Отидете към основна версия

92 637 87

Трите най-надеждни масови автомобила за всички времена

  • mercedes-benz-
  • w124-
  • toyota-
  • rav4-
  • honda-
  • cr-v-
  • надеждни автомобили

Някой ще каже, защо да карам една и съща кола толкова дълго време - скучно е. Но дори и да е така, то не е зле да знаете, че автомобилът ви е един от най-надеждните. Има много класации по темата, но с годините три от масовите модели доминират над всички по отношение на здравина и надеждност.

1. Mercedes-Benz W124


Първата позиция е за небезизвестният Mercedes W124 и не е преувеличено да кажем, че Mercedes-Benz W124 е легендарен автомобил. Мина много време от лансирането на тези автомобили, но по пътищата, както у нас, така и в Европа все още се движат такива коли, при това в доста от тях в безупречно състояние и без много сериозни ремонти.

2.Toyota RAV4


За съжаление колата от първото поколение, за която говорим, подобно на Mercedes-а, вече не се произвежда, а сегашните поколения, макар и доста здрави, отстъпват по надеждност на първородния RAV4. Това е кросоувър, който се отличава с невероятна надеждност и издръжливост. По пътищата още се движат легендарни RAV4-ки, както и гореспоменатия W124. Последните поколения на кросоувъра също се славят с надеждност, но най-здраво е първото поколение.

3. Honda CR-V


При условията на навременно обслужване и използване на маркови масла CR-V-тата служат вярно и са не по-малко здрави отот прекия си конкурент RAV4. Най-добрите екземпляри са тези, произведени в Япония, по-конкретно първо и второ поколение на модела. Дори триста хиляди километра пробег не са нищо за този "японец", като освен двигателя, със здравина се славят и окачването, и останалите помощни възли и агрегати.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 201 гласа.

Свързани новини