Отидете към основна версия

20 217 14

12 уникални коли събрани на едно място

  • календар-
  • mobile.bg

 

На много малко места човек може да види събрани на едно място емблематични автомобили, показващи дизайн на различни школи и от различни епохи на автомобилостроенето. Ние обаче успяхме да направим това - събрахме дванадесет автомобила от култови марки за календара на mobile.bg за 2014 година.
 
На луксозните страници на календара ще видите както 80-годишен уникат, така и най-високотехнологичните нови премиум автомобили. Събрали сме представители на италианския дизайн в лицето на Lamborghini и Maserati. Американската школа също е добре застъпена с напомпаната съвременна версия на емблематичния Mustang, както и с предвоенен ретро шик в лицето на Pontiac.
Няма как да пропуснем и немските автомобили, които в календара на mobile.bg са представени от тунингован VW Golf от второ поколение. Налице е и най-новата версия на шестата баварска серия - купе с четири врати, както и уникално запазен Mercedes-Benz SL.
 
Не сме забравили и почитателите на японската школа. Там изборът ни падна върху най-големия всъдеход на Infiniti, най-мощната резачка на Nissan и върху един уникален мотоциклет, дело на Honda. Французите пък са представени от супер спортното Renault Alpine, което навремето се е произвеждало и у нас, а британска марка присъства в лицето на симпатичния Mini Cooper.
Чарът на 12-те уникални автомобила се допълва от момичетата на mobile.bg, които вие, феновете на най-големия сайт за автомобили, избрахте чрез гласуване в нашата facebook страница. Организацията по заснемането на календара на mobile.bg беше поверена на професионалистите от "Арт Граунд". Фотосесиите бяха заснети от известните фотографи Асен Емилов и Венцислава Василева.
 
Календарът на mobile.bg за предстоящата 2014 година вече може да бъде поръчан. Интересът определено е голям, а количеството - ограничено. Така че ако сте фен на автомобилите, не пропускайте възможността да се сдобиете с един наистина стойностен продукт на автомобилна тематика. Можете да поръчате своя календар ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини