Отидете към основна версия

7 298 15

Опростена и по-евтина версия за новото Ford Mondeo

  • ford-
  • mondeo

В интернет се появиха първите снимки на седана Ford Mondeo от 2023 година. Китайските медии публикуваха и техническите характеристики на модела. Те традиционно се намират в базата данни на Министерството на промишлеността и информацията на Китай.

Новото поколение Ford Mondeo ще има версия с 1.5-литров двигател с турбокомпресор с мощност 190 к.с. Тази версия ще се присъедини към представената миналата година модификация с двулитров двигател с мощност 238 к.с. и осемстепенна автоматична трансмисия.

Няма външни разлики между модификациите, с изключение на липсата на табелата EcoBoost на задната врата на 1.5-литровото Mondeo. Планира се и малко по-базово оборудване за своеобразната опростена версия на Mondeo. Автомобилът ще се предлага в двуцветна каросерия и с три опции за джанти: 17, 18 и 19 цола.

По предварителни данни цената на опростената версия ще стартира от 17 500 долара, като за сравнение ще кажем, че двулитровото Mondeo е с базова цена от 24 хиляди долара. Доколко са верни прогнозите ще разберем през пролетта.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 17 гласа.

Свързани новини