Last news in Fakti

17 Април, 2020 15:02 1 632 2

Готвят сериозно орязване на заплатите в Ботев Пловдив

  • ботев пловдив-
  • заплати-
  • коронавирус-
  • футбол

Капитанът на тима Лъчезар Балтанов заяви, че футболистите сами ще предложат мярката, но подчерта, че от ръководството все още няма официално становище по темата

Готвят сериозно орязване на заплатите в Ботев Пловдив - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

В Ботев (Пд) е дискутирано сериозно намаляване на заплатите на играчите. В близките дни ще се уточни точно в какъв размер ще бъдат орязани парите, пише „Тема Спорт“.

Капитанът на тима Лъчезар Балтанов заяви, че футболистите сами ще предложат мярката, но подчерта, че от ръководството все още няма официално становище по темата. Говори се, че намалението на възнагражденията на играчите може да е 50%, докато трае извънредното положение у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма черно тото

    1 1 Отговор
    Няма заплати.
  • 2 Мим

    1 1 Отговор
    Бълха ги охапала за 1 месец,те взимат с хиляди до сега ,да изиграят 4 мача за 1 ден,така че и цяла година да не вземат ,няма да им се отрази на всички футбалери не само на Ботев..