Отидете към основна версия

6 732 8

Lada лоурайдър с окачване от BMW

  • lada-
  • лоурайдър-
  • тунинг-
  • progarage

Тунингът на автомобили Lada е изключително разнообразен. Той варира от самоделни творения, предизвикващи насмешка, до доста ефектни проекти, дело на известни ателиета.

Снижаването на автомобили или наречено още lowrider е американско течение, характеризиращо се с изменена система на окачване, която е много ниска и при която автомобилът "кляка“ почти до земята и съвсем не е популярно за автомобилите Lada.

Такива обаче има, като този, който ви представяме определено заслужава внимание. По-конкретно става дума за ВАЗ-2103, доработен от тунинг ателието PROGARAGE. Автомобилът не само е снижен към асфалта, но е снабден и с пневматично окачване.

Освен това задният мост не е оригинален, а е заимстван от BMW 3er, а колелата са с отрицателен ъгъл на изместване. Външно Lada-та е боядисана доста ефектно, хромираните елементи блестят, а джантите са допълнително полирани.

Предният капак на колата отсъства, като това се прави, с цел да се види двигателят, който е в идеално състояние. Агрегатът също е доработен, като са му монтирани два карбуратора DHLA 40.

Моторният отсек пък е тапициран с кожа. В салона на очи се набиват дървен волан и скоростен лост във вид на микрофон. Останалите елементи са в пълно съответствие с оригинала.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини