Last news in Fakti

17 Юли, 2020 16:51 1 620 3

Американците не одобряват опитите на Тръмп да спре пандемията

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • доверие

По-голямата част от американците нямат доверие на Тръмп

Американците не одобряват опитите на Тръмп да спре пандемията - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Шестима от 10 американци не одобряват мерките, предприети от администрацията на Доналд Тръмп в борбата срещу коронавирусната пандемия.

Това сочат данните от ново проучване, направено съвместно от „Вашингтон поуст” и ABC News. Едва 38% от анкетираните посочват, че са доволни от взетите мерки в битката срещу COVID-19. В края на месец март процентът им е бил 51%.

Президентът Тръмп е критикуван, че още в началото на пандемията не е взел необходимите мерки, за да спре разпространението на вируса. В момента Съединените американски щати са страната в света с най-много заразени с коронавирус – случаите са над три милиона и 500 хиляди, както и най-много жертви (над 138 хиляди).


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    5 2 Отговор
    Кои са тези хамериканци индианците ли? Колонизаторите на континента е правилно да се пише или чикан колониите.
  • 2 Уса

    2 0 Отговор
    Не им вярвайте ама яко не им вярвайте при тях всичко е бизнес и печатане на пари и деца
  • 3 Уса

    3 1 Отговор
    Индианците не носят маски те смятат,че това е мозъчно заболяване,което ходи само по бледоликите.Ние българите не сме бледолики и затова не сме болни