Отидете към основна версия

11 293 27

Ето го новия автомобил на Еманюел Макрон

  • еманюел макрон-
  • ds-
  • ds 7 elysee-
  • президенски автомобил-
  • франция

Президентският кросоувър DS 7 ELYSEE получи актуализация специално за Еманюел Макрон

Още през 2017 г. Еманюел Макрон избра DS 7 CROSSBACK за свой служебен автомобил, а сега с актуализацията на флагманския кросоувър на марката DS Automobiles, френският президент обнови и своя собствен автомобил. Президентският кросоувър DS 7 ELYSEE е разработен при закрити врата и в най-строга секретност, за да отговори на всички нужди на най-взискателния клиент на марката. И сега ръководителят на Франция може да посрещне и придружи гостите си на най-високо ниво и с нов френски шик.

От провъзгласяването на „Петата френска република“ множество автомобили DS, SM, DS 5, DS 7 CROSSBACK многократно са изпълнявали мисията на официалния транспорт на президента на Франция: седем президента са избирали тези емблематични и известни модели за себе си. Настоящият президент Еманюел Макрон също използва автомобил DS по време на встъпването си в длъжност през 2017 г., а именно специална версия на DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL, а след това избра още по-ексклузивен DS 7 CROSSBACK ELYSEE.

А сега, заедно с актуализацията на флагманския кросоувър DS 7 от френската марка DS Automobiles, официалният автомобил на френския президент също е обновен. Още по-уникалният президентски кросоувър DS 7 ELYSEE съчетава хибридния двигател E-TENSE с мощност 300 конски сили със задвижване на четирите колела 4x4, бронировка то висок клас, луксозен бизнес интериор и тъмен мастилено син цвят.

За да изпълни всички изисквания на президентския протокол, автомобилът DS 7 ELYSEE е удължен с 20 сантиметра за още по-голям комфорт в купето отзад. В резултат пространството за краката отзад достига 545 мм, а масивният заден диван е заменен от две отделни седалки с уникален многофункционален подлакътник. Интериорът е трансформиран по такъв начин, че да създаде „мобилен офис“ вътре.

В салона е добавено и централно отделение с държач за документи и е увеличен броят на безжичните зарядни устройства и USB портовете. Уникалният автомобил получи и екскрузивна вътрешна украса: тапицерията от тъмна базалтова кожа се отличава с бродерия с подписа на DS Automobiles, а като декорация се използват вложки от алкантара.

Екстериорът на DS 7 ELYSEE се отличава с червени и сини светлини отпред, сгъваеми пилони за знамената, многобройни оригинални "RF" (Republique Francaise) лога вътре и отвън на автомобила и специални 20-цолови джанти. Но има и скрити разлики - говорим за защитната броня вътре в тялото.

В крайна сметка, като се вземе предвид удължаването на тялото с 20 сантиметра, междуосието вече достига 2.94 метра, а общата дължина на колата е 4.79 метра. Така DS Automobiles, както и преди, отговаря на статута на „Автомобилна марка за президента на Франция“, внедрявайки всички собствени разработки и уникални технологии в ексклузивния модел DS 7 ELYSEE.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 29 гласа.

Свързани новини