Отидете към основна версия

29 044 41

АвтоВАЗ обяви цената на най-луксозната Lada Granta

  • lada-
  • granta-
  • автоваз

 

През седмицата най-големият руски автомобилен производител АвтоВАЗ оповести цената за най-луксозната Lada. Става дума за модела Granta и по-конкретно за нейното изпълнение с най-високо ниво на оборудване.
 
В тази екипировка Granta-та разполага с автоматична скоростна кутия, две предни въздушни възглавници и климатик. Оборудването включва още системите за безопасност ABS и BAS, както и огледала с подгряване и ел.стъкла.
 
Собствениците на луксозната Lada Granta ще могат да се топлят в мразовитите дни и с нагреватели на седалките с увеличена мощност. В оборудването са налични още парктроник, лети джанти, аудио система и аларма.
 
В недалечно бъдеще от компанията планират да увеличат още екстрите в най-високото ниво, като започнат серийно да интегрират навигационна и мултимедийна система, странични еърбегове и дори ESP.
 
Последното обаче ще се случи след време. Сега парите, необходими за най-луксозната Lada, са 408 200 рубли или приблизително 10 000 евро. Цената на базовата Granta Standart е 259 000 рубли (6 422 евро).

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини