Last news in Fakti

24 Декември, 2020 08:30 7 109 8

47 000 новозаразени в тази държава за 24 часа

  • бразилия-
  • новозаразени-
  • пандемия-
  • коронавирус-
  • данни

770 941 пациенти остават под лекарско наблюдение

47 000 новозаразени в тази държава за 24 часа - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бразилия регистрира 46 696 нови случая на заразяване с коронавирус през последното денонощие, предаде ТАСС, като се позова на бразилското здравно министерство. Общият брой на заразените с коронавирус в Бразилия е вече 7 365 517.

През последните 24 часа в южноамериканската страна са регистрирани 961 нови смъртни случая, свързани с коронавируса. Общият брой на починалите от вируса в Бразилия е вече 189 220 души. Оздравели са 6 405 356 души (87 процента от заразените), като 770 941 пациенти остават под лекарско наблюдение.

Бразилия е на трето място в света по брой на заразените с коронавирус. Пред нея се нареждат единствено Съединените щати и Индия.
Южноамериканската страна е на второ място в света по брой на смъртните случаи от вируса. На първо място по смъртност от коронавируса са Съединените щати.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    1 0 Отговор
    бразилците ги разбирам, самба, плаж, Копакабана, безразборни връзки, темперамент..но американците. В същност не е за чудене, половината вече са от Тихуана на юг
  • 2 Просветен илюминат

    8 2 Отговор
    Да не се окаже,че заразените са повече от хората живеещи на Земята?
  • 3 Гост

    2 2 Отговор
    Голямо предколедно тестване е паднало.
  • 4 Просветен илюминат

    3 3 Отговор
    Замислете се като минават хора да разхождат кучетата си на каишка каква символика има това?
    Кучето е водено от стопанина си там където иска той,а не кучето,което ако е свободно ще ходи където му се иска,а вероятно това няма да се хареса на стопанина.
    Сега вижте и себе си в тази пандемия и условията я които ви поставят да живеете,не са ли същите както стопанина води вързаното куче и свободата му е ограничена.
    Схващате ли сега как сте водени и живота ви е такъв какъвто някой друг го иска и диктува,като са ви убедили да спазвате закони,да използвате пари за да имате това,което сами създавате и умеете,но го споделяте и разменяте срещу пари и използвате думи,чието значение и смисъл вие не можете да променяте защото,робите водени от невидимите окови на ограниченото съзнание парите ги притежават само тези,които са ви вързали както кучето и ви водят където искат.
    Истината ще ви направи направи свободни,а истината е,че вие сте нищо и това нищо с времето го убеждава средата в която живее,че трябва да е нещо,да има нещо и стремежът му да трупа и да има се заражда още от дете,желанието да постига добри оценки и повече пари го кара да се движи така както кучето завързано и водено от своя стопанин.
    Любовта обединява хората,страхът ги разделя.
    Благодарение на кой са богати богатите?
    Освободете се от невидимите окови и спрете да живеете водени от страхът и желанието да бъдете нещо повече от другите,няма други за подсъзнанието!
    На ниво подсъзнание ние сме ед

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Просветен илюминат

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Просветен илюминат":

    На ниво подсъзнание ние сме едно цяло.
    Съединението прави силата.
    Страхът не съществува извън вас,той е само и единствено във вашето ограничено съзнание и го живеете в собственото си болно въображение.

    Коментиран от #6

  • 6 Бубу

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Просветен илюминат":

    Ти да не си Кашпировски??

    Коментиран от #7

  • 7 Неееее

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бубу":

    ТОЙ Е МАНГЪРОВ 2. КУ КУ, КОЕТО СЕ НАРИЧА " ПРОСВЕТЕН ИЛЮМИНАТ". Ха ха ха!
  • 8 Тези представи

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Просветен илюминат":

    ...са били водещи до откриването на микроскопа.