Last news in Fakti

28 Юни, 2021 20:46 4 686 5

Голяма авиокомпания възобнови полетите си до София

  • летище софия-
  • british airways-
  • heathrow-
  • полети

С първия полет на British Airways у нас пристигна известният актьор Кевин Бейкън

Голяма авиокомпания възобнови полетите си до София - 1

След 5-месечно прекъсване British Airways възобнови полетите си между София и най-голямото лондонско летище Heathrow. С първия полет пристигнаха 180 пътници, сред които беше и известният актьор Кевин Бейкън.

През юли до английската столица ще се лети в понеделник, събота и неделя, а през август авиокомпанията планира да увеличи полетите си по дестинацията, уточни Емил Делибашев – търговски мениджър на British Airways за България и Източна Европа.

При пътуване в условията на COVID-19 проверете изискванията на държавата, в която отивате. Информация може да намерите на сайта на Министерство на външните работи, както и на интернет страниците на съответните летища. При въпроси свързани с вашия полет се обърнете към авиокомпанията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    7 5 Отговор
    Разбрали са че Бойкошенко го няма да отвлича самолети за откуп.
  • 2 Перо

    22 8 Отговор
    Индииският щам дойде в БГ!

    Коментиран от #3

  • 3 Историчка

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Не ни трябват вирусоносителите, живещи в Лондон - столица на Западен Пакистан!

    Коментиран от #5

  • 4 Една от

    3 0 Отговор
    най-скапаните компании.
    Искат големи пари за нищо. Служителите им от малцинствата в Англия. Като видят бял от Източна Европа и гледат да му направят някаква гадост, за да си избият расовите комплекси.
  • 5 АНОНИМЕН

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Историчка":

    Безспорно не ни трябват! Но да си припомним отново началото на представлението. Месец март 2020г., пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус". В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени. Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?