Отидете към основна версия

9 940 9

Новият Volkswagen Passat B9 във вариант с повишена проходимост

  • volkswagen-
  • passat-
  • alltrack

Версията Alltrack ще бъде представена през 2024 или 2025 година

Версията Alltrack, която на практика представлява вариант с повишена проходимост на стандартните леки коли на VW ще остане в линията Volkswagen Passat B9. Автомобилът с повишена проходимост трябва да бъде представен през 2024 или 2025 година, но сега Motor.es публикува първото му изображение.

Новият Volkswagen Passat Alltrack ще остане верен на познатата концепция. Той ще е с увеличен клиренс и ще добави скромен пластмасов бодикит. Освен това своеобразната офроуд версия на Volkswagen Passat ще получи гуми с по-висок профил.

Салонът Volkswagen Passat B9 Alltrack най-вероятно ще остане непроменен, с изключение на това, че ще предложи нови опции за интериорна декорация. Автомобилът ще бъде по-просторен от модела от предишното поколение, а обемът на багажника му ще бъде от 690 до 1 920 литра.

Очаква се комбито Volkswagen Passat Alltrack да се предлага изключително със задвижване на всички колела и със 7-степенна скоростна кутия DSG с два съединителя. Що се отнася до двигателната гама, то тя ще предлага 2.0-литров турбобензинов двигател с мощност 265 к.с. и турбодизел със мощност 193 конски сили и със същия обем.

Според настоящата информация, много скоро след дебюта на иновацията трябва да се появи и хибрид VW Passat Alltrack с мощност 272 к.с. Той ще може да изминава до 100 километра само в електрически режим.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.

Свързани новини