Отидете към основна версия

50 957 41

Не бих си я купил отново: Toyota C-HR оглави класация с най-нежеланите автомобили

  • toyota-
  • ch-r-
  • нежелани автомобили

Списъкът включва модели на японски и американски производители

Авторитетната американска агенция Consumer Reports състави поредния рейтинг, касаещ автомобилите. Експертите интервюират повече от 300 хиляди собственици на автомобили и съставиха списък с най-нежеланите автомобили, които силно са разочаровали собствениците си.

Агенцията подчертава, че по време на проучването са взети предвид редица фактори, включително надеждност, производителност, комфорт, стил и качество на изработка. Взето е и предвид цялостното усещане от шофирането на определен автомобил. Резултатите са меко казано интересни.

Кросоувърът Toyota C-HR, който принципно се ползва с доста голям интерес от купувачите на нови автомобили, отбеляза най-малко точки от потребителите. Само 29% от собствениците на C-HR биха избрали този модел отново. Така японският автомобил оглави този анти рейтинг.

Второ място в проучването заема Ford EcoSport, от който са доволни едва 30%. Третата позиция, с резултат от 37%, се заема от автомобил, който не се продава у нас - Chevrolet Trax. Четвърто и пето място си поделят Infiniti Q50 (40%) и Nissan Qashqai (42%). Ето и кои други модели попадат в десетката.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 63 гласа.

Свързани новини