Last news in Fakti

10 Март, 2020 13:46 1 026 0

“Камп Ноу” остава празен за Барса - Наполи

  • шампионска лига-
  • коронавирус-
  • наполи-
  • барселона

Първоначално се очакваше мачът, който е на 18 март от 22 часа българско време, да се играе както пред домакински, така и пред гостуващи фенове

“Камп Ноу” остава празен за Барса - Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Реваншът от 1/8-финалите на Шампионската лига между Барселона и Наполи официално ще се проведе пред празните трибуни на “Камп Ноу” заради епидемията от коронавирус. Това стана ясно след проведена среща тази сутрин между каталунския клуб и местните власти.

Първоначално се очакваше мачът, който е на 18 март от 22 часа българско време, да се играе както пред домакински, така и пред гостуващи фенове. Днес обаче беше решено двубоят да е закрит за всички привърженици, желаещи да го гледат на стадиона. Това е поредният мач от европейските турнири, който няма да се играе пред публика, след като това се случи на Интер - Лудогорец и предстои да се повтори на Валенсия - Аталанта, Ювентус - Лион, Пари Сен Жермен - Борусия (Дортмунд), Олимпиакос - Уулвърхамптън, Хетафе - Интер и Севиля - Рома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА