Last news in Fakti

13 Декември, 2022 14:21 4 050 7

Помните ли Chevrolet Aveo? Ето най-новата му версия

  • chevrolet-
  • aveo
Помните ли Chevrolet Aveo? Ето най-новата му версия - 1

Компанията Chevrolet представи в Мексико новия Chevrolet Aveo от моделната година 2024, който сега отново се произвежда като хечбек. Производителят твърди, че това е изцяло нов дизайн, както и, че колата разполага с повишен комфорт и по-високи нива на безопасност.

Помните ли Chevrolet Aveo? Ето най-новата му версия

Chevrolet Aveo 2024 е изграден на платформа с полунезависимо задно окачване и е оборудван с 1.5-литров атмосферен двигател с мощност 110 конски сили, който може работи в комбинация с ръчна или с автоматична скоростна кутия.

Помните ли Chevrolet Aveo? Ето най-новата му версия

Новото Aveo впечатлява с леко различна форма на каросерията, с нова радиаторна решетка, с алуминиеви джанти с двуцветен дизайн, както и с нови фарове с дневни светлини.

Помните ли Chevrolet Aveo? Ето най-новата му версия

Шофьорът и пътниците могат да очакват нов по-просторен интериор, както и багажник, който, в този клас, се откроява със своя капацитет. Задните седалки се сгъват, за да образуват равен под. Има и предвидено осветление в товарното пространство.

Помните ли Chevrolet Aveo? Ето най-новата му версия

Автомобилът получава по-добри дискови спирачки, ABS система, 6 въздушни възглавници, система за предупреждение за колани на всички места и сензори за паркиране.

Помните ли Chevrolet Aveo? Ето най-новата му версия

Новият Chevrolet Aveo Hatchback ще бъде пуснат в продажба в Мексико през първата половина на 2023 г. Подробности за версиите и цените ще бъдат обявени по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 9 Отговор
    Чак пък да ВПЕЧАТЛЯВА 🤔🤔🤔🤔

    Коментиран от #2

  • 2 пешо ахмака

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Екстра кола си е. По добре този 1.5 атмосферен вечен двигател от колкото извращенията които се продават в европата с куп проблеми
  • 3 ДВ Германия

    3 8 Отговор
    Ще си купувам Chevrolet Bolt EV 23 г. 200к.с.
    Втора кола в семейството ,първата също е електрик.
  • 4 Райдърс

    6 11 Отговор
    Отзад ми прилича на Ауди, отпред на Сузуки витара... кошник от всякъде.
  • 5 НЕАМ ДРЕБНИ ДА ТИ ВЪРНА🤔

    9 0 Отговор
    .....как няма да го помним ...ние баКшишите...този москвич с ел.стъкла😀
  • 6 Класика

    6 0 Отговор
    Супер! Мъчат се да правят нормална красива кола! Отново почти нормални фарове и ръбата предница!...
    Не като новите обратеняшки изчанчени форми и фарове от обратеняшки дизайнери- протежета на мазни старчоци обратеняци които налагат млади обратеняци за да им обръщат хастара наобратно и сектата завладяла света легитимира обратеняци навсякъде и руши всички икономики налагайки Грета-Тумберговски хора обезпокоени и половообременени от болестна мозъчност!!!!...., а явно Шевролета е правен от хетеро бели хора вдигнали се на бунт срещу сектата! Амин....
  • 7 БББ

    2 0 Отговор
    Почти 1към1 с Опел Астра К