Last news in Fakti

21 Май, 2024 11:17 960 5

Възраждат Camaro, но на ток

  • chevrolet-
  • camaro
Възраждат Camaro, но на ток - 1

Президентът на GM Марк Ройс каза, че Camaro трябва да бъде възроден като значително обновен пони автомобил, намеквайки, че цената му няма да е висока и може да започне от $35 000.

След съобщението, че производството на сегашното шесто поколение Camaro ще приключи в края на моделната 2024 година, в американската преса започнаха да се появяват различни съобщения за предстояща новост със същото име.

Компанията казва, че сегашното поколение не е последната глава за модела. Според някои публикации Camaro дори може да се отдели в отделна под-марка, но това, което най-много дразни хардкор феновете на модела е, че ще мине на ток.

Тази новина идва, след като източник от техническия център на GM каза, че Corvette може да получи и няколко нови модела. Възможните версии включват купе, кабриолет, както и кросоувъри с две и четири врати.

Ройс също наскоро потвърди, че Camaro ще се върне в производството като истински пони автомобил, но с електрическо задвижване. Той намекна, че цената му може да бъде около 35 000 долара, колкото е новият Equinox EV.

Интересно е, че GM все още не е решил дали новостта ще запази поне формата на своя идеен предшественик или ще се превърне в кросоувър версия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    2 0 Отговор
    Тъжно...Дано не е "само" на ток, а да има и бензинова версия...
  • 2 Хайдутин с пушка

    2 0 Отговор
    Кога го направят да върви с жълта лЕмонаТа, тогива ше си купувам едно да си го карам саааамо в неделя! И задължително с хладилна жабка, що ше метам вътре по една гранде торта за момето, кое ше търка предната седалка. Само че ми е мианло времето за момите тааа...ше дадем предимство на каките, после на лелите и.т.н. Абе коя кандиса да зповеда бе...на торта с лЕмонаТа.
  • 3 Отврат

    4 0 Отговор
    Камаро без V8 си е за боклука
  • 4 Пак ли го възраждат

    0 0 Отговор
    Една и съща новини по сто пъти
  • 5 Камаро е красива кола

    0 0 Отговор
    Нямам против да се задвижва с каквото на когото е удобно.