Отидете към основна версия

1 197 5

Възраждат Camaro, но на ток

  • chevrolet-
  • camaro

Президентът на GM Марк Ройс каза, че Camaro трябва да бъде възроден като значително обновен пони автомобил, намеквайки, че цената му няма да е висока и може да започне от $35 000.

След съобщението, че производството на сегашното шесто поколение Camaro ще приключи в края на моделната 2024 година, в американската преса започнаха да се появяват различни съобщения за предстояща новост със същото име.

Компанията казва, че сегашното поколение не е последната глава за модела. Според някои публикации Camaro дори може да се отдели в отделна под-марка, но това, което най-много дразни хардкор феновете на модела е, че ще мине на ток.

Тази новина идва, след като източник от техническия център на GM каза, че Corvette може да получи и няколко нови модела. Възможните версии включват купе, кабриолет, както и кросоувъри с две и четири врати.

Ройс също наскоро потвърди, че Camaro ще се върне в производството като истински пони автомобил, но с електрическо задвижване. Той намекна, че цената му може да бъде около 35 000 долара, колкото е новият Equinox EV.

Интересно е, че GM все още не е решил дали новостта ще запази поне формата на своя идеен предшественик или ще се превърне в кросоувър версия.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.

Свързани новини