Last news in Fakti

7 Август, 2022 13:15 5 992 3

Продава се ексклузивен употребяван Range Rover за любители на оръжията

  • range rover-
  • holland & holland-
  • svo

Това е „най-скъпият и луксозен Range Rover“ към момента на представянето му

Продава се ексклузивен употребяван Range Rover за любители на оръжията - 1

През 2014 г. британският производител на луксозни SUV автомобили Range Rover представи модификацията Holland & Holland, която съчетава уменията на специалисти от заводското подразделение Special Vehicle Operations (SVO) и оръжейната компания Holland & Holland. По онова време това е най-скъпата версия на модела, а днес е една от най-редките модификации на автомобила, но се оказва, че все още можете да го закупите.

В интернет пространството се появи обява за продажба на един от тези лукзони SUV-та. Автомобилът за продажба е боядисан в ексклузивното тъмнозелено Autobiography Green, което е комбинирано с кожена тапицерия в нюанси Tan и Espresso. Интересна характеристи на SUV-то с удължено междуосие е и съдържанието на багажника.

Продава се ексклузивен употребяван Range Rover за любители на оръжията

Тъй като Holland & Holland е специализирана в производството на пушки, в багажника се намира калъф за оръжия с кожена подплата. Освен това колата има декоративни панели, изработени от френски орех, вдъхновени от дървото на прикладите на оръжията, а интериорът и каросерия е украсен с бродерии и гравирани лога на Holland & Holland.

Продава се ексклузивен употребяван Range Rover за любители на оръжията

Иначе Range Rover Holland & Holland е технически същият като базовия Autobiography Black. Конкретният екземпляр е оборудван с 5-литров компресорен V8 двигател с мощност 510 конски сили, който работи в комбинация с осемстепенна автоматична трансмисия и задвижване на всички колела с двустепенна раздатъчна кутия.

Продава се ексклузивен употребяван Range Rover за любители на оръжията

Нов такъв автомобил струва 245 хиляди долара, а сега години по-късно за колата, която е с пробег от малко над 48 хиляди километра, исканата сума е 125 хиляди долара. Продавачът отделно отбелязва, че това е едно от само 30 копия на Holland & Holland, които са били официално доставени в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво VVP

    15 3 Отговор
    Красота, само да не ти е дома.

    Коментиран от #3

  • 2 Христова

    3 13 Отговор
    "За любители на оръжита" що за заглавие е това??? Оръжията са създадени за убиване. Толерирате ли това?
  • 3 сектант

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иво VVP":

    предпочитам дъстър да ми е дома