Отидете към основна версия

5 523 7

Как би изглеждал лек автомобил Range Rover? (ВИДЕО)

  • range rover-
  • лимузина-
  • премиум седан

Кросоувърите на британската марка придобиват все по-пътнически стил и може би е време да направят седан

С течение на времето грубоватите форми на Range Rover-ите става все по-елегантен, като от марката вече наблягат основно на лукс и стил. Настоящият дизайн на Range Rover е далеч от офроуд емоциите и по дух, и на вид.

Погледнете новото поколение Range Rover и след това култовите автомобили от същата марка от края на XX век и ще разберете за какво иде реч. Както е тръгнало от марката могат да решат да пуснат и луксозна лимузина.

А как би изглеждал един премиум седан с марка Range Rover не показва дизайнерът на YouTube канала Theottle. Той взима за основа не Jaguar, както биха си помислили някои, а Rolls-Royce Ghost.

Дизайнерът вкарва в британския седан повечето характеристики от новия Range Rover - гладки повърхности, изчистени линии и брандирано "лице". Между другото, вратите на Rolls-Royce се отварят срещу движението, но в случая при седана Range Rover, задните врати са направени традиционни.

Задната част получава характерните тесни вертикални светлини, които стават черни при изключване и се сливат с лентата, преминаваща през багажника, в един п-образен елемент. И тъй като такава кола изобщо не е предназначена да се движи извън асфалта, името Road Rover е много по-подходящо за нея. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.

Свързани новини