2 Март, 2022 10:21 2 620 2

Пращат ви в космоса, но само ако притежавате превозно средство Land Rover

  • land rover-
  • range rover-
  • jlr-
  • virgin galactic-
  • космос

За да спечелите тази голяма награда, първо трябва да се регистрирате за лотарията

Пращат ви в космоса, но само ако притежавате превозно средство Land Rover - 1

Е, беше само въпрос на време някой милионер от Бевърли Хилс да се качи на луксозен самолет до открития космос, само за да си направи селфи. По ирония на съдбата това вече може да се случи и с обикновените хора - онези, които не разполагат с милиони. Land Rover и Virgin Galactic току-що обединиха усилията си за лотарията Adventure of a Lifetime, като голямата награда е истински полет в космоса.

За да спечелите тази голяма награда, първо трябва да се регистрирате за лотарията. Има и друго условие, а именно, че трябва да сте нов или настоящ собственик на Land Rover, което разбира се включва всички модели с марка Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar и Range Rover Evoque.

„Собствениците на Land Rover обичат приключенията и ние имаме удоволствието да им предложим шанс да спечелят най-голямото приключение на 21-ви век: пътуване до космоса веднъж в живота,“каза президентът и главен изпълнителен директор на JLR в Северна Америка Джо Еберхард. Спечелилият голямата награда ще бъде обявен на 15 август 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Силовак

    4 2 Отговор
    Бих си купил този трошляк стига да знам, че имам шанс да спечеля лотарията..

    Коментиран от #2

  • 2 Мечо Грух

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Силовак":

    Купи си, ако не спечелиш от лотарията, ще печелят от Land Rover