Last news in Fakti

17 Август, 2020 10:46 2 294 2

Шести пореден ден с над 1000 заразени с Covid-19 във Великобритания

  • великобритания-
  • ковид-19-
  • коронавирус

Британският ежедневник Telegraph съобщи, че най-опасните места за разпространение на Covid-19 остават нощните клубове, заведения и барове

Шести пореден ден с над 1000 заразени с Covid-19 във Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

За шести пореден ден Великобритания отчете над 1000 заразени в страната за едно денонощие с коронавирус. Днес те са 1040 .

В същото време британският ежедневник Telegraph съобщи, че най-опасните места за разпространение на Covid-19 остават нощните клубове, заведения и барове.

Изданието цитира Джонатан Бол, професор по молекулярна биология в Университета в Нотингам, който пояснява, че именно в тези заведения е почти невъзможно да се поддържа социална дистанция. 

По думите му, под въздействието на алкохола хората стават по-спокойни и забравят за правилата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бл.134 в Зап. парк

    1 2 Отговор
    Мачкай , бай Коооронаа тая мърша...мачкай
  • 2 Антимилиционер

    1 2 Отговор
    Стават по-спокойни. А лошо ли е да си спокоен? То се видя,че може да се живее и с короната.Заразените се увеличават,но смъртността падааа