Last news in Fakti

16 Март, 2020 17:52 1 289 1

Още един положителен тест за COVID-19 на конгреса на УЕФА

  • славиша кокеза-
  • уефа-
  • марко пантелич-
  • футбол-
  • коронавирус

По същото време България бе представена от временния президент на БФС Михаил Касабов и изпълнителния директор Борислав Попов

Още един положителен тест за COVID-19 на конгреса на УЕФА - 1

Сръбската футболна федерация обяви, че след президента Славиша Кокеза положителена проба за коронавиурс е дал и заместникът му Марко Пантелич.

Той е под карантина у дома си и се чувстват добре. 41-годишният бивш футболист участва наскоро в конгреса на УЕФА и тегленето на жребия за Лигата на нациите в Амстердам.

Той пътува заедно с Кокеза, заради контактите си с който президентът на хърватската федерация Давор Шукер и националният селекционер Златко Далич са се поставили под карантина.

България пък бе представена от временния президент на БФС Михаил Касабов и изпълнителния директор Борислав Попов.

За жребия за Лигата на нациите присъстваше и националният селекционер Георги Дерменджиев, администраторът Грозданов и Андрей Мединцев от международния отдел.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    0 1 Отговор
    Ще пламнем както трябва