Отидете към основна версия

2 664 2

Пращат ви в космоса, но само ако притежавате превозно средство Land Rover

  • land rover-
  • range rover-
  • jlr-
  • virgin galactic-
  • космос

За да спечелите тази голяма награда, първо трябва да се регистрирате за лотарията

Е, беше само въпрос на време някой милионер от Бевърли Хилс да се качи на луксозен самолет до открития космос, само за да си направи селфи. По ирония на съдбата това вече може да се случи и с обикновените хора - онези, които не разполагат с милиони. Land Rover и Virgin Galactic току-що обединиха усилията си за лотарията Adventure of a Lifetime, като голямата награда е истински полет в космоса.

За да спечелите тази голяма награда, първо трябва да се регистрирате за лотарията. Има и друго условие, а именно, че трябва да сте нов или настоящ собственик на Land Rover, което разбира се включва всички модели с марка Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar и Range Rover Evoque.

„Собствениците на Land Rover обичат приключенията и ние имаме удоволствието да им предложим шанс да спечелят най-голямото приключение на 21-ви век: пътуване до космоса веднъж в живота,“каза президентът и главен изпълнителен директор на JLR в Северна Америка Джо Еберхард. Спечелилият голямата награда ще бъде обявен на 15 август 2022 г.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини