Last news in Fakti

25 Май, 2022 09:58 10 418 4

Новата Honda CR-V: първи официални снимки

  • honda-
  • cr-v-
  • нова генерация

Кросоувърът от шесто поколение ще бъде изцяло разсекретен през лятото

Новата Honda CR-V: първи официални снимки - 1

Honda показа първите официални снимки на новото, шесто поколение кросоувъра CR-V. Моделът ще дебютира през лятото и ще се предлага на американския пазар с хибриден силов тракт. Все още не е ясно дали това ще е единствената моторизация за новия модел, но обещаваме да разкрием подробностите малко по-късно.

Дизайнът на шестото поколение Honda CR-V е повлиян от модела Passport и електрическия автомобил Prologue. Фаровете са станали по-тесни, решетката на радиатора се е увеличила и е покрита с груба мрежа. „Зъбите“, които се появиха на петата генерация CR-V след рестайлинга през 2019 г., са запазени, но са станали по-малко забележими. Страничните огледала вече са монтирани на отделни стойки.

Новата Honda CR-V: първи официални снимки

Отзад вниманието привличат светлините с различна шарка и фалшивите тръби на изпускателната система. "Значката" Hybrid показва, че CR-V ще получи бензиново-електрическо задвижване. Очевидно става дума за нова версия на системата e:HEV с два електромотора и двигател с вътрешно горене, като сегашния високопроходим автомобил. Все още не се знае дали 1.5 турбо двигателят ще остане в гамата.

По-рано информация за новата Honda CR-V бяха публикувани от китайското министерство на индустрията и търговията. Сертификационният документ посочва размерите на кросоувъра и според тези данни автомобилът значително ще се увеличи по размер. Китайската версия се различава от американската и европейската по дизайна на предната броня, въпреки че иначе няма съществени разлики в размерите между тях.

Новата Honda CR-V: първи официални снимки


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1111

    1 5 Отговор
    Много е зле отзад
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.