Last news in Fakti

13 Април, 2020 10:16 1 324 2

Футболните стадиони остават затворени за феновете до 2021-ва

  • фенове-
  • публика-
  • първенства-
  • стадиони-
  • футбол-
  • криза-
  • пандемия-
  • зараза-
  • коронавирус

Абсолютно сигурно е, че подновяването на футбола ще бъде при закрити врата

Футболните стадиони остават затворени за феновете до 2021-ва - 1
Снимка: БГНЕС

Вече един месец футболният фен трябва да стои у дома си, без да има шанса да разнообразява ежедневието си с любимите мачове от Европа. Разбира се, с оглед на пандемията от коронавирус футболът, а и като цяло спортът в целия свят, бе спрян като част от мерките за ограничаване на разпространението на заболяването.

Все пак постепенно започват и плановете за облекчаване на мерките, а това води и до дискусии по какъв начин футболът на Стария континент може да бъде рестартиран.

В Германия към момента планират това да се случи още в началото на май, в Италия пък се говори за края на май.

Когато и да стане това обаче, най-вероятно ще трябва да свикнем със странната гледка на мачове без публика за дълго време напред.

Абсолютно сигурно е, че подновяването на футбола ще бъде при закрити врата, а това най-вероятно ще продължи до края на 2020-а година. Затова открито споделиха в Германия, а пък според „Sport Mediaset” в документ от италианското правителство се казва, че фенове по стадионите на Ботуша няма да има до януари 2021-а.

Събирането на хиляди хора на стадиона без последици действително би било най-голямото потвърждение за овладяване на пандемията, но за съжаление сме много далеч от такъв момент.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трудовакъ

    2 1 Отговор
    Това е лъжа! В Беларусия мачовете от първенството по футбол се играят редовно и по план, само публиката е по - малко - 500 - 600 човека на мач. Вчера, по изключение на стадиона в Брест имаше над 1200 човека, защото отбелязваха 60 год. от основаването на клуба. Хората са се сейнали по стадиона, а по 2-3 човека ако са заедно, е защото са семейство, те тъй или иначе са си заедно. Който нещо не му е ясно или не разбира - да пита президента Лукашенко, той за това пари не взема. Най - много на питащия да му се връчи лопата или мотика, в най - добрия случай - трактор!
  • 2 ПАРАЗИТИИИИИИИИ

    0 0 Отговор
    Я РАЗПУСНЕТЕ И ИНВАЛИДИТЕ ДЕТО ИГРАЯТ - СЛУЖАТ НА ПЕРАЛНАТА ЗА ПАРИ НАРЕЧЕНА ФУТБОЛ ...