Last news in Fakti

20 Април, 2021 10:09 12 874 11

Откриха "гробище" с изоставени Range Rover-и

  • автомобилно гробище-
  • range rover

Повечето модели са в ужасно състояние

Откриха "гробище" с изоставени Range Rover-и - 1

В Холандия бе открит порутен гараж, зад вратите на който има колекция от всъдеходи Range Rover, както и няколко автомобила на други марки. Съдейки по представените снимки, почти всички автомобили са в плачевно състояние и е малко вероятно да се върнат по пътищата.

Откриха "гробище" с изоставени Range Rover-и

Изоставените Range Rover-и бяха открити в стар гараж, който прилича повече на тухлен навес със срутени стени. В сградата и извън нея има повече от дузина британски високопроходими автомобила. Автомобилите са покрити с мръсотия и ръжда, а много от тях са със спукани гуми.

Откриха "гробище" с изоставени Range Rover-и

Най-интересните Range Rover-и са модели от първо и второ поколение. В допълнение към класическите модификации, на снимките можете да видите високопроходими автомобили с отворен корпус и мек покрив. Подобни версии са правени по индивидуални поръчки.

Откриха "гробище" с изоставени Range Rover-и

Освен това сред изоставените автомобили има два класически Mercedes-Benz R107 и R123, които също са виждали и по-добри дни. Кой притежава това автомобилно "гробище" и защо моделите са в този вид, не е известно. Въз основа на състоянието на колекцията, автомобилите Range Rover и Mercedes-Benz от нея, е малко вероятно да се върнат по пътищата.

Откриха "гробище" с изоставени Range Rover-и


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да бе

    50 2 Отговор
    малко боя и тиксо и са готови за горубляне
  • 2 Джеймс

    26 4 Отговор
    Боклуци сър.

    Коментиран от #4

  • 3 JAGUAR LR GROUP

    25 1 Отговор
    Заможен човек, купувал и използвал, старите в гаража, новите е карал! Това е! След като е остарял или починал, никой не се е занимавал с колите.
  • 4 Джон

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джеймс":

    Джеймс, евентуално мергелите могат да се върнат към живот ако не ги е изяла корозията, сър.

    Коментиран от #6

  • 5 Нафърфорий

    8 2 Отговор
    Конкретно за първата генерация на Рейндж Роувър , нищо лошо не бих казал, особено бензиновите v8 , те са просто легендарни.
  • 6 Джеймс

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Джон":

    Като цяло говоря за марката
    сър
  • 7 Гошко

    6 0 Отговор
    Това се оправя бе! Особено ако са на 0км. Малко ли предавания сме гледали по Discovery. Много по-големи бараки са връщали към достоен живот. Стига каросерията и купето да са ОК, няма невъзможни неща. Няма да е евтино обаче.
  • 8 на 60000 км

    5 1 Отговор
    Ако попаднат при нашите факири после няма да ги познаят!
  • 9 Горубляне

    4 0 Отговор
    Ше ти направя отстъпка.Карани са от възрастна жена-само до магазина е ходила един път в месеца.Всичко е много запазено,малко километри...

    Коментиран от #11

  • 10 Джамбаза

    6 0 Отговор
    Се
    Га обясни на бонаците че нямат километри и са стояли в обора
  • 11 Като гост

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Горубляне":

    Даже не са карани с години.....