Отидете към основна версия

4 076 7

Помните ли Chevrolet Aveo? Ето най-новата му версия

  • chevrolet-
  • aveo

Компанията Chevrolet представи в Мексико новия Chevrolet Aveo от моделната година 2024, който сега отново се произвежда като хечбек. Производителят твърди, че това е изцяло нов дизайн, както и, че колата разполага с повишен комфорт и по-високи нива на безопасност.

Chevrolet Aveo 2024 е изграден на платформа с полунезависимо задно окачване и е оборудван с 1.5-литров атмосферен двигател с мощност 110 конски сили, който може работи в комбинация с ръчна или с автоматична скоростна кутия.

Новото Aveo впечатлява с леко различна форма на каросерията, с нова радиаторна решетка, с алуминиеви джанти с двуцветен дизайн, както и с нови фарове с дневни светлини.

Шофьорът и пътниците могат да очакват нов по-просторен интериор, както и багажник, който, в този клас, се откроява със своя капацитет. Задните седалки се сгъват, за да образуват равен под. Има и предвидено осветление в товарното пространство.

Автомобилът получава по-добри дискови спирачки, ABS система, 6 въздушни възглавници, система за предупреждение за колани на всички места и сензори за паркиране.

Новият Chevrolet Aveo Hatchback ще бъде пуснат в продажба в Мексико през първата половина на 2023 г. Подробности за версиите и цените ще бъдат обявени по-късно.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.

Свързани новини