Отидете към основна версия

10 784 21

Вижте как питбул унищожава автомобил със зъбите си (ВИДЕО)

  • tesla-
  • питбул

Клипът вече събра над 2 милиона гледания

Какво ще кажете за извинение за закъснение за работа, защото куче изяло вашия автомобил? Едно вайръл видео привидно доказва, че може би такова нещо все пак е възможно. Както може би се досещате, тази история е малко объркана, така че имайте търпение.

Видео, просто озаглавено „ПИТБУЛ ИЗЯДЕ МОЯТА TESLA“, наскоро избухва в TikTok, въпреки че го намерихме чрез търсене. Краткият клип, публикуван от потребител на социалната мрежа, започва с кадър на голям питбул, буквално дъвчещ калника на бяла Tesla, докато шофьорът гледа.

Въпросното превозно средство е Tesla Model 3 . Клипът завършва с кратък монтаж, показващ щетите, които зъбите на кучето са причинили на калника, а последствията са по-лоши, отколкото си мислите. Очевидно питбулите имат много мощни челюсти, както може да се види от следите от зъби и вдлъбнатините, които оставя по колата.

Досега може би се питате защо собственикът на Tesla просто не е потеглил. Защо седи и гледа как питбулът дъвче колата? Зрителите в коментарите задават същите въпроси. Потребителят, качил видеото отговори на този въпрос с последващо видео и надпис, обясняващ, че тя всъщност е потеглила.

"За всички, които питат защо не потеглих, аз го направих, пише потърпевшата. Изглеждаше, че тя е преместила колата, но кучето продължило да я напада, така че се наложило да изчака полицията да пристигне. В следващото видео се вижда полицай, въоръжен с електрошокова палка, който сякаш се опитва да разбере как да се справи със ситуацията, докато кучето продължава да хапе колата..

За тези, които пък се чудят къде е собственикът на кучето, се пояснява, че то било отвързано и първо нападнало стопанина си, който побягва. След това кучето се спира на въпросната Tesla. Не сме сигурни за текущото състояние на кучето. Що се отнася до колата, не е ясно каква е паричната стойност на щетите, но ремонтът няма да е евтин. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 21 гласа.

Свързани новини