, куршум, бомба или ракета там на тяхна територия. НО, с Русия нямат такава гаранция! Следователно, НЯМА да нападнат никога Русия, С.К., Китай

    Коментиран от #158

  • 67 Хахахаха

    21 3 Отговор
    Ние виждаме кой се е провалил. И това не е Владимирович, а кухото деде и неговата кукла на конци, зеленко.
  • 68 София

    7 3 Отговор

    До коментар #62 от "Варненец":

    Нормалния, не обратния.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Марко

    17 4 Отговор
    Според клиничната психиатрия, твърденията на диагностицирани с тежки форми на деменция старци са с много ниска степен на кредибилност.
    Все пак е добре, че Байдън не обърка Украйна с Тайван, това вече е значителен успех за човек, който не може да си спомни имената на своите близки!
  • 71 Ха ХаХа

    15 3 Отговор

    До коментар #51 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Какво ли да каже един козяшки простак
  • 72 ДоЦент

    14 2 Отговор

    До коментар #35 от "Вижте доценте,":

    Там основно се развиваше тезата за голямата задлъжнялост и големите финансови проблеми които има западния свят и в частност щатите, и които смятат да разрешат с евентуален конфликт в Украйна, но аз смятам, че в основата стоят много по-дълбоки причини за всичко случващо се, които имат своите корени от хилядолетия.

    Коментиран от #105

  • 73 Рускиня

    20 3 Отговор
    “Владимир Путин се провали тотално във войната срещу Украйна“
    ДА РФ ПРЕВЗЕ 20% от територията на Украйна!
    Голям провал за Русия!
  • 74 ХаХа

    14 1 Отговор
    Бинденко скрибуца, дайте му парцуца
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Цензоре

    5 1 Отговор
    Самоизтри се
  • 77 Абе

    13 3 Отговор
    Що бинден се оттегли от втория мандат? Провал нещо?
  • 78 само питам

    13 3 Отговор
    Колко пъти го преобуваха докато стигне оон то ?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 окси

    18 2 Отговор
    Ето поредното доказателство,че човечецът живее в неговата си паралелна реалност,която няма нищо общо с действителността.Бог да пази щатите до изборите,щото сенилният и тежко дементен старец,може да сложи край на всичко ей така-от нищото!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Анани

    7 3 Отговор

    До коментар #48 от "Умни хората":

    То останаха ли? Бая изтрепаха рашките. Да има да има, колко да има?
  • 85 дед с диктаторски манталитет

    16 2 Отговор
    Някой вярва ли му на глупостите, които пак говори?
  • 86 Ами

    15 2 Отговор
    Поне Байдън не е объркал Путин със Зеленски, и окраина с Иран.
    Ако и сам е намерил изхда от залата ... Значи е във върхова форма.
    Трябваше да изкара и още един мандат :)
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ха ха

    13 1 Отговор
    каза ли колко дълга ще е ядрената зима планирана от демократите ?
  • 89 Варненец

    4 16 Отговор

    До коментар #24 от "А вие, "великите",":

    Първи избягаха от Афганистан ушанките, малък си, не помниш, с камъни ги изпращаха. А на американските самолети на колесниците се хващаха, защо ли? Ех рушоробчета, колко сте слепи

    Коментиран от #96

  • 90 Ха ХаХа

    13 1 Отговор
    Изхвърлени ат собствената си партия Алцхаймер,доказан военнопрестъпник според признанието на Нуланд
  • 91 пилота Енчо

    15 1 Отговор
    айде сега, ще тъгуваме за антикварните F-ки... Не бе ли повече от ясно, че в същност не бяха предплатен-закупени някакви самолети, а само две дебели, за дебели момчета, Индулгенции?! Но и те остават само синоними на тяхната (ефимерна) "сигурност" и "гаранции" за необезпокоявано, таквоз там ... нещо си.
  • 92 що се срамуваш бе козленце

    16 1 Отговор
    Даже не се усещате какви простоти ръсите и колко сте смешни и жалки ...
    Тия дето ги цитираш имат файда от разпада на краварника .... никой не желае да живее и контактува с р е к ет ь о р и ...
  • 93 Какво става?

    2 11 Отговор
    Много народ с чемодани пред руското посолство?
  • 94 az #СВО

    15 2 Отговор
    Този говори с мъртвите!
    При това редовно, че даже и се здрависва с тях. Аз го разбирам, нали с техните гласове го "избраха" за Президент.

    Но, хайде моля ви се само не ни го представяйте като последна инстанция!
    Думата му няма никаква тежест...
  • 95 Ганди

    15 2 Отговор
    Горкият! Давайте му нещо по силно бе, това с което сега го тъпчете действа само като расхлабително!
  • 96 Не лъжи

    15 4 Отговор

    До коментар #89 от "Варненец":

    Боклуко.
    В пълен боен ред излязоха от Афганистан а каторжниците бягаха и от там и от Виетнам, и от Корея.
    Заразата техника за 80 млад.д.в Афганистан
  • 97 Винаги лъгаха

    14 2 Отговор
    Лунатикът вече не може и да чете, живее си в измислена реалност. Не знам кой взима решенията, но америте никога не са били с толкова некадърна администрация... Впрочем Този военнопрестъпник отмени Истанбулските мирни отговорности от 4/2022 г. и наложи на диктатора Зеленски да се бие до последния украинец. Почти е постигнал целта, останаха малко, около милион са при бандера.
  • 98 az #СВО

    16 3 Отговор
    Тоя става да пада, да се спъва, да се губи, да контактува с мъртъвци ... и това е!

    Пълен цирк е!
  • 99 Боц с Вана

    14 1 Отговор
    """но Украйна е все още свободна. """ А това изби рибата в консервите! Путин вече се провалил, но 404 - ВСЕ ОЩЕ!!! била свободна! Бедни ми, бедни Джо, що не си опакова дрешките по рано от онази бяла къща, дето се гъбаркат с теб от висшите ти гавази- до ония двама лингури дето ти отварят портичката.
  • 100 Бункерен чебурек

    2 10 Отговор
    А пусиto ще говори ли пред ООН или не смее да излезе от бункера?
  • 101 Ти да видиш

    17 2 Отговор
    Щом великата краварска нация е допуснала такова чучело начело на държавата си , представете си колко силна е деградацията при тях.
    Това посмешище ги прави за смях с всяко свое появяване. Това ли е олицетворението на великата им държава?
  • 102 Забелязал

    3 16 Отговор
    До момента фашиста Путлер не е постигнал и 1% от първоначално обявените "цели" на "СВО"...

    Даже се случва точно обратното... Украйна демилитаризира и дефашизира РФ. 🤣🤣🤣

    Коментиран от #123

  • 103 Фитипалди

    12 1 Отговор

    До коментар #79 от "!!!?":

    Евала, Холмс. Всички освен вас се сетиха пради две години, че така ще стане. Ама вие от желание да разграбите ръшките, забравихте да ползвате мозъчната си гънка. Прогресът не е напредък. Алчността е опиат.
  • 104 ганев

    9 3 Отговор
    РАДОСТНА НОВИНА...ДЪРТИЯ ..БОЦУНЯК...ЩЕ ХВЪРЛИ....ТОПА...НА 21..ОКТОМВРИ...И В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ ИМА 3..ДНИ....ВЕСЕЛИЕ
  • 105 Искаш да кажеш,

    8 1 Отговор

    До коментар #72 от "ДоЦент":

    хазарите още мразят Русия за това, че през средновековието им е победила каганата (Хазария) и вече днес, владеейки финансите на цял свят, искат да си отмъстят на Русия? Да я унищожат, като страна, както тяхната Хазария е била тогава унищожена?

    Коментиран от #113

  • 106 Нямам име 😁

    15 12 Отговор
    До момента фашиста Путлер не е постигнал и 1% от първоначално обявените "цели" на "СВО"...
    Даже се случва точно обратното... Украйна демилитаризира и дефашизира РФ. 🤣🤣🤣

    Коментиран от #117, #120

  • 107 Още един дедо с несмене пампер

    9 6 Отговор
    и недопити илачи.
  • 108 Ехааа

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Истината":

    Нека. Все пак те са евреи,а те печелят винаги, като не пестят пари,а в този свят, нещо като не можеш да купиш с пари, можеш спокойно да купиш с много пари,с те са в тях
  • 109 Аква

    11 3 Отговор
    Моя любима стара и грохнала ЕВРОПА! Ни се се водиш, ни се караш! Толкова нескопосано смешна, когато искаш се гримираш като млада. Толкова глупаво тъжна, когато грешиш правилно. И отвратително надменна като клошарка пред социална кухня. Как веднъж не застана на разумната страна, как веднъж не изгони презокеанските интриганти, поне веднъж се заобичай сама си. Инстинкт за живот - това ти липсва. Като стара гола куртизанка в краката на руснаците. Трябва ти токов удар, високо напрежение и светкавица - да се изправиш, да се окъпеш и да смъкнеш украинската мръсотия от кожата си. Трябва ти дълъг мир. За война не ставаш.
  • 110 Българин

    8 2 Отговор
    Путин избива бавно и методично хиляди укри, с което доближава победата и се доказва като политик от световна велича!

    Коментиран от #126

  • 111 опааааа....Стойчо ...

    4 2 Отговор
    Пуснали бота с плюсовете ????.....или на ръчка го караш ....
  • 112 стоян георгиев

    16 2 Отговор
    На дъртака дори еленски му се смее на небивалиците дето ръси 😂
  • 113 ДоЦент

    8 2 Отговор

    До коментар #105 от "Искаш да кажеш,":

    Казахте го вие, аз исках да кажа още по-сериозни неща , но това не е академичен форум и ще бъда бързо изтрит, защото нещата всъщност са още по-дълбоки,...но вашата посока е вярна.
    Само ще кажа, че България също е част от случващото се и донякъде в основата на случващото се и в голяма степен се явява също нечий смъртоносен враг .

    Коментиран от #131

  • 114 Семирамида

    9 2 Отговор
    Тоз окаян висящ градинар пак се надява с чужди ръце кестени от огъня да вади. Хал хабер си няма от реална война, ама иначе пак да се намира на приказки.
  • 115 Ехааааааа

    12 2 Отговор
    Деменцията знае ли кой е ПУТИН ?????
  • 116 въпрос

    10 1 Отговор
    Защо? Да не би да е нападнато нато ? На тоя чичо ако толкова му се воюва тотално, няма проблем - обува си гащите, нарамва мешката и бегом на фронта. Украинците имат нужда от такива мотивирани люде.
  • 117 Наблюдател

    7 2 Отговор

    До коментар #106 от "Нямам име 😁":

    Колко ай пи - та използва за да си сложиш 12 плюса за 12 секунди, от американското посолство колко дават за всеки плюс или минус , по един цент???
  • 118 ХАХАХА

    11 2 Отговор
    Победата на Киев? Тоя майтап ли си прави? Украйна никога няма да победи,дори и с помощта на запад. Русия е велика сила.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 А вече има

    11 4 Отговор

    До коментар #106 от "Нямам име 😁":

    над 1 милион укри, демилитаризирани и денацифицирани! Хайде да не са били всичките фаши, то и 30% да са от тях, пак си е резултат!
    Някога Хрусчов е бил от укро-територията, и след смъртта на Сталин е пуснал от затворите всичката фаша там, която е воювала на страната на Хитлер, а Сталин ги е окошарил...
    Голяма грешка е било, но Хрусчов сам е бил укра, за това и е прехвърлил и Крим да е администриран заедно с територията укра. (А тези днес си милят, че Крим е техен!) Големи поразии е направил и този "генерален секретар на партията"!

    Коментиран от #127

  • 121 Че тва го знае всяко дете

    5 5 Отговор
    3 дневни Блицкригове, Зеленски за 7 часа, за седмица в Лисабон и... Хипер Мултиките на пич-КИН излезнаха абсолютен СМЕХ.
    Не може да си опази и дървеният КЕН еф.
    Стана за посмешище на ЦЕЛ СВЕТ
  • 122 Българчето от ДПС

    6 2 Отговор
    Да не се е объркал нещо и да има предвид Зелен-ски, понеже наскоро вече обърка украинския (траги)комик с Путин.
  • 123 Ха ХаХа

    9 5 Отговор

    До коментар #102 от "Забелязал":

    91 най боеспособна дивизия на ВСУ е в клещи в Курска губерния.
    Трепане до крак

    Коментиран от #130, #133

  • 124 Бог да благослови Америка!

    6 11 Отговор
    Двигател на съвременната цивилизация и пазител на световният мир!

    Коментиран от #157

  • 125 Бай Дън

    7 3 Отговор
    Дали помни на кой континент е Украйна...
  • 126 Така е

    4 4 Отговор

    До коментар #110 от "Българин":

    Путин ще победи Украйна за два дни.....
  • 127 Надъхваш ли се, Маникюр)))))

    7 7 Отговор

    До коментар #120 от "А вече има":

    11 години ( и още продължава) щурма на селото ПОКРОВСК)))))
    2 републики ОСВОБОДЕНИ за 5 ДНЯ)))))
    А още нема 3 москалски ДНЯ )))))
    А в Лисабон....КОГА?!?

    Коментиран от #136

  • 128 Ихъъ

    5 8 Отговор
    6 000 русначета са в котел.Илу бялата кърпа или ...
  • 129 Пусьо вече дава на късо !

    6 11 Отговор
    Бая го закъса !
    ЗЕЛЕНСКИ яко го скъса !
    Редникът
  • 130 Сармата

    6 1 Отговор

    До коментар #123 от "Ха ХаХа":

    Не ми говори за клещи!
  • 131 Ами да!

    8 1 Отговор

    До коментар #113 от "ДоЦент":

    Ние сме им "смъртоносен враг"! За това ни взеха в "смъртоносната си прегръдка" на "съюзник"!
    И биваш нулиран, но като "приятел"! Без да се усетим, имаме отрицателна демография, имаме разбиване на мирогледа, културата, традициите,.. стволът, на който се държи българщината!
    Коварно и хазарско!

    Коментиран от #137

  • 132 Сандо

    6 4 Отговор
    Явно Байдън,освен от умствени способности,е лишен и от сводките от войната.
  • 133 Хихихихихи... хихихихихи

    4 6 Отговор

    До коментар #123 от "Ха ХаХа":

    И то от ....3 МЕСЕЦА, педроса)))))
    Макар,че Герасимав и Белоусов твърдяха че са спрени на 2 Ден))))))
    970 москаля ПЛЕНЕНИ + 194- Тик Токъри- от ХАМАК- слива))))
    168 селища ОСВОБОДЕНИ ЗА ....5 ДНИ
    А Харков....кога?
    Хихихихихи

    Коментиран от #140

  • 134 Мемфис

    5 8 Отговор
    Путин е тотална щета-пълен айдиот! Ако имаше малко съвест, щеше да се самоубие!!!

    Коментиран от #143

  • 135 Каубой 🤠

    2 6 Отговор
    Зеленски е момче от сой !
    От Путин той се не бой !
  • 136 Фактолог

    8 4 Отговор

    До коментар #127 от "Надъхваш ли се, Маникюр)))))":

    Натовските нацисти 6 месеца превземаха две села - Работино и Клещеевка и после ги сдадоха за 6 дни , кари те вече са далеч в тила на руснаците....само за тази година руската армия е освободила нови 3000 километра² територия и възстанови една трета от временно окупираната от украинските нацисти една стотна част от курска област.

    Коментиран от #144

  • 137 ДоЦент

    5 2 Отговор

    До коментар #131 от "Ами да!":

    Така е...
  • 138 ВРЪВИ ЛИ ТРИДНЕВНАТА,БАЛА'ЛАЙКИ 😂

    4 6 Отговор
    7 месеца, ..75 К москалье превземат ... ХАРКОВ и още са на ... изходна позиция
    АааааааХахахаха
  • 139 Сега извикайте

    6 1 Отговор
    и Брус Уилис да го потвърди!
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 хаха

    8 1 Отговор

    До коментар #18 от "Още новини от Украйна":

    "Той имаше намерението да отслаби НАТО"
    Моят странен въпрос за това изказване е кога пък Путин е въвличал НАТО в тази война, та да е тръгвал да го отслабва. Не беше ли НАТО, което тръгна да си дава оръжията и да замеря Зеленски с пачки? Не беше ли Борис Джонсън този, който каза на Зеленски да подписва мир през 2022?
    Представям си как Путин е звънял на дядо да дава оръжия и да се жертват хиляди руснаци и украинци. Казал е "Атакувай ми флота, давай им всички възможни танкове и оръжия, дето имаш, та да те отслабя.". Сенилният нещо се е накамалчил тотално.
  • 142 Ами..

    7 1 Отговор
    Има ли още някой който да вярва на този провален старец?

    Коментиран от #146

  • 143 Алексбг

    3 1 Отговор

    До коментар #134 от "Мемфис":

    Покажи му как се прави жълтопаветен Царр Вулл,дай личен пример.
  • 144 Цъ,...ПРИД урак

    3 8 Отговор

    До коментар #136 от "Фактолог":

    Азов ,АЙДАР и АХИЛ наритаха могучая от ХАРКОВ само за 1 ДЕН!
    Виж архивите как тичат през полята и нивята без оръжие но със.... тоалетни чинии на гърба!
    Хахахахаха

    Коментиран от #148, #149

  • 145 Русия взе 20% от Украйна

    11 2 Отговор
    Най богатата част която даваше 80% от бюджета й
    На практика Укра е фалирла

    Коментиран от #151

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Хо хо хо

    4 1 Отговор
    Тоя пак не знае къде сее намира.
  • 148 стоян георгиев

    7 2 Отговор

    До коментар #144 от "Цъ,...ПРИД урак":

    Азов ,Айдар единствено вече гледат как расте тревата откъм корените.

    Коментиран от #155

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 БАЙ ДРЪН

    7 1 Отговор
    Кой беше Путин....???? Аааа сетих се президента на Израел.... !!!!! Ще му пратя най модерното оръжие за да гърми в ивицата Газа и Ливан !!!!!
  • 151 16 % и то през 2014г.

    2 9 Отговор

    До коментар #145 от "Русия взе 20% от Украйна":

    А иначе,...64 км Колона, КИЕВ, ЧЕРНИГОВ, ХАРКОВ, СУМА, ХЕРСОН, ОДЕСА и 185 селища бяха ОСВОБОДЕНИ ОТ ВСУ! ФАКТ !
    Та последно, ПАРАД на ху- ЙЛО пич-КИН в КИЕВ...КОГА?!?
    АХАХАХАХАХАХА

    Коментиран от #171

  • 152 Морковчо

    9 2 Отговор
    Струвами се, че Байдън се провали и то ТОТАЛНО, необходимо е САЩ да се разпадне.
  • 153 реру

    5 1 Отговор
    Абе дядо Самоходко докато е изнасял реч,дали е напъл Нил Дай Пърррса?
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Ахахахахахахаха

    2 5 Отговор

    До коментар #148 от "стоян георгиев":

    АЗОВ са Армия ( 74 К в момента )!
    А путин-ка върна ли си 2 те РЕПУБЛИКИ ОСВОБОДЕНИ от 1 Бригада за 5 ДНИ?!?
    Та кои са сега... могучая?!?
    Ахахахахахахаха

    Коментиран от #163

  • 156 Пловдив

    4 1 Отговор
    Единственото смислено нещо, "изречено" от ходещия труп, е: Трррррррррррррррррр.
  • 157 разбира се

    4 1 Отговор

    До коментар #124 от "Бог да благослови Америка!":

    демократичен двигател на промиване на мозъци, ценности, създаващ цветни революции там дето не ги слушкат, държава, дето няма даже име, Америка са два континента - има Бразилия, има Перу, има даже Канада, а какво е фащ?

    Коментиран от #172

  • 158 АУУУУУ

    2 4 Отговор

    До коментар #66 от "Да, бе!":

    ТОВА НЕ Е ПУТИН....... КОЙТО СИ СМЕНЯ. ЗАЯВЛЕНИЯТА КАТО ВЕНТИЛАТОР .......... АКО ПРЕЗИДЕНТ БАЙДЪН ГО КАЗВА ........ А ТО ИМА ВИДЕО КАТО ГО ОБЯВИ ........ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ПЕНТАГОНА И НАТО СА СЪГЛАСУВАЛИ ВСИЧКО ...... И КОМЕНТАРИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС ДА ПРОМЕНЯТ КАКВОТО И ДА Е 😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #161, #166

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 ЖЕКО

    5 2 Отговор
    ДА СЛЕД КАТО ВЕЛИКИТЕ КРАВАРИ СТАНАХА ЗА СМЯХ В АФГАНИСТАН И СЕГА ДА СЕ ПРИСМИВАТ НА РУСНАЦИТЕ КОИТО ВОЮВАТ С СВОИТЕ БРАТЯ УКРАИНЦИ ,ПОМИСЛЕТЕ

    Коментиран от #164

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 ТРЕТА ВЪЗРАСТ

    3 1 Отговор
    Джо пак се е объркал.
  • 163 Калоян

    2 2 Отговор

    До коментар #155 от "Ахахахахахахаха":

    Да бе разбирач . не знам какво търсят укрите там , ама за момента 15 500 от тях ще гледат напролет кокичетата от долу . Да не говорим че 2/3 от техникат вече е за старо желязо . А руснаците търсят остатъците по горичките .
  • 164 АУУУУУ

    2 2 Отговор

    До коментар #160 от "ЖЕКО":

    БРАТЯ.......ТОВА ГО КАЗВАТ КОПЕЙКИТЕ....... УКРАИНЦИТЕ КАЗВАТ ........РУСНЯ СА НАШИ СМЪРТНИ ВРАГОВЕ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕМ БРАТЯ ......... ТАКА ЧЕ ТАЗИ ОПОРКА НЕ Е АКТУАЛНА 😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #168, #170, #175

  • 165 Копейките се...

    3 2 Отговор
    Радват там за няколко села, но не обръщат внимание, че това е с цената на стотици хиляди курбани и хиляди разбити руски семейства.

    Коментиран от #167

  • 166 що виеш бе паун / пардон афторе

    3 1 Отговор

    До коментар #158 от "АУУУУУ":

    То деменцията няма на идея дали е сутрин или вечер , камоли за някакви мнения . Каквото са му написали , това декламира . Слушалката е в ухото му .

    Коментиран от #183

  • 167 читател

    2 2 Отговор

    До коментар #165 от "Копейките се...":

    Я върви преброй шарените знамена по гробищата в украйна . Още 5 х толкова са заровени из полята или са станали на атоми .

    Коментиран от #188

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 ЖЕКО

    5 1 Отговор
    ЩЕ ПОДКРЕПЯМЕ УКРАИНА ДОКАТО ВСИЧКИТЕ СТРАНИ НЕ СТАНАТ КАТО УКРАИНА ТОВА ИСКА ЗАПАДА ОТ СВОИТЕ ИЗТОЧНИ РОБИ, В ЗАПАДНА ЕВРОПА НЯМА МЯСТО ЗА СВОБОДНИ ИЗТОЧНО ЕВРОПЕИЦИ, НА НАС СА НИ НУЖНИ ИЗТОЧНИ РОБИ ИНТЕРВЮ НА ЗАПАДЕН ПОЛИТИК
  • 170 ЖЕКО

    5 2 Отговор

    До коментар #164 от "АУУУУУ":

    ДА ТОВА ГО КАЗВАТ ЗАПАДНИТЕ БАНДЕРИ КОИТО УСПЯХА ЧРЕЗ ПРЕВРАТ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТА И ДА ВЪДВОРЯВАТ ФАШИСКО УПРАВЛЕНИЕ
  • 171 Ха ХаХа

    5 2 Отговор

    До коментар #151 от "16 % и то през 2014г.":

    Явно удобно забрави ,че след Истанбулскато споразумение Путин в знак на добра воля извиде руската
    войска от посочените области.
    Дкапаняците от ВСУ обявиха че са ги превзели.
    Мек е Путин.и направи грешка.
    Русия си иска Сталин и трепане на фашисти до крак
  • 172 фащ това е

    3 1 Отговор

    До коментар #157 от "разбира се":

    федерация на американските щати /щадт - може и град и област, и държава.../, значи, там перута, чилита, и т.н са просто структурни елементи на фащ, т.е на сащ, т.е. абракадабра, нещо ала-бала, дето ни налага, ние, как трябва да живеем "правилно".. Сърбите имат една приказка " .. не е тако,како го радиш /правиш/, а како е, я не знам како е, но не е тако..."
  • 173 НИКО

    6 1 Отговор
    И ВСЕ ПАК РУСНАЦИТЕ ЩЕ ЗАВЪРШАТ ЗАПОЧНАТОТО, ДА ИЗЧИСТЯТ БАНДЕРИТЕ И ФАШИСТИТЕ ОТ УКРАИНА
  • 174 Здравей памперс

    1 1 Отговор
    На кой свят си
  • 175 янко

    2 1 Отговор

    До коментар #164 от "АУУУУУ":

    ти от къде го научи това от козяшката пропаганда

    Коментиран от #182

  • 176 Пиночет

    3 5 Отговор
    Кремълските педофили,скоро ще бъдат скопени

    Коментиран от #194

  • 177 РЕАЛИСТ

    4 1 Отговор
    Крим руски ли е?
    Домбас руски ли е?
    20% от територията руска ли е?
    Окраина в НАТО ли е?
    Санкциите работят ли?
    и т.н.
  • 178 Наритай руснак

    2 5 Отговор
    Руснаците се оказаха, миризливи смотаняци и палячовци!
  • 179 НИКО

    3 1 Отговор
    а някои на запад казват че това на снимката било холограма, джо си бил заминал човека при свети петър
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Верно ли нещастник

    4 3 Отговор
    Съсипахте Украйна с тази война и загинаха стотици хиляди заради интригите ви да съсипвате Европа! А Путин не виждам как се провали, като ви е поставил на колене, изпразни складовете ви в Европа на пудела НАТО и сте в тотало птова ситуация! Просто гледате колкото се може да е по дълго, че Европа тотално да се сгромоляса!

    Коментиран от #191

  • 182 АУУУУУ

    3 4 Отговор

    До коментар #175 от "янко":

    ТЯ ПРОПАГАНДАТА ВСЕКИ ДЕН ТРЕПЯТ ПОЧТИ ХИЛЯДА РУСНАКА......ААААА ТОВА СА ТЕХНИТЕ УКРАИНСКИ БРАТЯ.....ФАКТ 😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #184

  • 183 АУУУУУ

    3 3 Отговор

    До коментар #166 от "що виеш бе паун / пардон афторе":

    АЙДЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ПОСМЕЕ ПУТИН ДА НАПАДНЕ БАЛТИЙСКИТЕ СТРАНИ ........ ТО ЕДНО Е ДА ПРАЩАШ ПИЯНИЦИТЕ ЗАХАРОВА И МЕДВЕДЕВ ДА ЗАПЛАШВАТ НАТО ......А СЪВСЕМ ДРУГО , НАИСТИНА ДА ПРЕДИЗВИКАШ ЧЛЕН 5 ОТ УСТАВА НА НАТО .......... АМА ТИ СИ ГИ ПИШИ СТРАШНИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ДА ТИ ОЛЕКНЕ 😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #192

  • 184 Така ли

    1 1 Отговор

    До коментар #182 от "АУУУУУ":

    Соловьовче

    Я кажи
    .

    1 Октомври Курск ,
    По заповед на
    Таксъорката от Бункера

    Ще я бъде Ли?

    Хахаха

    Коментиран от #195

  • 185 Дон Кохон

    2 3 Отговор
    Копейките са много смешни. Първо едни ядрени удари ще убият и тях. И второ как си представят, че Русия ще нанася ядрени удари като по целия свят живеят и милиони руснаци, техни посланици, консули, да не говорим, че и децата им са там. От друга страна ответния удар ще бъде опустошителен за Русия, защото тя е точно два града- Москва и Петербург. Това са приказки за наивници. Вижда се, че са слаби щом се плашат от конвенционални ракети и пробягват към ядрени заплахи. Нещастници!
  • 186 странно

    3 1 Отговор
    стареца е успял да прочете нещо без да обърка годината, войната или още нещо...

    Да се чудиш на какви медикаменти са го сложили!
  • 187 Шок

    2 2 Отговор
    Салавьов- най-големият пропагандон на Путин поиска оставката му в ефир. Пече се нещо в Кремъл, но какво.
  • 188 Типична копейка

    3 1 Отговор

    До коментар #167 от "читател":

    Обича смъртта... не гледа убитите руснаци, гледа убитите украинци.
    Бог те е наказал.
  • 189 Джо Банана

    3 3 Отговор
    Копейките са много смешни. Първо едни ядрени удари ще убият и тях. И второ как си представят, че Русия ще нанася ядрени удари като по целия свят живеят и милиони руснаци, техни посланици, консули, да не говорим, че и децата им са там. От друга страна ответния удар ще бъде опустошителен за Русия, защото тя е точно два града- Москва и Петербург. Това са приказки за наивници. Вижда се, че са слаби щом се плашат от конвенционални ракети и пробягват към ядрени заплахи. Нещастници!

    Коментиран от #196

  • 190 според

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Де е Илия, на кирия":

    последните данни на американците, зеленчо е загубил над 600000, а руснаците малко над 60000. Съотношението 1/10 не е в полза на украинците, та е странно откъде ги вадиш тич числа за половин милион загуби на руснаците.
    Вярно е, че украинската пропаганда ги ръси подобни, но за тях е ясно - обърни адресата и нещата си идват на мястото. Ако си правиш изводите от украинските данни , то или си голям наивник, или пълен .........
  • 191 Кой я съсипа

    2 2 Отговор

    До коментар #181 от "Верно ли нещастник":

    Бе, нещастнико?
    Кой влезна с артилерия и танкове на чужда земя? Кой бомбардира наред в чужда земя? НАТО или войнолюбивата русия?

    Коментиран от #193

  • 192 ха ха ха ....афторе ...

    2 1 Отговор

    До коментар #183 от "АУУУУУ":

    Ма много си смешен бе ....

    Коментиран от #197

  • 193 я да питам

    2 3 Отговор

    До коментар #191 от "Кой я съсипа":

    Кой направи Майдана в Украйна . Кой спретна преврат на законно избран президент и правителство . Кой раздаваше банички на площада ? Путин ли ?

    Коментиран от #198

  • 194 да бе готин

    2 1 Отговор

    До коментар #176 от "Пиночет":

    Има педафили , ама не са там . Я прочети кого са съдили за това . Путин или деменцията .
  • 195 АУУУУУ

    2 3 Отговор

    До коментар #184 от "Така ли":

    АБЕ КАКВО СТАНА С ЧЕРВЕНАТА ЛИНИЯ ЗА НЕПРИКОСНОВЕНОСТТА НА РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ....... ЕДИН МЕСЕЦ ЧУЖДА АРМИЯ Е НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ .....НИЩО ........ ВЗРИВИХА ИМ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОРЪЖЕЙНИ СКЛАДОВЕ .......ВЗРИВИХА ИМ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НЕФТОБАЗИ И НЕФТОПРЕРАБОТВАЩИ ЗАВОДИ ....... ИИИИИ НИЩО ........АААОО ЗА РЕШИХА ДА УПЛАШАТ СВЕТА С ТЕСТ НА САРМАТ......... ИИИИ СИ ВРИВИХА ЕДИНСТВЕНАТА БАЗА ОТКЪДЕТО МОГАТ ДА СЕ ИЗТРЕЛВАТ САРМАТ ......... НЕ СА СМЕШНИ .....ЖАЛКИ СА 🤡🤡🤡🤡🤡🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #199

  • 196 Ами

    0 3 Отговор

    До коментар #189 от "Джо Банана":

    Препоръчвам гинкобилоба. Може и преглед при специалист.
    185 Дон Кохон
    12Отговор
    Копейките са много смешни. Първо едни ядрени удари ще убият и тях. И второ как си представят, че Русия ще нанася ядрени удари като по целия свят живеят и милиони руснаци, техни посланици, консули, да не говорим, че и децата им са там. От друга страна ответния удар ще бъде опустошителен за Русия, защото тя е точно два града- Москва и Петербург. Това са приказки за наивници. Вижда се, че са слаби щом се плашат от конвенционални ракети и пробягват към ядрени заплахи. Нещастници!
    20:06 24.09.2024
  • 197 АУУУУУ

    1 2 Отговор

    До коментар #192 от "ха ха ха ....афторе ...":

    ДАЙ БОЖЕ ДО КРАЯ НА ВОЙНАТА ТАКА ДА СЕ СМЕЕМ НА РУСКОТО БЕЗСИЛИЕ 🤡🤡🤡🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 198 Остра цепеница

    0 1 Отговор

    До коментар #193 от "я да питам":

    И ние свалихме Жан Виденов 97-ма това основание ли е да ни нападне някой, да прогони и избие милиони хора. Лягай да спиш и не пиши глупости.
  • 199 ганев

    1 0 Отговор

    До коментар #195 от "АУУУУУ":

    АБЕ ТИ СИ...ОТ....ИКУБАТОР...ЗАПАЗАХ ТИ..ЧАС...ПРИ ОФТАЛМОЛОГ.....НЕ ЗАКЪСНЯВАЙ ПАК

    Коментиран от #201

  • 200 Бензъл

    0 1 Отговор
    Да няма скоро ядрени пиратки над Кравария.Вкусът на печено говеждо ухае добре
  • 201 АУУУУУ

    1 0 Отговор

    До коментар #199 от "ганев":

    ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИ ...ТЦ, ТЦ, ТЦ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣