Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 11:27 7 134 22

Нов дом за най-луксозните френски автомобили в София

  • ds-
  • френски автомобили-
  • софия
Нов дом за най-луксозните френски автомобили в София - 1

DS Automobiles и официалният вносител на марката в България – София Франс Ауто, откриха първия в страната DS Store Sofia. От родния вносител отбелязват, че концепцията излиза извън рамките на стандартния автомобилен шоурум, за да се доближи до кодовете на луксозните бутици.

Изграден по премиум стандартите на марката, DS Store предлага ексклузивни продукти, ново дигитално преживяване, зона за аксесоари и фен продукти.

У нас новият DS Store Sofia предлага пълната гама на DS Automobiles, включително 100% електрическия DS 3 CROSSBACK E-TENSE и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Plug-In Hybrid.

Нов дом за най-луксозните френски автомобили в София

DS Automobiles използва своя опит във Формула Е като двукратен шампион при отборите и пилотите, за да разработи електрифицирани модели, които са признати за еталони в техните категории.

Гама демо автомобили на френската марка са на разположение за персонален тест драйв. Избор на употребявани автомобили под шапката DS Certified също е наличен на територията на DS Store.

По време на откриването късно снощи бе изложен и екземпляр от уникалната "Богиня" DS.

Нов дом за най-луксозните френски автомобили в София


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смесено автостопанство Омуртаг

    20 42 Отговор
    DS са пребоядисани тенекии и полупластмасови трошки на Ситроен хич неги харесвам

    Коментиран от #3

  • 2 Марио

    36 16 Отговор
    Уникални автомобили са DS, както стария, така и новите, ама богатите българи.е си знаят едно - бмв, мерцедес и ауди. А именно с такава марка ще си различен и забележим
  • 3 ХАХАХа

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "Смесено автостопанство Омуртаг":

    ....изобщо виждал ли си някой от тези модели????
  • 4 viki

    8 0 Отговор
    какво стана с вносителя - офиц.дилър на Додж РАМ в България? Щеше да стартира от 12 март и пълно мълчание.....

    Коментиран от #8

  • 5 12345678

    5 6 Отговор
    А ЗА РУСКИТЕ.....КОГА????
  • 6 Анонимен

    6 12 Отговор
    Само информативно да попитан увисналата пластмасата за 3 години под предното стъкло още ли я монтирате и разпределителните валове от тънкостенна тръба 2 мм. Има и други косури като адски твърдата изолация на кабелите които се пречупват най-вече на багажника. Това е тази марка пари на вятъра.

    Коментиран от #11, #19

  • 7 Гост

    6 3 Отговор
    Остава да напишете и местоположението на въпросният център! Много приказки, по мое мнение излишни, а най-важното в новината - липсва! Професионализъм, сър! Това е нивото!
  • 8 Факт

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "viki":

    Те не бяха ли част от Фиат търси ги в ауто италия или как им беше там дилъра.
    ДС са си екстра един ДС7 хибрид и нещата заспиват 300 коня 4х4 вътре е фул лукс
  • 9 случаен

    2 2 Отговор
    Можеше поне да напишете и адрса...
  • 10 тоя с магарето

    2 1 Отговор
    Като гледам снимката, май това е на Ботевградско шосе.
  • 11 БАШ МАЙСТОРА

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Хей мъжки знаеш ли какво означава марката DS че плямпаш глупости и заблуждаваш хората с некомпетентното си мнение.

    Коментиран от #13

  • 12 Вальоо

    13 3 Отговор
    Ситроенаджия съм ама тая марка да се казва DS e пълен позор! DS-a или богинята е модел на Ситроен от 1954г. Модел който и до днес се смята за футуристичен,напредничав и една от най-красивите коли изобщо. Съгласен щях да съм щом Ситроен вече не предлагат хидропневматиката поне 'DS' да я предлагат ама уви. Затова тая марка е позор. Не предлагат нищо,а искат много.

    Коментиран от #15, #18

  • 13 123

    5 7 Отговор

    До коментар #11 от "БАШ МАЙСТОРА":

    И какво точно означава марката ДС. Нищо. Използвали са името на известния модел на Ситроен ДС за пиар. ДС модела е иновативен, красив, технологичен за годините си. Сега марката ДС, която е в Европа от 5 години е на платформите на групата. Нищо по-различно. Нещо повече, всъщност марката ДС е развита първо в Китай, тоест, ако трябва да заключим - това е китайската марка на групата Пежо-Ситроен. Неслучайно, в в гамата им до 2025-та трябва да има само електрически автомобили. Та така, като в магазина - два вида банани едни и същи, ама на едните етикета - био и цената двойна. Винаги ще има балъци да платят повече за същото качество..

    Коментиран от #14

  • 14 Вальоо

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    Прав си като цяло. Като фен на Ситроен смятам че DS-a е грешка на тоя концерн. Моделите са симпатични (или поне повечето) на външен вид,но само толкова. Не предлагат нищо повече освен визията (която не се харесва на всеки). Не предлагат мощност,окачване или нещо друго различно. Предлагат само по-скъп вече съществуващ модел. Още една от гениално малоумните идеи на 'пежунгерите'. Само ако можеше Пежо да не е начело на тоя концерн...
  • 15 Jack Bauer

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Вальоо":

    Прав си и още преди 6-7 години когато С5 се предлагаше с окачване ХидроПневматик-3, DS-ите идваха само със стандартно окачване, но вътре накичени с електроника като коледни елхи.

    Коментиран от #16

  • 16 Вальоо

    10 2 Отговор

    До коментар #15 от "Jack Bauer":

    Така е.. Това което различаваше Ситроен от останалите бе окачването. Ситроена не беше безличен,прекалено усложнен и с църковни пейки вместо седалки. За разлика от въздушните безумия в Мерцедес и Ауди,това на Ситроен бе изпипано и лесно за обслужване.. Ще минат години и ще се качим на електричките но мнозина ще носят в сърцата си механичното хидравлично окачване на старите 'брички'. Това бе и остава нещото което правеше марката различна. Хубави времена,жалко.
  • 17 Toto

    3 3 Отговор
    Това празнодумие ми писна. Ами много е просто не си купуваите дс има и други май. Но да плюете нещо което не познавате а и не разбирате!!!
  • 18 Язе

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Вальоо":

    Предлагат това което го няма в последните Пежо и Ситроен-лукс.Ако това ти е малко.

    Коментиран от #20

  • 19 Язе

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Само информативно да ти кажа-имам един стар дръгел ситроен и кабел освен тези които съм махнал,други скъсани няма.На багажника всички работят.Никога не съм ги правил заради нещо.Таблото няма и пукнатина пък чак провиснало абсурд.На колега от друга и скъпа марка му се разцепи от слънцето.Тази година реших да поглезя ситроена и му смених.....маслото.
  • 20 Вальоо

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Язе":

    Ми то тва не е нещо особенно като цяло? Те и Лада могат да направят целия интериор вътре от кожа,ама кой ще го купи? Така и тука. Пък и за какво ми е лукс като колата вози като дърво, или не върви? Няма нищо с което да те спечели.

    Коментиран от #21

  • 21 Язе

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Вальоо":

    Едва ли вози като дърво.Този тип автомобили са направени да возят комфортно.Със сигурност има и различни режими на возене.Щом има и версия с 300к.с.и бавна няма да е.Преди седмица видях един DS и действително изглежда различно от масовката на пътя.

    Коментиран от #22

  • 22 Вальоо

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "Язе":

    Със сигурност,но сравнение с хидравличен ситроен вози като кашон,почти сигурен съм. Версиите с 300 коня са хибриди,който тежат по 2 тона и 300 коня в действителност са ок,но няма да е икономичен. Иначе за външния вид да,отличават се но само толкова. Като цяло,нищо иновативно и невиждано. Плащаш скъпо,получаваш тъпо.