Last news in Fakti

22 Ноември, 2017 10:42 6 721 8

Lada лоурайдър с окачване от BMW

  • lada-
  • лоурайдър-
  • тунинг-
  • progarage

Тунингът на автомобили Lada е изключително разнообразен. Той варира от самоделни творения, предизвикващи насмешка, до доста ефектни проекти, дело на известни ателиета.

Снижаването на автомобили или наречено още lowrider е американско течение, характеризиращо се с изменена система на окачване, която е много ниска и при която автомобилът "кляка“ почти до земята и съвсем не е популярно за автомобилите Lada.

Такива обаче има, като този, който ви представяме определено заслужава внимание. По-конкретно става дума за ВАЗ-2103, доработен от тунинг ателието PROGARAGE. Автомобилът не само е снижен към асфалта, но е снабден и с пневматично окачване.

Освен това задният мост не е оригинален, а е заимстван от BMW 3er, а колелата са с отрицателен ъгъл на изместване. Външно Lada-та е боядисана доста ефектно, хромираните елементи блестят, а джантите са допълнително полирани.

Предният капак на колата отсъства, като това се прави, с цел да се види двигателят, който е в идеално състояние. Агрегатът също е доработен, като са му монтирани два карбуратора DHLA 40.

Моторният отсек пък е тапициран с кожа. В салона на очи се набиват дървен волан и скоростен лост във вид на микрофон. Останалите елементи са в пълно съответствие с оригинала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майстора

    13 33 Отговор
    Толкова труд за тоя курник ,грехота
  • 2 гост

    10 26 Отговор
    Излъскан кенеф на колела ...
  • 3 гост

    11 25 Отговор
    Защо не спират да ни набиват руска техника всеки ден? Защо не пускате статии за стари шкоди, вартбурзи, трабанти, а само за съветското?

    Коментиран от #5

  • 4 милен

    31 9 Отговор
    Вие само обиждате гледаите ваще кенефи този кенеф неможете да го притежавате просто затова все мрънкате тука хората са потрудели авие само обиждате
  • 5 Абе пепинчо

    13 7 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Еми не чети бе..толкова е просто///
  • 6 Иван

    4 7 Отговор
    Те тук хората отдавна са го направили това ;) 500 кила домати в ладата и си става типичен "лоурайдър"
  • 7 qqqqq

    3 10 Отговор
    Руско извръщение.
  • 8 Кобрата

    9 1 Отговор
    Чудна е Lada-та! Определено връща от път!
    Вашите изгнили бараки на по 20 и нагоре години, да не са по хубави, че все негативни мнения пишете за Ладюхата
    Между другото това е най-здравият модел на Lada Евала за тунинга, добър е!