Last news in Fakti

14 Март, 2020 08:41 2 628 7

Американски граждани ще кацат само на 13 летища

  • коронавирус-
  • сащ-
  • граждани-
  • летища-
  • кацане
Американски граждани ще кацат само на 13 летища - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Властите в САЩ публикуваха списък от 13 летища, на които трябва да кацат американците, които в момента се намират в Европа, Иран и Китай. Мярката се предприема с цел ограничаване разпространението на коронавируса в страната. Ограниченията засягат гражданите на САЩ, лица, които разполагат с документ за официално пребиваване на територията на Щатите, както и техни близки роднини, които се връщат от посещение в държави от Шенген, Китай и Иран. Те трябва да кацнат на летища във Вашингтон, Вирджиния, Хаваи, Джорджия, Илинойс, две летища в Калифорния, Масачузетс, Мичиган, Ню Джърси, Ню Йорк, Тексас и Флорида. Американските власти и авиопревозвачите ще се постараят безпрепятствено да превозят хората до съответните летища.

Пристигащите пътници ще бъдат подложени на медицински преглед. В зависимост от състоянието им, могат да бъдат подложени на 14-девна карантина.

Ограниченията влизат в сила в 23.59 ч. честно време на 13 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    6 6 Отговор
    сащ са кофти хора

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Бай Бай

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    Защо така. Какво са ти направили?
  • 3 Хора

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    По какво съдиш, че са лоши хора?
    Нормални,възпитани хора, които искат да живеят спокойно и да отгледат дръвче, дете или куче. Обичат родината си, не мразят никого без причина, работят непрестанно, забавляват се, обучават се, уважават се.
    Политиците им са като навсякъде. Алчни, безскрупулни и подчинени на големия бизнес.
  • 4 Разум

    1 2 Отговор
    Пандемията в България ГЕРБ, прикрита под дефиницията - политическа партия, поразява хиляди и хиляди Българи годишно, вече върлува над десетилетие в България. Кога всички ще се вдигнем и освободим от нея?
  • 5 колонията мирнооооо

    3 0 Отговор
    Само в американските ни бази господарите ни могат да кацат и излитат когато си пожелаят
  • 6 Георги

    2 1 Отговор
    Корона вируса идва от щатите. Един процент от населението са заразени. Признаха си че нямат тестери и не могат да тестват много хора. За две седмици са провеени 10 000 души. В Китай и Южна Корея на ден проверяват по толкова. Затова брайката в щатите е все още малка.
  • 7 факт

    2 0 Отговор
    Кристиан Андерсен, еволюционен биолог от Научния институт на Скрипс, също споделя същата теория. Според него вирусът не просто няма нищо общо с пазара на морски дарове в Ухан - изобщо не е възникнал в Ухан. Всъщност той беше докаран в Китай от друга страна. Този факт се потвърждава от факта, че геномните разновидности на вируса в Иран и Италия не са били идентични с китайските проби. С други думи, те трябваше да дойдат от други места. Разбира се, обобщава Лари Романов, невъзможно е да се каже с пълна сигурност, че именно американският форт Детрик е станал източник на разпространението на коронавируса COVID-19 - за това ще е необходимо да се получи поне информация от недрата на тази американска база. Като се има предвид обаче фактът, че между 2005 и 2012 г. САЩ са регистрирали 1 059 случая (средно на всеки три дни) на изтичане на патогени от тайни лаборатории, тази възможност става все по-вероятна. По-рано бразилският анализатор Лукас Лейрос заяви, че САЩ използват огнището на коронавирус 20nCoV като оръжие за хибридна война с Китай