29 Юли, 2024 16:07 2 847 5

Помните ли Chevrolet Lacetti. Последният такъв излезе от поточната линия

  • chevrolet-
  • lacetti

Той бе произведен от завода UzAuto Motors в Узбекистан

Помните ли Chevrolet Lacetti. Последният такъв излезе от поточната линия - 1

Последният екземпляр на Chevrolet Lacetti слезе от поточната линия на завода UzAuto Motors в Узбекистан. Седанът преди това се прави на много места по света и се продаваше, и беше сравнително популярен и в нашата страна.

Но сега, като всяко друго нещо, и ерата на Chevrolet Lacetti приключи. Това стана с пускането на екземпляр със сериен номер 487 104. Седанът е боядисан в черно и е оборудван с 1.5-литров бензинов атмосферен двигател с мощност 107 к.с.

Автомобилът разполага с отопляеми седалки, климатик, две въздушни възглавници, ABS, хидроусилвател на волана. Има също независимо задно окачване и дискови спирачки. Цената на автомобила е 168 милиона суми (около 13 300 долара).

Chevrolet Lacetti е на поточната линия на завода в Узбекистан от почти 15 години. На 26 юли 2024 г. обаче историята му приключи. Припомняме, че Chevrolet Lacetti навлезе на пазара през 2002 година и се произвежда в предприятия в 12 страни по света.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕАМ ДРЕБНИ ДА ТИ ВЪРНА...😡

    5 2 Отговор
    Ние труженици НА жълтия фронт
    Сме ПОТРЕСЕНИ...
  • 2 брюкси

    9 0 Отговор
    не покрива евро 5000. директен брак
  • 3 Той и Генерал Мотърс приключи

    3 5 Отговор
    Няма сто години една и съща буханка да правят като идеологически по-развитите си другари.
  • 4 Лерой

    12 0 Отговор
    Това е ребрандирано Daewoo Lanos от 1997 г
  • 5 Тоалетната хартия

    6 1 Отговор
    В България има повече поршета от колкото от тоя шевролет....